DIAMONDS IN THE SKY

IMG_11962

Dress: Sheinside (here)

Hejsan svejsan! Här har ni en outfit från sista kvällen i Thailand, jag är helt förälskad i den här klänningen, såååå fin. Idag började jag dagen med en promenad klockan 08.00 och sedan åkte jag och Ava in till stan och åt sushilunch följt av strandhäng. Jag har bara varit här i 3 dagar och ändå har jag redan hunnit med att besöka de 3 största och populäraste stränderna här, man kan kalla mig för strandgalning. Nu ska jag överraska Jesper med tacos när han kommer hem från skolan! Efter att ha bott själv här i några veckor har han fastnat i någon tråkig studentvana och vill endast äta nudlar (?!) så jag ska försöka locka honom med lite riktig mat så att han minns hur det smakar, haha. Hoppas ni gillar outfiten!

Hello everyone! Here is an outfit from our last night in Thailand, I’m in love with this dress, it’s sooo cute. I started this Monday with a power walk and after that Ava and I went into town to have sushi for lunch and after that we went to the beach. I’ve only been here for 3 days but I’ve already visited all the 3 beaches here in Perth, you can call me a beach lover. Now I’m going to surprise Jesper with Tacos for dinner! After living alone here for a few weeks he has gotten into some boring student rat where he only wants to eat noodles (?!) so I’m going to try to get him back on track with some real food so that he remember what it tastes like, haha. I hope you like the outfit!

IMG_13442 Outfits Mars 20155 IMG_13942 IMG_14362 Outfits Mars 20156 IMG_13282

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!