PURPLE SUNSETS

IMG_89762 IMG_88092 Outfits Februari 20159 IMG_89542 IMG_89232(2) IMG_90362 IMG_89712

Kimono: Sheinside (here), Top: Åhléns, Shorts: By Malene Birger

Här är lite opublicerade bilder från Thailand! Jag hade inte tänkt publicera dem först men nu när jag tittade på dem igen så är det ändå någonting jag gillar med dem. Anyway, Lördag idag! Hoppas att ni alla har haft en fantastisk dag, själv har jag spenderat den på stranden, heelt underbart. I morgon blir det en lång pluggdag och sedan på kvällen ska vi till stranden och fira Calle’s födelsedag, love weekends!

Here are some unpublished pictures from Thailand! I wasn’t going to publish them first but now that I looked at them again there is something about them that I really like. Anyway, Saturday today! I hope you all had an awesome day, I’ve spent it on the beach, so wonderful. Tomorrow I will study all day and then at night we’re going to the beach to celebrate Calle’s birthday, love weekends!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fina bilder 🙂

  Linnea 2015-03-28 21:45:25 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Ibland undrar man vilka fantastiska bilder du försöker gömma för oss läsare! 😉 Dessa bilder var ju hur fina som helst! Skulle vara kul med ett inlägg med bilder du inte hade tänkt publicera, jag lovar att även om inte du ser det så skulle det uppskattas av oss andra!! 🙂
  Kraam

  Felicia 2015-03-28 20:55:35 http://Feliciasj.blogg.se
  Svara
  • Svar på Felicias kommentar.

   Hahahaha! Ja det kan man ju fråga sig, kanske har en hel skattgömma här 😉 Nejdå, det mesta publicerar jag faktiskt! Får se om jag kan fixa något sådant någon gång 🙂 Kram!

   Fanny Staaf 2015-03-31 11:03:19
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!