SO READY FOR VACATION

semester-2015-vacation

Nu är det inte långt kvar! Även fast jag känner mig otroligt ivrig på att komma iväg till Australien så fort som möjligt så tror jag verkligen att jag behöver dessa veckor i Thailand först och bara pausa lite. Jag har stressat otroligt mycket sedan nyår och försökt balansera plugg, blogg, alla förberedelser inför Australien, flytten ut ur lägenheten plus spendera så mycket tid som möjligt med nära och kära. Det värsta (eller bästa) är att jag tyckt allt varit så himla roligt så jag har inte kunnat prioritera bort något! Men, nu börjar jag snart ett nytt liv och då tror jag att det är väldigt bra för mig att bara få vila upp mig först och göra ingenting i en solstol ett par veckor.

Det känslomässiga kaoset jag har väntat på har i alla fall satt igång nu! Jag är så taggad så jag spricker samtidigt som jag är livrädd för att jag inte vet vad som ska hända. Jag har ju ingen aning om vad jag ska förvänta mig för känslor med tanke på att jag aldrig varit i landet förut och jag har aldrig flyttat utomlands förut så vi får helt enkelt se vad som händer när jag väl kommer fram. Det är helt klart en stor majoritet positiva känslor i alla fall!

Now there isn’t that many days left! Even though I feel eager to get to Australia as soon as possible now I think that I really need these weeks in Thailand first to just take a pause. I’ve been so stressed out since new years trying to balance studies, blogging, all the preparations for Australia, the move out of the apartment and trying to spend as much time as possible with my loved ones. The worst part (or the best) it that I’ve loved every part of it so I haven’t been able to prioritize since I want to do it all. But, now I’ll start a new life and I think that it will be good for me to get some rest and just do nothing in a sun chair for a few weeks. 

The emotional chaos I’ve been waiting for has finally arrived by the way! I’m so eager to get away and super happy but at the same time I’m scared because I don’t know what’s going to happen. I don’t know what feelings to prepare for for when I get there because I haven’t been there before and I haven’t moved abroad before so I just have to wait and see. But, almost all the feelings are positive, I’m so glad I’m doing this!

semester-vacation

Bikini here, Hat Unknown, Kimono here, Sunglasses here, Top here, Sandals here.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
  • Guuuud så roligt! Jag flyttade till London efter studenten och bodde där i 7 månader. Inte alltid det roligaste med jobb 9h om dagen, 5 dagar i veckan och en lön som är hälften av i Sverige men när man tittar tillbaka är det bland den bästa tiden i mitt liv! Ta vara på varje minut, utnyttja landet och allt du kommer kunna göra och dessa tre år kommer bli helt oförglömliga! 😀

    Elin 2015-02-20 18:31:39
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Åhh vad roligt med London! Ja det kan jag absolut tänka mig 🙂 Kram och tack för din kommentar!

      Fanny Staaf 2015-02-21 08:49:29
      Svara
  • Jag hoppas verkligen du ska få en härlig semester med din familj och hinna andas och njuta lite. Känner mig upprymd jag med när jag bara tänker tanken på vad du ska göra, så häftig grej liksom! 🙂

    Emmy 2015-02-20 03:51:02
    Svara
  • Liknande hatt går att hitta här: http://www.ernestjfrench.com

    Caroline 2015-02-19 21:13:29
    Svara
  • Det ska bli så kul att följa dig när du flyttar! Även om det är roligt att följa dig nu också så känns det som man hänger med på din resa. Flummig kommentar men hoppas du förstår vad jag menar.
    Stor kram! <3

    Rebecka 2015-02-19 20:00:05
    Svara
  • Så himla roligt det ska bli att få följa dig där nere!!

    Lisa 2015-02-19 16:16:32 http://nouw.com/lisabengtsson
    Svara
  • Åh det kommer nog bli superroligt och ska bli såå kul att få se bilder därifrån! 🙂

    maria 2015-02-19 15:57:42 http://www.mariacharlotte.devote.se
    Svara
  • Var i Australien ska du plugga? Jag befinner mig nu i Melbourne på Work and Holliday, och älskar Melbourne! Kul att få följa med dig via bloggen till detta fantastiska land! Njut av Thailandsresan!
    Kram

    Evelina 2015-02-19 13:34:36 http://envisgeting.blogg.se
    Svara
    • Svar på Evelinas kommentar.

      Det är faktiskt min pojkvän som ska plugga, inte jag 🙂 Men vi ska bo i Perth! Har hört mycket gott om Melbourne, kanske får åka dit och kika lite någon gång 😀

      Kram

      Fanny Staaf 2015-02-19 19:37:47
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!