3 FREDAGSTIPS

filmtips

Beyond The Lights – ♥

Watch this if you like: Safe Haven

Jisses så positivt överraskad jag blev av denna, jag älskade den! Jag hade inga förväntningar alls och har valt andra filmer före den hela tiden men så förra veckan så hade jag ingen aning om vad jag skulle se och då blev det denna, så himla tur! Det är en jättefin film som även har en hel del musik vilket jag älskar, en fin kärlekshistoria och en fin ”personutveckling” eller vad man ska kalla det. Don’t miss this one!

Wow, I got so surprised by this one, I loved it! I didn’t have any expectations at all and have chosen other movies before this for weeks but last week I didn’t know what to watch so I just played it and, lucky me! It’s a really beautiful movie that also has a lot of music which I love, a beautiful love story and a great ”person improvement” or what I should call it. Don’t miss this one!

The Theory Of Everything – 

Watch this if you like: A Beautiful Mind

Denna har ni säkert alla hört talas om! Det är historien om Stephen Hawking’s liv och det jag gillade absolut bäst med filmen var det fantastiska skådespelet! Helt galet verkligen. Annars tycker jag att den var mysig, lite under förväntan dock men fortfarande bra och sevärd.

You’ve probably heard about this already! It’s the story about Stephen Hawking’s life and what I liked most about it was the incredible acting, totally amazing. Otherwise I thought it was cozy, a bid under my expectations but still good and worth seeing. 

Playing For Keeps – 

Watch this if you like: Valentines Day

Denna såg jag på flyget till Perth, så himla härlig! En riktig RomCom precis som den ska vara med en massa kända ansikten, drama, humor, värme och relationsfokus. Jag gillade att denna fokuserar mer på far/son-relationen är kärleksdelarna. Supermysig och underhållande rakt igenom.

This one I watched on the airplane, so great! A real RomCom with everything that goes with that. A lot of familiar faces, drama, humor, warmth and relation focus. I liked that this one focuses more on the father/son-relation rather than the love relations. Really cozy and entertaining all the way through. 

movie-tips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!