MIDWEEK INSPO

inspo-1 inspo-2 inspo-3

 

Här kommer lite blandad inspiration såhär mitt i veckan! Hoppas ni gillar det. Jag började dagen med en lång PW med Petra och sedan dess har jag suttit och skrivit på mitt arbete, jag håller på att skapa olika färgscheman och bröllopsteman efter det, galet roligt men mycket beslutsångest för min del. Jag gillar inte att hålla mig till några få färger, haha. Nu ska jag iväg och jobba några timmar, jag ska köra bil för andra gången idag, waaaaah, det är så läskigt. Varför kan inte bara alla köra på höger sida av vägen? Wish me luck!

Here is some mixed midweek inspiration! I hope you like it. I started my day with a long PW with Petra and since then I’ve been writing on my assignment. I’m creating different colour schemes and themes to them, it’s a lot of fun but also hard for me who doesn’t like to choose just a handful of colours, haha. Now I’m going to work for a few hours, I’m driving the car for the second time today, waaah, it’s so scary. Why can’t all the world just drive on the same side of the road? Wish me luck! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!