3 FREDAGSTIPS

movie-tips

Adam – ♥♥♥♥♥

Jag vet inte riktigt vad det var med den här filmen, när jag tänker tillbaka på den så var den inte så jättebra men ändå så himla söt och varm så jag gillade den ändå! Jag har lyssnat på soundtracket till denna film i flera år så jag känner igen omslaget men det har aldrig slagit mig att faktiskt se filmen förut. Det handlar om en tjej som flyttar in i en ny lägenhet där hon blir granne med Adam som har Aspergerssyndrom och hur deras relation utvecklas.

I don’t really know what it’s with this movie, now that I’m thinking back at it it wasn’t all that good but still so cute and warm so I liked it anyway! I’ve been listening to the soundtrack to this movie for many years so I know the cover by heart but I’ve never though about actually watching it before. The movie is about a girl who moves into her new apartment where she meets her neighboor Adam who has Aspergers syndrome. 

Insomnia – ♥♥♥♥

Åhh jag älskar sådana här filmer men jag blir så himla rädd och nojig efteråt, haha. Mordgåtor alltså! Det jag tyckte var det bästa med denna filmen var de fantastiska miljöerna! Jag har alltid haft en önskan om att åka till Alaska och här fick man verkligen den naturen i överdos. Sedan är det fantastiskt bra skådespel också! Perfekt för er som gillar lite spänning med kvalitet.

Ohh I love these kinds of movies but I always get so scared afterwards, haha. The thing I liked most about this movie was the amazing surroundings! I’ve always wanted to go to Alaska and in this movie you really get an overdose of the nature there. The actors in this movie are really talented too. Perfect for those of you who loves mystery/crime with quality. 

Love, Rosie – ♥♥♥♥♥

Denna har jag velat se i ett halvår och jag blev inte besviken för en sekund, jag älskade den! Mysig, rolig, varm, berörande och så himla härlig, allt jag vill att en riktigt bra film ska ha. Jag kommer garanterat att se denna flera gånger. Alla ni tjejtjejer där ute, se denna! ASAP!

I’ve been wanting to watch this for 6 months and I didn’t get disappointed for one second, I loved it! Cozy, funny, warm, touching and so happy, everything I want a really good movie to have. I will watch this more than one time, that’s for sure! All you girlygirls out there, watch this! ASAP!

filmtips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • I liked ”Adam” a lot. Haven’t seen ”Insomnia”, but recently I watched ”The Edge” with Anthony Hopkins, and it has some incredibly good Alaska landscapes. But the bear scenes might be a little scary. You should read this incredibly important climate change piece by Eric Holthaus, Alaska is changing fast sadly because of climate change.
  http://www.slate.com/articles/technology/future_tense/2015/03/climate_change_is_already_affecting_alaska_s_weather.html

  Aaron 2015-03-14 03:13:08
  Svara
 • Love, Rosie är en så himla bra film. Såg den för någon vecka sedan och den är så fin 🙂

  Linnea 2015-03-13 23:53:40 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • älskar Love, Rosie!! Du borde läsa boken med – så fin (och ja, bättre än filmen). Blir sugen att se Adam men hittar den inte någonstans? Vart kollade du på den? 🙂

  Ida 2015-03-13 21:24:00
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åhh tack för tipset, ska leta efter den!!

   Jag såg den faktiskt på flygplanet till Thailand men den är ganska gammal så det borde inte vara så svårt att hitta den… konstigt!

   Fanny Staaf 2015-03-14 04:42:11
   Svara
 • Alltså åh, var inte ”Adam” så bra? Älskar sådana filmer, tänkte att den skulle vara lite som typ ”I rymden finns inga känslor”? Lite så att man blir gråtmild och skrattar för att den är så fin. Nu funderar jag på att kanske skippa den ändå?

  tvilda 2015-03-13 14:00:33
  Svara
  • Svar på tvildas kommentar.

   Jooo alltså jag kan verkligen inte sätta fingret på den! Den var ju bra, jag tar aldrig med filmer i de här inläggen som jag inte rekommenderar men den kändes lite kort och förhastad på något sätt. Men helt klart sevärd om du gillar dessa typer av filmer! 🙂

   Fanny Staaf 2015-03-14 04:44:45
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!