MITT MARS 2015

mitt-mars-1 mitt-mars-2 My-march-1 my-march-2

Godkväll fina! Hur är det med er? Med mig är det bra! Jag fick påskledigt från jobbet idag och det är något heeelt nytt för mig, i blomsterbranchen jobbar man nämligen som mest på högtider och helger så det är vad jag är van vid. ”Och nu är det ju röda dagar och då jobbar du givetvis inte!” ”Öh, va? Gör jag inte?” Haha. Skönt i alla fall! Vi har inte klurat ut hur vi ska fira påsken här nere än men något mys blir det nog. Nu somnar jag vilken sekund som helst så borde nog avsluta, men vi hörs i morgon!

Good evening! How’s everything with you? With me everything is fine. I got my easter vacation from work today and that is something totally new for me, in the flower business we always work most on holidays and weekends so that is what I’m used to. ”And now there is a public holiday so of course you won’t work!” ”Ehh, what? I won’t?” Haha. But it will be nice with a week off! We haven’t figured out how to celebrate easter down here yet but we will do something cozy. Now I’ll fall asleep any second so I should probably end this, but let’s talk tomorrow!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej!

  Jag undrar var du har för storlek på din bikini från phax swimwear? Funderar på att beställa en, de är sååå fina! 🙂 Superhärlig blogg du har!

  Evelina Olsson 2015-04-07 13:15:43
  Svara
  • Svar på Evelina Olssons kommentar.

   Hej!

   Det tycker jag absolut att du ska, jag har fått galet många komplimanger för min! Jag har storlek M i både topp och trosa 🙂

   Tack och kram!

   Fanny Staaf 2015-04-08 07:10:06
   Svara
 • Hej! Har precis nyligen hittat din blogg och blev lite nyfiken nu bara och undrar om du är utbildad florist? 🙂 och vad du gör en dag på jobbet?

  Julia 2015-04-04 17:57:47
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hejsan, välkommen hit!

   Mina föräldrar äger flera blomsterbutiker så jag är liksom uppvuxen i yrket och började jobba extra/hjälpa till redan som 11-12 åring. Sedan i högstadiet och gymnasiet jobbade jag helger och sedan jag tog studenten började jag som fast anställd. Nu har jag dock flyttat till Australien och har en liten paus från blomsteryrket. En vanligt dag på jobbet kunde vara allt från att stå i kassan, binda buketter, vattna blommor, plantera, fixa med inredningsdelar, beställa varor, städa osv. Att jobba i en blomsterbutik är ett mycket bredare yrke än man tror!

   Fanny Staaf 2015-04-08 07:30:40
   Svara
 • så fina bilder!

  diman 2015-04-01 17:49:49 http://nouw.com/dimand
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!