3 FREDAGSTIPS

filmtips-movietips

In Your Eyes – ♥

Watch this is you like: The Lake House

Supermysig kärleksfilm med en lite övernaturlig twist som jag kände mig väldigt skeptisk till i början men sedan gillade jag den. Perfekt för en kväll man bara vill bli varm i hjärtat och se på något mysigt! Nu har jag sett två filmer i rad med Zoe Kazan som jag verkligen gillar, ska nog hålla utkik efter henne lite mer!

Really cosy romantic movie with a kind of supernatural twist that I didn’t like in the beginning but loved in the end. Perfect for a night when you just want you heart to get all warm and fuzzy and watch something romantic! Now I’ve seen two movies with Zoe Kazan that I really liked in a row, I’ll have to start look for more movies with her!

Alexander and the terrible, horrible, no good, very bad day – 

Watch this if you like: We’re the Millers

Superrolig, charmig och mysig familjekomedi som handlar om en stor familj en dag då allt bara går väldigt, väldigt fel, haha. Disney kan sin sak! Detta är en film som jag tror passar de allra flesta som gillar att skratta.

Really funny, charming and cosy family comedy about a big family a day when everything just goes terribly, terribly wrong, haha. Disney has done it again! This is a movie that I think suits almost everyone who loves to laugh. 

Divergent – 

Watch this if you like: The Hunger Games

Så ja, återigen är jag väldigt, väldigt sist med en film och jag tänkte inte ens ta med denna på listan först men så tänkte jag att det kanske finns någon annan där ute som precis som mig varit väldigt skeptisk mot denna och därför inte sett den än. Jag hade hört att det var som en kopia av Hunger Games fast snäppet sämre vilket gjort att jag inte brytt mig om att se den, tills nu! Visst är den lik Hunger Games i omgivningar, stil och typ av film men jag tycker att det är en helt annan story. Jag älskade filmen från början till slut och tyckte den var väldigt välgjord, det blir absolut ett biobesök för andra delen nu i vår!

So, I’m the last one to see a movie again and I wasn’t going to put it on the list first but then I thought that there might be someone like me, who is very skeptical about this movie and haven’t seen it yet. I had heard that is was a copy of The Hunger Games but not as good which made me not want to watch it, until now! Okay, it is a bit like The Hunger Games in the type of movie but the story is completely different. I loved this movie from beginning to end and I will absolutely go to the movies to se the second part this spring!

filmtips

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • ååh alltså dina filmtips är guld värda!!! Men du brukar inte titta på med svensk undertext va? har ofta svårt att hitta filmerna du tipsar om med svensk text nämligen då det är så nya 🙂

  Amanda 2015-02-16 17:16:46
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Kul att du gillar dem! 🙂

   Haha nej jag har för dåligt tålamod för det, kollar alltid utan text 🙂

   Fanny Staaf 2015-02-19 19:52:33
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!