BLUSH/GOLD VS. LAVENDER/GREEN

Jag vet ju att ni brukar gilla när jag delar med mig lite av mitt plugg så här kommer en liten del av mitt senaste arbete som jag precis skickade in! Vi har jobbat med färg och jag har ju sedan innan valt mitt tema för hela kursen, Romantic Garden Wedding, så i detta arbete skulle jag skapa olika färgpaletter för mitt tema och ge dem lite olika inriktningar. Detta är två av mina favoriter! Det skulle vara jätteroligt att höra om det var ert bröllop, vilket färgschema skulle ni välja?

I know that you usually like it when I share some of my school work so here is a part of the last assignment I wrote! We’ve been working with colour and since I’ve chosen my theme for the whole course already, Romantic Garden Wedding, in this assignment I was supposed to put together different colour palettes for my theme with different takes on it. These are my two favorites! It would be so much fun to hear that if this was you wedding, what colour palette would you choose? 

COLOUR PALETTE 1: BLUSH, GOLD & SAND

gold-blush Section 2

“Imagine a fairy-tale wedding with pink blossoms, flowing fabrics, sparkling stones, warmth, golden candlesticks, the scent of vanilla in the air and the feeling of luxurious vintage. This wedding will be dreamy and girly yet elegant and traditional”

COLOUR PALETTE 2: LAVENDER, GREEN, WOOD & BRIGHT WHITE

lavender Collage97

“This is a more sophisticated take on the theme with a more simple design and a organic feel. Think driftwood, vegetarian, the scent of lavender, guest sitting at long tables with benches and organic food. In this wedding the guests will get the feeling of being close to nature, harmony, classy, healthy and expensive.”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Båda två var fina, men det lila föll mig mest i smaken! 😀

  Sara 2015-03-31 21:54:27
  Svara
 • Dina kollage är verkligen så bra, älskar det första!

  Amanda 2015-03-31 00:35:04 http://www.nouw.com/amandamaria
  Svara
 • Åh vilka fina, båda två! Jag hade dock valt andra, utan tvekan. Det är precis så jag vill ha mitt bröllop, med lavendel , så vackert !! 🙂

  zassa 2015-03-30 23:46:09 http://www.zassys.devote.se
  Svara
 • Jättebra kombinationer!!! Av dessa två skulle jag välja den första bilden! Lite royalty-känsla Men då ”Garden wedding” dyker upp tänker jag direkt pÅ den andra bilden 🙂

  yasmin 2015-03-30 21:41:11
  Svara
 • Åh hade valt den första med rosa, beige och guldiga toner! Så himla vackert och troligtvis världens drömmigaste bröllop!

  maria 2015-03-30 18:09:51 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • du beskrev typ hur jag tänkt mig mitt bröllop i color palette 2, förutom att mitt kommer äga rum på en strand i Australien.. ååh underbart!

  alexandra 2015-03-29 22:23:16
  Svara
 • COLOUR PALETTE 1: BLUSH, GOLD & SAND och detta för att jag älskar ljusa färger & vill gifta mig på våren!

  Moa | hobbyfotograf 2015-03-29 14:59:46 http://nouw.com/moahakansdotter
  Svara
 • Tema 1 är bara så min stil. Jättesnyggt 🙂

  Linda 2015-03-29 13:12:29
  Svara
 • Så inspirerande. Jag gillar verkligen tema 1 och skulle gärna ha det på mitt bröllop, men det får nog vänta ett par år 🙂

  Linnea 2015-03-29 11:23:09 http://neeiis.blogg.se
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Vad roligt att du gillade det 🙂 Haha ja och tur är väl det, så att man hinner planera! 😉

   Fanny Staaf 2015-03-31 11:00:52
   Svara
 • hej,
  Vi ska gifta oss i september och har faktiskt valt tema 1 som vårt. Vi ska vara på en ö, uppe i en ateljé med utsikt över en stor damm och havet. Det är bara så svårt att få alla de små detaljerna till att bli en helhet.
  //Therese

  Therese 2015-03-29 10:25:29
  Svara
 • Åh vad glad jag är för att jag inte ska gifta mig på några år 😉 Hade inte kunnat välja mellan de två 😛

  Cherie | Börja Spring 2015-03-29 10:23:16 http://www.borjaspring.se
  Svara
 • åh vad fint! Jag hade valt den första paletten, så himla fina färger 🙂 dock planerar jag redan mitt bröllop och då blir det vit spets och natur-beige som tema 🙂

  Lovisa 2015-03-29 10:22:13
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!