Laced

Outfits Februari 201515

Dress: Romwe (here)

Bag: Åhléns

Shoes: Sarenza

Detta blir en snabb uppis då vi strax ska iväg och äta middag men här har ni i alla fall lite pics på vad jag hade på mig igår kväll, en ny spetsfavorit. Idag har varit en helt underbar dag, jag har bara legat och haft det skönt hela dagen utan att stressa över något som komma skall, försökt få till bilder eller liknande. Bara legat i solstolen, badat, läst saga för mitt lilla kusinbarn och pratat livet med Sofia, ett litet uppehåll för ett gympass blev det dock. Nu måste jag springa, ha en underbar lördag!

This will have to be a quick update because we’re going to dinner soon but here are some pics at what I was wearing yesterday, a new lace favorite. Today has been such a great day, I’ve just taken it easy without stressing over anything in the future or trying to get the perfect pictures for the blog. Instead I’ve just spent the whole day in the sun lounger and the pool, reading fairytales with my cousins child and talked about life with Sofia. I did spend an hour at the gym though but that was also really nice. Now I have to run, have a great Saturday everyone!

IMG_98362 Outfits Februari 201514 IMG_98762(2) Outfits Februari 201513

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!