WANTIES

spring-beige-fashion

Earrings: Here, Shoes: Here, Sweater: Here, Coat: Here, Bag: Here, Jumpsuit: Here

Allt i mitt modehuvud just nu är vita, beiga och bruna toner på tunna, fladdrande tyger. Jag kan inte få nog! Hur snyggt är inte detta liksom? Kappan är verkligen to die for och tröjan är helt perfekt i vårens basgarderob. Jag får nog ge mig ut i Aussie-butikerna här och leta reda på något liknande. Hur är det med er idag då? Hur är allt hemma i Sverige, fortfarande vår? Vi har haft underbart väder här de senaste dagarna med hanterbara temperaturer (25-30) så jag hoppas verkligen att detta håller i sig ett tag nu innan ”hösten” kommer på riktigt. Jag känner mig lite bestulen på en hel vår och sommar efter att stått ut en hel höst och vinter bara för att flytta till en ny omgång men jag får trösta mig med att årstiderna här inte är i närheten av de där hemma. Förhoppningsvis blir det inte 3 timmar sol per månad, 0-gradigt och så grått så att det känns som att man själv tappar färg, haha. Gårdagens middagsrecept kommer upp senare!

Everything on my fashion mind right now is white, beige and brown tones on thin, flowy fabrics. I can’t get enough! How neat is this for example? The coat is to die for and the sweater it absolutely perfect in this springs basic wardrobe. I’ll have to get out in the Aussie-stores here and look for something similar. So, how is everything with you today? Is it spring where you live? We’ve had amazing weather the last couple of days with bearable temperatures so I hope that it will stay like this for a while before autumn comes for real. I feel a bit robbed of a whole spring and summer after enduring a autumn and winter only to start all over again but hopefully the seasons here is a lot different from Sweden. I don’t think we’ll have 3 hours of sunlight per month, +2 degrees and everything so gray that it makes you lose color yourself, haha. Yesterday’s dinner recipe is getting published later today! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!