WHAT I LOOK FORWARD TO IN FEBRUARY

Moving out

Ja, detta är väl lite både och. Jag har rejäl separationsångest med lägenheten och jag får lite ont i hjärtat av att tänka på att jag inte kommer bo i den igen för än om 2,5 år men samtidigt så är det ju en milstolpe och något som säger att nu är verkligen det stora äventyret nära. Så, det ska bli kul också!

Well, this is both a highlight and something I’m not that happy about. I don’t want to leave my apartment and it almost hurts my heart to think that I won’t be living here the next 2,5 years but it’s also a mile stone and something that says that the big adventure we are going to experience is really close now. So, it’s going to be fun too!

Thailand Trip/Australia Move

Den absolut största händelsen, resan till Thailand och flytten till Australien! Den 22a Februari åker jag alltså med min familj och släkt till Thailand där vi ska spendera två veckor och sedan när alla andra åker hem till Sverige igen tar jag mina två (förmodligen fullproppade) resväskor och flyttar till Australien! Det känns skönt att få mellanlanda i Thailand två veckor först, dels för att vänja sig lite försiktigt vid klimatet och inte behöva resa så långt i en och samma veva men även att få spendera 2 veckor av kvalitetstid med min familj innan jag åker.

The biggest happening that awaits in February, the trip to Thailand and the move to Australia! The 22 of February I’ll go to Thailand with my family and relatives where we’ll spend 2 weeks on the beach and then when they all go home to Sweden again I’ll take my two suitcases and move to Australia! It feels good to have a 2 week stop in Thailand both because I won’t have to do the whole long trip the same day and also because I get to spend 2 weeks of quality time with my family before I move. 

thailand-boracay

Hedemora

I början av Februari ska jag åka 5 dagar till Hedemora och bo hos mormor och morfar. Jag vill verkligen spendera flera dagar med dem innan jag åker. Jag kommer plugga och blogga därifrån som vanligt men vi ska också gå på loppisar, ta långa promenader, åka en sväng till Falun och ha det supermysigt. Jag ser verkligen fram emot detta!

In the beginning of February I’ll go to Hedemora to stay with my grandparents for 5 days. I really want to spend as much time as possible with them before I move to Australia. I’m going to study and blog from there as usual but we will also visit flea markets, go for long walks, go to the town where I grew up and have the best time. I’m really looking forward to this!

Spa day with Matilda

I julklapp av Blomsterriket fick vi fasta anställda ett spapaket med massage och ansiktsbehandling så detta ska jag och Matilda utnyttja tillsammans någon gång under Februari innan jag åker. Det ska bli så himla mysigt och framförallt skönt att bli ordentligt ompysslad eftersom vi inte tog några behandlingar på Yasuragi.

For Christmas all the employes at Blomsterriket hos a spa package with a massage and a facial treatment so this Matilda and I will use together some time in February before I go. It will be so nice to be pampered with a whole day with my beautiful friend. 

My birthday

När man fyller år så är det givetvis en höjdpunkt! Jag har inte riktigt bestämt vad jag vill göra än men jag funderar på att åka iväg och äta en god brunch någonstans med vänner eller familjen och bara ta det lungt. Det skulle vara superhärligt! Jag fyller år på en söndag så det är ju en perfekt förutsättning för en riktig mysdag.

When you turn one year older that’s obviously a monthly highlight! I haven’t really decided what I want to do yet but I’m thinking about going away to have brunch with my family or some friends and just take it easy. That would be so great! My birthday is on a Sunday so thats perfekt for a really cosy day.

birtdays

Previous birthdays

Living at my parents house 

Ja, detta är också lite skräckblandad förtjusning, haha. Jag ska bo hos mamma och pappa från det att vi lämnar över lägenheten på söndag till det att vi åker till Thailand. Det är ganska svårt att flytta hem igen efter att man flyttat hemifrån och man är van vid sina egna regler och vanor men samtidigt ska det bli supermysigt att se så mycket av min familj innan jag flyttar och även skönt att komma till en ny miljö. Nya platser att fota på och inspireras av!

Well, this is also kind of a mixed emotions thing, haha. I’m going to live at my parents house from when I move out of my apartment this Sunday to when we leave for Thailand. It’s kind of hard to move home again after you’ve been living on your own for so many years but it’s also going to me nice to see so much of my family before I move and nice to have a new environment get inspired by and take pictures in. 

Valentines Day

Även om alla hjärtans kommer se annorlunda ut i år med kärleken på andra sidan jordklotet plus att jag ska jobba hela dagen så är det ändå något jag ser fram emot. Jag tycker att alla hjärtans dag är en fin dag då man visar uppskattning lite extra, inte bara till pojk och flickvän utan även till vänner och familj!

Even though Valentines will be a bit different this year with my love on the other side of the planet and I’m going to be working all day it’s still a day that I look forward to. I think that Valentines is a beautiful day where you show appreciation a little extra, not only to girl and boyfriend but to friends and family too! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Låter som en drömmånad tycker jag! Ska bli kul att följa. 🙂

  Sara 2015-02-02 23:17:27 http://www.jagheterintesune.blogg.se
  Svara
  • Svar på Saras kommentar.

   Det tycker jag med! Jag ska göra mitt bästa för att dela så mycket som möjligt av den 😀

   Fanny Staaf 2015-02-03 16:44:37
   Svara
 • Vilka härliga kontraster ditt februari kommer att ha! Både spendera tid i Hedemora och Thailand, bo hos dina föräldrar och flytta till Australien haha… 🙂 hoppas det kommer bli en riktigt bra månad för dig!

  Emmy 2015-02-02 18:36:15
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!