Do you have a favorite from February?

Outfits Februari 201516

Gud så fort det går, nu har en månad gått igen! Snacka om att det finns kontraster i månadens outfitsamling, haha. Jag gillar den senare delen bättre! Ganska snålt med outfits i Februari också men nu när jag fått lite färg på kroppen och väldigt mycket varmare temperaturer att jobba med så känns det superroligt att kombinera ihop outfits och stå framför kameran igen så nu ska jag komma igång. Ha en grym start på veckan nu, ge järnet!

The time passes by so fast, another month is gone! There are huge contrasts in this months outfit collection, haha. I like the later ones better! Not that many this month either but now that I have some color and warmer temperatures to work with I feel inspired to put together outfits and stand in front of the camera again. Have a great start of the week, give it your all! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!