RED ONE

Outfits Mars 20158

Dress: SixKisses, Sneakers: Adidas, Bag: Zara

Detta hade jag på mig här om dagen när jag och Jesper var inne i stan för att fixa våra Australienska bankkonton och shoppa lite. Jag kände för lite färg så jag körde på julaftonsklänningen, vem har sagt att den inte fungerar på sommaren liksom? Haha. Så, nu bor vi äntligen i lägenheten, det känns helt underbart! Det är väldigt mycket att fixa med dock och saker som saknas så det får bli en tur till IKEA väldigt, väldigt snart! Jag har i alla fall gjort en stor matbeställning (hittat ett företag som liknar MatHem) som kommer imorgon bitti så då ska jag fylla skåpen och kylskåpet. Jag har köpt ingredienser till några nya recept jag ska prova också så det dyker nog upp här snart. Nu blir det indisk take-away och film ♥

This is what I wore the other day when Jesper and I went into town to get a few things done and do some shopping. I felt like wearing colour so I went with this dress that I bought for last christmas, who said it didn’t work during summer too? Haha. So, now we’re finally living in our apartment, it’s wonderful! There is a lot that needs to be done though so we will have to take a trip to IKEA very soon. Anyway, I’ve made a big grocery order for tomorrow morning so then I can fill all my cabinets and fridge. I’ve bought ingredients for some new recipe’s that I’m going to try so keep an eye out for that! Now we’re having indian take-away and watching a movie ♥

Outfits Mars 20157 IMG_23432 IMG_22762

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Hur känner du angående märkesväskor? Det blir ju vanligare och vanligare, snart känns det som att varannan tjej man möter har en Chanel för 20 000 kr +. Jag ser dig sällan med märkesväskor, är det ett medvetet val? 🙂

  Mia 2015-03-22 09:39:34
  Svara
  • Svar på Mias kommentar.

   Jag håller helt med dig!

   Ja, jag skulle ju inte precis säga nej om någon gav mig en Chanel, men för mig finns det annat som är mer värt att lägga pengarna på. Mina prioriteringar har istället blivit att resa, leva gott, shoppa annat, äta ute en del och spara mycket! 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2015-03-22 11:10:06
   Svara
 • Är så nyfiken på lägenheten – du måste lägga upp massa bilder snart snart snart 😉

  therese 2015-03-20 20:48:01
  Svara
 • Hey, I really like your outfit. Your sneakers look absolutely cute.
  Do you wear them sockless?

  jul1992 2015-03-20 08:07:18
  Svara
 • Så snyggt! Den passa lika bra till sommaren som till jul 🙂

  Linnea 2015-03-20 05:57:14 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • love this dress

  Music Festival Season Giveaway on my Blog!

  http://hashtagliz.com

  liz 2015-03-20 00:33:38 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Fina Fanny! Så himla roligt att läsa om ditt liv i Australien. Jag har läst din blogg sedan 2009 (6 år!?) och åh vad den är bäst. KRAM<3

  Sofia 2015-03-19 20:48:33
  Svara
  • Svar på Sofias kommentar.

   Oj, gud så kul att höra att du varit med så länge! Tack för din kommentar, stor kram! 🙂

   Fanny Staaf 2015-03-20 14:31:02
   Svara
 • Är det bara jag som tycker bilderna är väldigt suddiga? Tycker det ofta är så på dina outfits-inlägg, kanske är menat så jag vet inte…

  Johanna 2015-03-19 20:06:05
  Svara
  • Svar på Johannas kommentar.

   Hejsan!

   Jo kanske det! Min kamera är ganska avancerad och jag kan ju inte kräva att alla mina nära och kära som hjälper mig med bilderna är superfotografer, så det är nog lite svårt för dem att hitta fullt fokus ibland. Tyvärr så har jag inte möjligheten att ha en proffsfotograf som större bloggare!

   Hoppas du tycker att det är okej ändå 🙂

   Fanny Staaf 2015-03-20 14:35:30
   Svara
 • Shit vad ditt hår har vucit! Tyckte nyss du var så missnöjd med klippningen, då du hade tagit av det rätt mycket. Galet snyggt med långt hår som ser välvårdat ut! Hur tar du hand om ditt hår?

  Madelen 2015-03-19 14:15:27
  Svara
  • Svar på Madelens kommentar.

   Haha japp det växer som ogräs! 😉

   Jag gör faktiskt inget speciellt egentligen, har bara turen med väldigt bra hårgener! Jag tvättar det med TRESémmes shampoo och balsam var tredje dag och fönar det, annars låter jag det vara 🙂 Inga lock eller plattänger eller så!

   Fanny Staaf 2015-03-20 14:38:06
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!