GIVEAWAY – 3 FULLY LOADED GOODIEBAGS

IMG_43642 IMG_43682

Jag tänkte att vi skulle göra en favorit i repris! Sist vi gjorde detta blev det ju väldigt uppskattat av både mig och er. Som bloggare får man extremt mycket goodiebags och produkter hemskickat och även om jag skulle vilja så hinner jag helt enkelt inte använda allt. Nu har jag 3 stora backar fyllda med skönhetsprodukter (och en och annan bok, seriebox på DVD osv) och nu med flytten i veckan så är det helt enkelt dags att tömma igen. Så jag har förberett 3 goodiebags till er med 15-25 produkter i varje beroende på storlek och värde som jag tänkte att ni skulle få tävla om. För att tävla skulle jag gärna vilja ha lite feedback och veta era tankar ang. bloggning i Australien. Vad som är viktigt för er att det finns kvar, vad som skulle vara roligt att se osv så att jag vet ungefär vad ni tycker och tänker. Så för att delta i tävlingen svarar ni bara på frågorna nedan här i kommentarsfältet, så drar jag en vinnare på fredag. Go!

giveaway

I would love to get some feedback from you before the move to Australia! What posts do you like the most, what would you like to see more of while I’m there, do you have any wish-posts and so on. I’m grateful for every word! (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
173kommentarer
  • Vill först och främst tacka för en underbar blogg, jag har precis opererat bort min halsmandlar och kan inte göra något annat än att ha tråkigt och dricka té, but you giiirl are the saver love ya blogg!
    1. Jag älskar dina DIY, min favorit var när du gjorde den där lampskärmen med rosor, din blev så snygg min blev… well let’s say no more haha 🙂
    2. Jag skulle vilja se mer, olika stilar som finns i AU, typ som att i England finns det Chavz och Hippsters fast vad är de populäraste trenderna och vilka subcultures finns i Australien 🙂
    3. Skulle va kul med lite tips och råd, typ ”how to handel a breakeup” eller ”what to do when bored” 🙂

    Ha de gött! Kramar från Matilda 🙂

    Matilda Lind 2015-02-10 02:40:55
    Svara
  • 1. Jag är relativt ny som läsare här inne och jag gillar allt som jag har läst hittills. Fortsätt så!
    2. Åh, Australien är ju bara så spännande! Vill veta allt om hur du upplever det där borta. Smultronställen som du upptäcker, vad som är på gång där borta. Nyheter, trender och heta tips om vad man bör veta när man reser dit och framför allt om alla bra restauranger du hittar!
    3. ”Det kom en känguru och snodde min makeup-bag” 🙂

    Camilla Sandmark 2015-02-03 17:07:10
    Svara
  • 1. Jag älskar verkligen alla tips som du ger, verkligen superbra.
    2. Skulle vilja se själva landskapet och alla sevärdheter som finns där.
    3. Skulle vara kul med olika våroutfits nu till våren, kram!

    Maja 2015-02-03 12:17:48
    Svara
  • Verkligen inspirerande och väcker den där ”dreglande känslan” VILL HA. Stil smak och snille det är min största dille och lite av det förverkligar du i dit bloggande

    Gun Hilmerby 2015-02-03 12:00:55
    Svara
  • Du gör ett grymt jobb med din blogg! Jag ser gärna att du fortsätter i samma spår – outfits, tips, inspirerande bilder, fast med Australien som plats istället för Sverige. Du kommer fixa det super bra, Fanny!

    Moa | hobbyfotograf 2015-02-02 15:15:21 http://nouw.com/moahakansdotter
    Svara
  • 1. Gillar dina tips och har använt mig utav många utav de – speciellt filmer och böcker.
    2. Skulle gärna vilja se mer ifrån landet och på saker som finns att göra där, som kanske inte finns här hemma i Sverige. Kort och gott höra och få se skillnaden i mellan länderna.
    3. Skulle gärna vilja läsa mer om inredning, det är ett ämne som intresserar mig stort. Kanske kan du skriva och visa bilder ifrån Australien om hur inredning i hemmen skiljer sig? Kanske kan man få lite ny inspiration därifrån till mitt hem här hemma i Sverige?

    Kram Sanna

    Sanna 2015-02-01 00:50:33 http://mammasvardag.se
    Svara
  • 1. Mina favorit inlägg är när du tipsar om saker du gillar, alltifrån recept, film, böcker, nagellack och liknande.
    2. Jag skulle vilje se hur det är att leva i Australien, typiska saker som de gör där, skillnader mellan att bo där och i Sverige, deras kultur, deras djurliv, och såklart en massa härliga bilder som får en att längta efter att åka dit!
    3. Jag skulle vilja se mer inlägg om skönhet, då det är ett stort intresse för mig!

    Elin 2015-01-30 23:53:22
    Svara
  • 1. Sminktips och Inspiration!
    2. Vardagen!
    3. Skillnader och likheter mellan Sverige och Australien

    Ska bli spännande att följa dig!

