MITT FEBRUARI 2015

mitt-fabruari1 mitt-februari2 mitt-februari5 mitt-februari3 mitt-februari4

Godmorgon! Här kommer ett väldigt försenat ”Mitt Februari”-inlägg. Gud så mycket som hände förra månaden. Jag flyttade ut ur lägenheten, fyllde år, firande alla hjärtans dag, fick mitt visum till Australien, spenderade 4 dagar i Hedmora, fixade allt inför flytten och åkte till Thailand. Hur som helst, hur har er helg varit hittills? Vi hade grillkväll hemma hos Petra i fredags och igår kväll kom Ava och Paula över hit på lite tjejkväll och vi såg en superbra film, men mer om den i nästa fredags filmtips. Idag får vi se vad som händer, vi funderar på att åka ut till krabbfestivalen i Mandurah!

Good morning! Here is a very late ”My February”-post. A lot happened last month. I moved out of the apartment, turned 22, celebrated valentines, got my visa for Australia, spent 4 days i Hedemora, got everything ready for the move and went to Thailand. Anyway, how’s your weekend so far? We had a barbecue at Petra’s this friday and last night Ava and Paula came here for girls night and we watched a really good movie, but more about that in next friday’s movie post. I don’t know what we’re going to do today yet but we’re thinking about visiting the crab festival in Mandurah! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Vilka härliga bilder!

  Sofia 2015-03-15 17:17:26 http://byfia.com
  Svara
 • Vilken härlig händelserik månad! Hoppas du trivs i Australien! Det ska bli så roligt och följa dig när du bor där 🙂
  Jag undrar om du kan göra ett inlägg om vad för klänningar/outfits du kan ha på ett bröllop utomlands på sommaren. Jag ska på ett bröllop i Frankrike i slutet av juni och jag har ingen aning vad jag ska ha på mig. Vet att jag helst vill ha en klänning. Kram 🙂

  Maria N 2015-03-15 13:24:47
  Svara
  • Svar på Maria Ns kommentar.

   Det var det verkligen! 🙂

   Vad roligt med bröllop! Jag skulle haft på mig en fin långklänning i något skirt/tunt tyg, helst i blått bara för att det känns så sommrigt på något sätt plus att det är säsongens trendfärg 🙂

   Fanny Staaf 2015-03-16 11:35:04
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!