A WEDDING BASED ON THE COLOR OF THE YEAR 2014: RADIANT ORCHID

radiant-orchid-wedding-french

A moodboard I made for my last project

Äntligen fick jag lite plugg gjort denna veckan! Det har blivit en alldeles för lång paus nu i flytten och det känns underbart att vara back on track. Detta är en liten moodboard jag gjorde till mitt senaste projekt. Jag fick i uppgift att i stora drag planera ett bröllop med årets färg 2014 som inspiration, ”Radiant Orchid”, vi läser nämligen färg just nu. Eftersom att lila står för bland annat luxury och royalty bestämde jag mig för att göra ett franskinspirerat slottsbröllop med färgkartan Radiant Orchid/Lavendel/Blåbär/Guld. Arbetet handlade absolut mest om brainstorming och jag skulle bestämma allt från dekorationer, underhållning, mat och dryck till inbjudningar och ljussättning som passade temat perfekt. Det var lite svårt emellanåt (jag menar, det finns inte så många lila huvudrätter) men jag känner mig riktigt nöjd med resultatet!

Finally I got some studying done this week! I’ve had a way to long break now during the move and it feels great to be back on track. This is a moodboard that I made for my last project. My assignment was to plan a wedding with the color of the year 2014, Radiant Orchid, as my inspiration. We’re currently reading about colour! Since purple stands for luxury and royalty I decided to make a france inspired chateau wedding with the colors Radiant Orchid/Lavender/Blueberry/Gold. My project was mostly about brainstorming and I had do decide everything from decor, entertainment and food to invitations and lighting that suited the theme. It was hard at times, (I mean, there aren’t that many purple main dishes) but I feel happy with my result and it was so much fun! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!