Buddah View

IMG_99592 IMG_99702 IMG_99572 IMG_99922 IMG_99652 IMG_99802 IMG_99852 IMG_99992

Hej och god kväll alla! Idag har vi haft sol hela dagen och på kvällen delade vi upp oss så alla kunde göra vad de kände för så vår familj tog en tuktuk till Bang Bao där vi åt på supermysiga Buddah View som jag hade hittat efter lite googlande. Det var riktigt god mat (amazing efterrätter) och så himla mysigt. Man satt på golvet med benen dinglande ner över vattnet och allt hade den här typiska thailändska känslan som jag tycker kan vara lite svår att hitta här nu för tiden. Första gången jag var i Thailand var 1998 då det knappt fanns en svensk här och sedan dess har jag varit här 9 gånger (om jag räknat rätt) så jag har verkligen sett utvecklingen från att alla Thailändare skrek rakt ut av förtjusning när de såg en blondin och bara var tvungen att röra vid en till att de skriker ”Billigare än Ullared!” i sina små stånd, haha. Nej, nu är det sovdags! Puss fina ♥

Hello and good evening everyone! Today the sun has been shining all day and at night we all split up so that we could all do what we felt like so my family went to Banf Bao where we had dinner at Buddah View which is a restaurant that I found after some googleing. They had really great food and it was really cozy. Everyone sat on the floor whit their legs hanging over the water and everything had this perfect Thai feeling that i think is pretty hard to fnd these days. I was here the first time in 1998 so I’ve really seen this place go from zero tourists to seeing them everywhere. No, now it’s time for me to sleep! Good night everyone ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Fy vad mysiga bilder, du är vetkligen så lik både din mamma och pappa! 🙂 Verkar vara en himla mysig restaurang. Tycker det är galet och nästan lite sorgligt hur ställen kan bli så ”turistiga” på så kort tid. Tur det finns ställen om man letar lite som fortfarande har den där speciella känslan!

  Emmy 2015-02-27 21:17:57
  Svara
  • Svar på Emmys kommentar.

   Haha jag brukar få höra det! Ja men eller hur, men man får leta lite extra bara så hittar man rätt ställen 🙂

   Fanny Staaf 2015-02-28 11:45:17
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!