WE’VE GOT AN APARTMENT!

Lagenhet-apartment

Äntligen! Vi har fått en lägenhet! Det var så mycket svårare än vi trodde plus att superduperkräsna Fanny var i farten så det var ingen bra kombo men nu blev vi äntligen godkända för en fin lägenhet i innerstans mysigaste område som jag tror att jag kan ”trolla” med för att få den mer i min smak utan att ändra på för mycket (för det får man inte när man hyr möblerat). Guud så jag ser fram emot att inreda och pyssla nu framöver! På onsdag ska vi skriva på alla papper och få nycklarna så nu är det bara några nätter kvar här på campus och sedan kan jag börja mitt ”vardagsliv” här så som jag tänkt mig, det känns heeeelt underbart. Huset som lägenheten ligger i har dessutom en superfin pool, grillplats och ett helt nybyggt gym. Det kommer inte gå någon nöd på oss med andra ord!

Som några av er kanske har sett på Instagram så har jag fått ett jobb också! Jag jobbar ju med bloggen och pluggar på distans men jag kände att jag ville ha någonting att göra här i stan också och inte bara jobba hemifrån så jag sökte faktiskt ett jobb som nanny. Jag har alltid velat jobba med barn någon gång i mitt liv så jag tyckte att det var ett perfekt tillfälle att göra det nu innan jag blir klar med utbildningen och söker jobb som bröllopskoordinator! Familjen som har anställt mig behöver ganska mycket hjälp nu de kommande 3 månaderna men sedan blir det bara några eftermiddagar i veckan vilket passar mig och mitt schema perfekt. Det känns äntligen som att allt börjar falla på plats nu, jag är så himla glad!

Finally! We’ve got an apartment! It was much harder than we thought plus discerning Fanny war here which weren’t such a great combination but now we finally got approved for a beautiful apartment in Perth’s coziest area that I think that I can work some of my magic with without changing too much (which you’re not allowed to do when you’re renting furnished). Goood I’m looking forward to decorate a lot the coming weeks. We’ll sign everything and get the keys this Wednesday so there are only a few nights left here at campus and after that I can start my ”everyday life” as I imagined it, it feels soooo wonderful. The complex also has a pool, a barbeque and a gym. 

As some of you might have seen on Instagram I got a job this week too! I work with the blog and study from home but I wanted to have somewhere to be here in the city and not only work from home so I actually applied for a nanny job. I’ve always wanted to work with children some time in my life so I thought this was the perfect timing before I finish my studies and look for a job as a wedding planner! The family that has hired me needs quite a lot of help now the 3 coming months but after that it’s only a few afternoons every week witch suits me and my schedule perfectly. Everything is falling into place now, I’m so happy! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Åh det ser helt underbart ut! Vilket område ligger lägenheten i och vad kostar den att hyra? Ser fram emot att följa din blogg och ditt nya liv i Perth 🙂

  Frida 2015-03-30 14:42:57
  Svara
 • Grattis till allt! Snart är orosmolnen bortblåsta och du kan börja leva livet;) Ser fram emot att följa dig. Kram

  Sandra 2015-03-16 08:28:06
  Svara
 • Åh så kul. Grattis! Vad fin den var 🙂

  Linnea 2015-03-15 19:37:12 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Grattis, vad kul att allt faller på plats! Lägenheten ser jättefin ut, ser fram emot att se hur du piffar den! 😀 kram på dig!

  Elin 2015-03-15 16:48:29
  Svara
 • Skönt att allt börjar ordna sig, lägenheten och balkonger ser ju jättehärlig ut! Hoppas ni kommer trivas där. Och vad kul att du fått jobb också, tror du kommer passa bra som nanny! 🙂

  Emmy 2015-03-15 09:04:38
  Svara
 • Åh, härlig lägenhet hörreni! Och balkongen, kanon ju!!! Där kommer ni säkert att trivas 🙂 och grattis till jobbet, vad kul för dig 🙂

  Therese 2015-03-14 20:38:39
  Svara
 • Lägenheten ser ju fantastisk ut !! Stort grattis till er och kul med nannyjobbet hur många barn ska du passa ?

  Elvira 2015-03-14 15:24:17
  Svara
  • Svar på Elviras kommentar.

   Ja det är den verkligen!!

   Tack så mycket 🙂 Det är tre flickor på 2, 6 och 7 år. Det blir nog lite körigt men samtidigt så tycker jag att det är roligare med flera då man kan hitta på mer 🙂

   Fanny Staaf 2015-03-15 04:49:48
   Svara
 • Lägenheten ser jättefin ut, så skön att allt börjat falla på plats nu! 🙂

  Sara 2015-03-14 13:27:38
  Svara
 • Wow, vilken balkong också!! Vad kul!

  Tilda 2015-03-14 12:28:09
  Svara
 • Gud vad härligt för er!! Och det kommer bli så spännande att få följa dig och ditt äventyr framöver 😀 Stor kram!

  Madeleine 2015-03-14 12:12:34 http://jaensson.blogg.se
  Svara
 • Så himla kul att allt börjar falla på plats för er! Grattis till allt, helt enkelt 🙂

  Kimberly 2015-03-14 11:36:34 http://kimberlynguyen.forme.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!