SPREAD YOUR WINGS

Outfits Mars 201511

Kimono: Lindex, Top: TopShop, Shorts: Forever New, Sandals: Thailand, Bag: Zara

God kväll fina! Hoppas att er helg har varit bra? Jag är heeelt slut efter en hel dag på IKEA. Vi fick nästan allt köpt och magarna fulla med köttbullar, underbart! I morgon är det en ny vecka och det blir lite lugnet före stormen för mig, jag jobbar nämligen bara torsdag eftermiddag och veckan efter det börjar det dra igång på riktigt. Jag ska ta tillfället i akt att fixa en massa i lägenheten, upptäcka mer av Perth, komma ikapp med lite plugg och givetvis blogga. Nu ska jag mumsig laga middag och en söndagsefterrätt!

Good evening darlings! Hope you’re weekend has been great? I’m sooo tired after a full day at IKEA. We bought almost everything that we need and had meatballs for lunch, wonderful! Tomorrow is a new week and I will try to get a lot of things done because it’s my last week before I start working a lot. I’ll do a lot of things in the apartment, experience more of Perth, get a lot of studying done and of course, blog every day. Now i’ll start cook some dinner and make a Sunday Dessert for us! 

IMG_30182 IMG_28392 Outfits Mars 20159 IMG_29342 IMG_30062 Outfits Mars 201510 IMG_29652

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!