    Anna 2015-01-30 22:37:10 http://www.noangelsatmydoor.blogg.se
    Svara
  • 1. – Jag älskar doityourself inläggen. Inspirerande med snygga bilder och bra beskrivningar.

    2. – Din egen tolkning av Australien och dessa natur samt kultur.

    3. – Vore kul med någon sorts Sverige VS Australien. Om du upplever att de finns väldigt stora kontraster eller skillnader. Kanske visa dom på roliga sätt med foton eller små smarta texter.

    Linda Lindqvist 2015-01-30 16:49:18 http://instagram.com/lindalikrili
    Svara
  • 1 hudproblem: förebygga och dölja finnar och annat trist
    sminktips för en naturlig och fräsch vardagslook
    2 vardagslivet! Turistguiderna kan man ju själv läsa.
    3 hälsosam/hudvänlig mat: gärna favoriträtter och recept
    trender och mode i Australien

    Anna 2015-01-30 16:39:58
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är sminktips. hart en tonårsdotter som har massvis med frågor…
    2. naturen och alla vackra djur främst kängurur.
    3. Tops och råd. Hur gör man bäst /smartast för att få en bra långresa med eller utan barn. Vad är skillnaden mellan Sverige och Australien?

    Anja L 2015-01-30 12:19:42
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är dina inlägg med massa tips på olika saker. Jag älskar också att inspireras av dina outfits!
    2. Hade varit kul att se unika saker för Australien och kanske olika restips, tips för att klara hemlängtan osv. Sen massa bilder på miljön och djuren är alltid kul! 🙂
    3. Tankar om hur man vågar ta steget att resa iväg under en längre tid.

    Renée Risberg 2015-01-30 09:43:44 http://reneerisberg.forme.se
    Svara
  • 1. Lyx/Budget, Travel med de fina fotona och Everyday life (spännande med nya landet, att jämföra med Sverige)
    2. Jag vill se allt i Australien för jag har aldrig varit där men speciellt aboriginernas urtida klippmålningar
    3. vardagen i Australien

    Helena i Uppsala 2015-01-29 19:30:02
    Svara
  • 1. Jag älskar hur du fotar dina bilder, och stilen i dom. Då menar jag alla bilder över lag men speciellt dina bilder på mat och bakverk, jag förstår inte hur du får till dom! Jag går själv foto nu på gymnasiet och jag skulle också vilja kunna ta lika fina bilder som dig. Man ser att du lägger ner mycket tid i det du gör och inget ser halvdant ut och det är så man vill att en blogg ska vara och se ut, då blir det intressantare att läsa och titta. T ex när du fotar dina bilder på mat och goda kakor så lägger du upp det så himla fint, som på bilden med små mini pizzor, dom små tomaterna du la ut det gjorde så mycket i bilden, att du gör och tänker på sådant gör att bilderna blir mycket roligare!

    2. Hmm jag skulle nog vilja veta mer om kanske shopping och bra uteställen och hur det är att leva som ung där, för jag kan tänka mig att de flesta som läser din blogg är rätt unga och många är säkert intresserade av shopping (efter som att din blogg handlar mycket om mode) och att ha kul. Det skulle också bara intressant att veta lite vilka ställen som är värda att besöka om man ska dit, eller vart man skulle kunna bo om man är som jag en 20årig tjej som älskar att shoppa, festa till det ibland men ändå kunna ta det lugnt. Kanske även lite om kostandes osv? Hur mycket man bör ta med sig, självklart får man väl kolla lite jobb om man ska stanna där en längre tid men om man inte tänkt stanna så länge utan bara några månader. Och om du skulle testa på att surfa så skulle jag gärna vilja se lite coola bilder på det såklart! Och om du besöker Sydney skulle jag gärna vilja veta lite mer om det stället, det verkar så fint.

    3. Ja en önskerubrik är nog ”Dagens utflykt – Det stor Barriärrevet” för jag har hört att det ska vara så fint och jag har sett bilder och jag vill själv så gärna dit!

    Kram Alicia!

    Alicia Siverman 2015-01-29 15:12:15
    Svara
  • 1. Oj… jag har svårt att välja 3 st enskilda. Men jag ÄLSKAR dina inlägg om mat… haha. Du har så sjukt fina bilder och jag blir inspirerad både att fota bättre själv men även att göra lika fint, att klä mig lika fint, att uppleva det du upplever osv. Så sluta inte med dina bilder för sjutton!! 😀

    2. Ja, ”vardagslivet” helt enkelt. Jag har aldrig varit i Australien och jag kan inte riktigt föreställa mig hur det är där, hur det är att bo där, hur människorna är osv. Så MILJARDER foton från överallt där du är vill jag se 🙂

    3. Ja det har jag verkligen! Jag och min man har varit på gång att flytta utomlands men nu blev det en annan variant istället. För tillfället. Men framöver kommer vi nog att flytta. Det lutar åt Irland just nu men vi får se. Jag skulle vilja veta hur det ÄR att flytta utomlands. Att lämna allt välkänt där hemma och komma till ett nytt land, en ny kultur, nya människor osv. Och återigen. Massa bilder… 🙂

