3 FREDAGSTIPS

filmtips

Failure to Launch – ♥♥♥♥♥

Watch this if you like: How to lose a guy in 10 days

Jag kommer ihåg att jag alltid såg denna i hyllan bland mina favoriter när jag var och hyrde film när jag var yngre. Av någon anledning så kände jag aldrig att jag ville se den, förmodligen för att jag inte gillade Sarah Jessica Parker. Hur som helst så fick jag syn på omslaget nu igen och tänkte att jag måste ju faktiskt se den, det görs ju inte så många sådana här filmer längre plus att många av mina favoritskådespelare är med. Jag gillade den! Den var mysig och rolig vilket var vad jag var ute efter men jag kan inte en av de bästa romantiska komedierna jag har sett.

I remember always seeing this in the video store when I was younger, I never rented it though, probably because I didn’t like Sarah Jessica Parker (don’t ask me why). Anyway, I saw the cover the other day and thought that now I just have to see it. They don’t make so many movies like this anymore and many of my favorite actors are in it. I liked it! It’s cozy and funny which is what I was hoping for but it’s not one of the best romcom’s I’ve seen. 

Zodiac – ♥♥♥♥

Watch this if you like: Prisoners

Denna var riktigt spännande! Allt detta har ju hänt på riktigt vilket gör det ännu mer spännande och obehagligt men även lite frustrerande när man inte får svar på allt som man annars brukar få. Gillar du Crime/Mystery är denna säkert något för dig!

This was really thrilling! Everything in this movie is true which makes it even more scary and thrilling but also frustrating when you don’t get all the answers as you usually do in these kinds of movies. If you like Crime/Mystery this is something for you!

You’re not you – ♥♥♥♥

Watch this if you like: Intouchables

Åhhhh så fin denna var, och Hilary Swank är ju bara SÅ duktig. Filmen handlar om en kvinna som får ALS och hur hon hanterar det tillsammans med sin man och sin, något galna, assistent. Jag tycker att filmen var fruktansvärt stark och jag grät som ett barn i slutet (ni kommer veta vilken scen jag menar) men skrattade även många gånger. Om jag bara fick välja ett ord att beskriva den här filmen med skulle det vara ”värme”. Se den, se den, se den!

Ooooh this was so beautiful, and Hilary Swank is SO talanted. The movie is about a woman with ALS and how she lives with it together with her husband and her, totally crazy, assistant. I thought the movie was really strong and I cried like a baby in the end (you’ll know what scene I mean) but also laughed a lot. If I had to pick just one work to describe this movie with it would be ”warmth”. Watch it, watch it, watch it!

movie-tip

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Dina filmtipsinlägg är så bra! Har fått så himla många bra filmtips från dem, tack!!

  Janina 2015-02-22 14:33:10 http://janinawillstedt.nouw.com
  Svara
 • Åh. Såg ”You´re not you” nu ikväll. Så u n d e r b a r film! Förstår precis vilken scen du menar, den måste ses!! <3

  Eira 2015-02-22 00:19:33 http://www.fashionwardrobe.devote.se
  Svara
 • Det lät som tre väldigt bra filmer 🙂

  Linnea 2015-02-21 01:15:54 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Hej! Jag ska till Falun nästa vecka, har du några tips på bra restauranger? 🙂

  Sofie 2015-02-20 16:42:13
  Svara
  • Svar på Sofies kommentar.

   Hejsan! Hahaha mjaa, inte som jag kan skryta med direkt tyvärr 😉 Men Banken brukar ha bra mat!

   Fanny Staaf 2015-02-21 08:49:52
   Svara
 • Liiiker så godt dine fredagstips! 😀

  Maria 2015-02-20 12:47:51
  Svara
 • Hej,

  vart brukar du kolla på dina filmer? Eller vart hittar du dom?

  Cissi 2015-02-20 12:37:34
  Svara
 • Alltså You’re not you är helt fantastisk, grät mig igenom typ hela filmen och kunde inte sluta gråta i slutet, hehe…
  Tänkte också på The intouchables när jag såg den. Kul att du börjat svara på kommentarerna också, har alltid tyckt att det är viktigt för en bra bloggare!

  Tvilda 2015-02-20 11:46:41
  Svara
  • Svar på Tvildas kommentar.

   Eller huuur! När hon håller om henne där i sängen, herre. gud. hahaa.

   Absolut, tycker också att det är viktigt plus att jag kan tänka mig att det känns mer värt för er att kommentera om ni vill säga något eller har en frågaför att ni vet att det kommer ett svar 🙂

   Kram

   Fanny Staaf 2015-02-21 08:51:40
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!