”A WHOLE NEW WORLD”

IMG_17032 IMG_16962 IMG_17342 IMG_17102 IMG_18082 IMG_18692

Pictures from today

Hej alla! Mitt första inlägg från Australien! Herregud vilken plats detta är alltså, jag suger in allt för fullt hela tiden och känner mig helt mörbultad av intryck från dessa första två dagarna. Idag åkte vi allihopa till City Beach där vi badade i galna vågor och lapade sol på våra handdukar, efteråt blev det en tidig middag i kvällssolen. Så himla härligt! Hittills har det inte känts något annat än underbart här och jag tror verkligen att jag kommer trivas, jag vill bara få boende fixat så att man verkligen kan börja känna sig hemma, packa upp ordentligt och börja en ny vardag. Just nu bor vi i ett studentrum på Jespers skola.

När jag landade på Perth’s flygplats i fredags natt spelade de ”A whole new world” i flygplanet och det verkligen fastnade hos mig. För det första så kändes texten så himla passande för den stunden och sedan känner jag mig alltid som ett barn igen när jag lyssnar på Disney och det i kontrast med att jag faktiskt precis då gjorde det största och mest vuxna i mitt liv blev en spännande men väldigt läskig kontrast. Nu ska jag i alla fall börja blogga igen med vanliga inlägg (vardag, outfit, recept, filmtips på fredag osv) och minst ett inlägg om dagen utlovas. Nu kör vi!

Hello everyone! My first post from Australia! God, what a place this is. I’m taking it all in and it’s feels like I’ve felt more the last couple of days than I’ve felt in my entire life. Today we all went to City Beach where we swimmed in crazy waves and soaked up sun rays on our towels, after that we had an early dinner in the afternoon sun. So nice! This far everything feels great here and I really think that I will love living here, I just want to get an apartment so that I can really start feeling at home, unpack and create new routines. Right now we’re living in a dorm at Jesper’s school. 

When I landed at Perth Airport late Friday night they played ”A whole new world” in the aircraft and it really stuck with me. The lyrics seamed so perfect for that moment and I always feel like a child again when I hear disney and that in contrast to doing the most adult thing I’ve ever done was really exciting and scary. Anyway, now I will go back to blogging as usual (everyday, outfits, recipes, movie tips etc) and at least one post a day. Lets go! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Vart har du köpt din fina bikini? 🙂

  Emma 2015-03-09 12:30:54
  Svara
 • Åh, det ser helt nydelig ut! Skal du studere i Australia?
  Gleder meg til vanlige innlegg igjen, og spesielt filmtips, du har så mange fine filmer å anbefale! 🙂

  maria 2015-03-09 10:51:45
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Jag ska fortsätta plugga samma kurs som tidigare på distans 🙂 Vad kul att du gillar filmtipsen, det är kul att tipsa om!

   Fanny Staaf 2015-03-09 13:10:38
   Svara
 • Det ser ut som paradiset ! Vilken härlig början på ditt äventyr. Lycka till med lägenhetsletandet, ska bli så kul att hänga med dig på ditt äventyr Kram

  Elvira 2015-03-09 08:10:30
  Svara
 • OMG så avis!!! Ni måste åka till Hillary’s Boat Harbor (ni har säkert redan med det på listan men värt att nämna igen!) och bara strosa runt, äta lunch på Grill’d och sen helst gå till San Churros och ta deras hot chocolate/hot and cold chocolate (it is beyooond) och självklart deras churros. Fremantle och deras marknad (endast helger tror jag) är givetvis också en självklarhet. Oki det var allt, hoppas ni får det bäst!

  Frida 2015-03-08 23:30:29
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Det står självklart med på listan! Grill’d visste jag ingenting om dock, ska absolut prova det 🙂 tack för tipset!

   Fanny Staaf 2015-03-09 13:12:42
   Svara
 • Åh wow, vad häftigt (och läskigt) detta är som du gör haha! Jag hoppas ni kommer att få det så himla bra med allt därborta 🙂

  Emmy 2015-03-08 23:11:40
  Svara
 • Wow, vilken grej! Det ska bli så himla kul att få följa med på den här resan 🙂 Speciellt när man följt dig så länge. Stort lycka till!
  Kram

  Frida 2015-03-08 22:32:40
  Svara
 • Åh, det ser helt underbart ut Fanny! Önskar dig ett stort lycka till i Perth!!

  Eira 2015-03-08 19:43:10 http://www.fashionwardrobe.devote.se
  Svara
 • Men åh så himla himla härliga bilder!!

  maria 2015-03-08 17:20:20 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
 • Så fina bilder! Det ser helt underbart ut. Hoppas att ni får det bra där borta nu 🙂

  Linnea 2015-03-08 16:55:37 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Ser underbart ut!

  Kimberly 2015-03-08 15:55:17 http://kimberlynguyen.forme.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!