3 FREDAGSTIPS – ALL TIME FAVORITES

filmtips

Tristan + Isolde – ♥♥♥♥♥
Genre: Adventure/Romance/Drama
Watch this if you liked: Troy

Ni som har läst min blogg länge kommer säkert ihåg att jag har tjatat om denna filmen förut! Jag hatar frågan men om jag MÅSTE välja min absoluta favoritfilm så säger jag alltid denna. Jag har sett den såååå många gånger och tröttnar aldrig. Den har allt plus att jag älskar filmer som utspelar sig under den här tiden! Gillar ni filmer som Troja och Gladiator och riktiga kärlekshistorier så kommer ni älska denna!

Those of you who have been reading my blog for a while probably remember this one! I hate the question but if I HAVE to chose a favorite movie I always say this one. I’ve seen it sooooo many times and never get tired of it. It has everything a good movie needs and I love movies that is set in this period. If you like movies like Troy and Gladiator and real love stories you are going to love this one! 

Elvis & Anabelle – ♥♥♥♥♥
Genre: Drama/Romance
Watch this if you liked: Beyond the lights

Många skulle nog kalla detta en B-film men jag tycker att den är sååå bra. Den har så himla mycket känsla och man kan ju inte annat än att älska Blake Lively i huvudrollen. Även fast det kanske i grunden är samma story som många andra filmer så har de ändå fått den att kännas unik och ny, och med ett helt annat djup.

Many would probably call this a B-movie but I really think it’s great. It has so much feeling and it’s impossible not to love Blake Lively as a main actress. Even though it might be just like any other love story it feels unique and new and with a lot more depth than many of the other moves in the same genre. 

The Others – ♥♥♥♥♥
Genre: Horror/Thriller
Watch this if you liked: The Shining

Okej, så nu när jag ändå är igång och tipsar om gamla favoriter så kan jag ju passa på att tipsa om en skräckfilm för alla er där ute som gillar det! Detta är nämligen den enda skräckfilmen jag tycker om, haha. Denna är läskig på ett sjukt obehagligt och ”kusligt” sätt, inte en massa random blod som sprutar överallt och sådär som det kan vara, haha. Den är otroligt välgjord med grymt skådespeleri och den bästa (läskigaste) twisten jag någonsin sett. Rekommenderas varmt för er som inte sett den än!

So when I’m already writing about old favorites I might as well include a horror movie for all of you out there who likes them because this is the only horror movie that I like, haha. It’s scary in a really creepy and spooky way, not a lot of random blood everywhere or something like that. It’s really well-made, the acting is amazing and it has the best (most scary) twist I’ve ever seen. I warmly recommend this for those of you who haven’t seen it yet! 

movie-tip

Det blev lite annorlunda filmtips denna veckan, 3 av mina gamla superfavoriter! Anledningen är att jag helt enkelt hade väldigt otur med filmtittandet den här veckan, haha. Ingenting av det jag såg kändes värt att tipsa om. Så, bättre lycka nästa vecka till mig och så länge så hoppas jag att ni gillar dessa tips =)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh den där Elvis & Anabelle verkar mysig! Såg beyond the lights efter att du hade tipsat om den också och den var ju hur bra som helst, tvekar på att jag blir besviken denna gång 😀

  maria 2015-03-30 18:28:56 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Although I haven’t seen the film yet, I was watching some Bryan Adams videos, have you seen the Robin Hood movie that had his song, Everything I Do ?

  Aaron 2015-03-29 11:29:51
  Svara
 • Jag fick väldigt lust att kolla på Elvis och Anabelle. Den är helt min stil på film 🙂

  Linnea 2015-03-28 15:53:09 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Hej Fanny.
  hur är det med din lägenhet hemma i Stockholm? Jag vet du skrivit att den är uthyrd, har du hyrt ut den till någon du känner? Kommer ni bo i den när ni kommer hem eller ni ska kolla efter något större? 🙂

  Linda 2015-03-28 09:12:45
  Svara
  • Svar på Lindas kommentar.

   Hejsan! Ja jag hyr ut den till en kompis kompis. Vi vet ingenting om hur vår framtid ser ut efter våra år här men om vi kommer tillbaka till Stockholm så gissar jag att vi först kommer bo i vår lägenhet men ganska snabbt börja leta efter något nytt och lite större 🙂

   Fanny Staaf 2015-03-31 11:04:48
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!