ON MY INSTAGRAM LATELY

instagraminstaa

Hej alla! Här är lite från mitt Instagramflöde den senaste tiden, glöm inte att följa mig där också om ni vill se lite mer varadagsbilder från mitt Aussie-vardagsliv! Nu är jag hemma igen efter min första dag som nanny. Idag var mamman med oss hela dagen och visade hur allt brukade gå till och så, vart jag hämtar dem från skolan osv. Det gick superbra och alla tre flickor är såååå himla söta, längtar verkligen tills torsdag då jag ska jobba igen. Nu är det dock full fokus på lägenhet, i morgon är det dags! Wihooo!

Hey everyone! Here are some pictures I’ve posted on my Instagram lately, don’t forget to follow me there too if you want more pictures from my everyday life here in Australia. Now I’m home from my first day as a nanny. Today the mom was with us all day and showed me everything. It went really great and all three girls are sooo cute, I long for Thursday when I’ll work with them again. But, now all my focus is on the apartment. Tomorrow is the day, weeeeei! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hey Fanny,
  i’d really like to say you that i’m so fascinated about your blog. I am from Germany and i read your blog about 3-4 years and it is great so see how alterable you and your blog are. I wish you all the best for your future and i’m looking forward to read about your time in Australia. Keep at it!!!

  Vanessa 2015-03-18 18:03:17
  Svara
 • Så himla roligt attder verkar ordna upp sig för er ganska fort där nere

  Elinor 2015-03-17 22:44:43
  Svara
 • Hej Fanny! Tycker det är jätte spännande att du har flyttat och hela ditt liv därnere.Bilderna är sjukt fina! Men skulle inte du kunna skriva mer hur det känns med allt nytt? Men får en sån mer inblick då eftersom detta är såpass stort. Hur känns det att bo i ett helt annat land? Att alltid prata engelska? Hitta saker? Lära känna nya människor samt jobb osv osv. Skulle varit väldigt kul att höra mer noggrant! 🙂 Kram

  MIkaela 2015-03-17 21:01:51 http://nouw.com/MikaelaCarlsson
  Svara
  • Svar på MIkaelas kommentar.

   Tack för din kommentar Mikaela,

   Jag ska absolut försöka baka in detta mer i mina inlägg 🙂 Tack för input!

   Stor kram!

   Fanny Staaf 2015-03-22 11:03:35
   Svara
 • Så fina bilder! Hoppas du kommer att trivas på jobbet 🙂

  Linnea 2015-03-17 19:38:35 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Så härliga bilder, du verkar ha det underbart!!
  Xx/ http://nyheter24.se/modette/itgirls/lisabengtsson/

  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!