NOT MY DAY

Desktop 1ad109794b3b341ae5ed3abec47c968e_1670x1018_85_s_v4

Ja, man kan ju lugnt säga att det inte var min dag igår i alla fall. Först vaknade jag mitt i natten av att jag mådde illa, sedan började jag spy. Detta fortsatte sedan hela natten tills på förmiddagen så jag missade båtturen vi hade bokat till alla som jag hade sett så himla mycket fram emot. Sedan när det väl var över så ryckte jag upp mig och satte mig för att blogga, allt är frid och fröjd, jag går på toaletten, och när jag kommer tillbaka har hårddisken kraschat. Så nu har jag ingen dator att blogga på (lånar min kusins dator en snabbis just nu) och jag är sååå rädd att allt jag hade på datorn inte kommer gå att rädda. Så, med andra ord kommer jag inte kunna blogga som vanligt för än jag kommer till Australien i helgen och kan köpa en ny dator. Tur att jag hade förberett med lite bilder härifrån, outfits och inlägg från Sverige så det kommer i alla fall inte bli helt tomt här, men ”live” hörs vi från Perth i helgen. Så länge får ni gärna följa mig på Instagram där jag ska passa på att bli ännu flitigare nu när jag inte kan blogga, vi ses där!

Well, yesterday wasn’t really my day. I woke up in the middle of the night feeling sick and 5 minutes later I was in the bathroom throwing up. I spent the whole night in there so I missed the boat trip we were all going on that I had looked forward to. When I started feeling better I took my computer to write a post and what happens then? My harddrive crashed. So now I don’t have a computer to blog from (I’m borrowing my cousins right now) and I’m sooo afraid that all my pictures I had on the computer will be gone. So, in other words I won’t be able to blog as usual until this weekend when I’ll arrive in Australia and can buy a new one. Lucky for me I had a few posts done already so it won’t be totally quite here. Meanwhile you can follow my Instagram for ”live” updates, see you there!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hoppas att det går att rädda det du har på datorn! Ett tips bara, tänk på att om du köper en dator i Australien kommer det bara finnas det engelska alfabetet, blir väldigt svårt för dig om du ska skriva blogginlägg eller meddelande på svenska! Kram

  Frida 2015-03-07 17:29:39
  Svara
  • Svar på Fridas kommentar.

   Hej Frida! Ja jag tänkte också på det men det var ändå bättre än ingen dator alls, som tur var fick min kusins pojkvän igång den åt mig igen! 🙂

   Tack för din kommentar! Kram 🙂

   Fanny Staaf 2015-03-08 13:03:52
   Svara
 • Åh vilken otur! Har också haft en kraschande dator men det brukar oftast gå att rädda allt om man känner någon som kan tekniken haha! Lyckades rädda alla bilder och dokument på min 😀

  maria 2015-03-03 22:45:03 http://www.mariacharlotte.devote.se
  Svara
  • Svar på marias kommentar.

   Gud så skönt att du kunde rädda allt! 🙂 Min kusins man lyckades rädda hela datorn så jag är såååå tacksam! Jag ska bli så mycket bättre på att spara på externa hårddiskar i framtiden 😉

   Fanny Staaf 2015-03-08 13:08:08
   Svara
 • Åh vad synd! Hoppas att allt löser sig och att det går att rädda innehållet på datorn 🙂

  Linnea 2015-03-03 19:17:14 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!