    Kram
    Lotta

    Lotta Pota 2015-01-29 14:29:14
    Svara
  • 1. Sjukt svår fråga, anledningen till att din blogg länge varit en av mina stora favoriter är ju för att blandningen på inläggen är så perfekt. Men måste nog ändå svara DIY och allmänna tips som du skriver om. Men som sagt blandningen är fantastisk och man märker verkligen att du lägger ner tid och kraft på varenda inlägg!
    2. Jag hoppas på att få läsa om hur det är att komma in i ett helt nytt sammanhang, alltifrån att lära sig att förstå kulturen till att lyckas lära känna nya människor! Ser fram emot att få följa med på ditt äventyr!
    3. Typ ”Detta har format mig genom livet”, alltså saker som har påverkat/inspirerat dig till att göra saker du gör eller vara den du är idag, kan ju vara alltifrån stora till små saker 🙂

    Rebecka 2015-01-28 18:16:39
    Svara
  • 1. Älskar verkligen dina inlägg! Speciellt dina outfits, de ger inspiration till vad man själv ska ta på sig och hur man kan styla olika plagg/smycken.
    2. Jag skulle gärna vilja veta vad du tycker om shoppingen i Australien, stort utbud, dyrt/billigt och självklart vad du har köpt!!!
    3. ”My life in Australia”, ett inlägg om livet. Dina tankar om hur det är att flytta tvärs över jordklotet, var det som du trodde? Levde det upp till förväntningarna? Vad du tycker om stället där ni bor och hur livet känns just nu. Vill veta hur du har det helt enkelt.

    Emelie 2015-01-28 17:28:45
    Svara
  • 1. Om jag måste välja gillar jag din outfit och shopping inlägg bäst. Du lyckas alltid fynda fina kläder, som är både unika och prisvärda vilket jag tycker är otrolig kul att läsa. Att sedan se dig kombinera ihop kläderna till outfits är väldigt inspirerande.
    2. Just nu ser jag mest fram emot hur ni kommer att bo i Australien, det ska bli super kul att se. Sedan vore de även kul om du skrev om hur livet är därborta, vad ni gör osv. Det vore kul eftersom man vill se hur de skiljer sig mot Sverige.
    3. Ett önskeinlägg när ni flyttar är ju som sagt bilder från hur ni bor. Men annars vore de kul att se mer av vad du tycker är de bästa inköpen inför våren.

    Kram Victoria

    Victoria Holmqvist 2015-01-28 15:19:50
    Svara
  • 1. Jättesvårt att välja vilka inlägg som är favoriterna! Du har en så fin variation och lagom blandning som gör att man uppskattar alla inlägg väldigt mycket, vilket också gör dig till min absoluta favoritbloggerska. Men om jag skulle lyfta några så tycker jag om dina outfit-inlägg och alla inlägg där du tipsar om saker som små enkla pyssel, resemål, inredningsgrejer, böcker, filmer, blommor.. det är väldigt roligt och inspirerande! Sen tycker jag också det är spännande när du skriver om den här utbildningen du har börjat och även egna tankar. Gillar också när man får rösta på sin favoritoutfit i månaden som gått.
    2. Som sagt så har du en väldigt bra blogg med ett bra upplägg och jag tror att den kommer fortsätta vara det så länge den utvecklas med dig om du förstår vad jag menar. Vore roligt om du fortsätter med dina tips-inlägg i den utsträckning som liksom intresserar dig, och självklart vill man fortsätta se dina fina outfits. Det jag kommer vara nyfiken på när du flyttat till Australien är hur ditt liv kommer vara där, hur allt funkar, skillnader mellan i Sverige, mycket av dina tankar liksom om du nu vill dela med dig av det. Sen vore det även roligt att se bilder från nya platser ni upptäcker, och så småningom kanske även dina Australien-favoriter om du får några såna.
    3. Den här frågan var den svåraste, har suttit och funderat ett bra tag haha.. det enda jag ens kommer på nu är om du skulle göra något inlägg om framtiden, drömmar/mål eller så. Eller att du jämför med vad du trodde du skulle göra för några år sedan, och hur det sedan ser ut idag eller nått. Tycker sånt är väldigt intressant, vart livet tar en liksom beroende på vad man väljer för vägar. Förstår dock om man inte vill dela med sig om det på sin blogg. En annan sak vore att du tipsade om bloggar/instagramkonton som du följer och gillar som du gjort några gånger tidigare.

    Ledsen att detta blev ungefär lika långt som en novell haha. Som ett litet sista tillägg vill jag säga tack för att du gör det du gör typ. Går igenom en väldigt tuff period i mitt liv just nu och när jag läser din blogg får jag så många idéer, tips och inspiration inför framtiden och det blir lite som både en tröst, något som bringar hopp och en liten spark därbak. Så tack för att du delar med dig av ditt liv på ett så fint sätt 🙂 Kram!

    Emmy 2015-01-28 14:39:35
    Svara
  • 1. Det jag tycker mest om är nog bloppisen inläggen för du tar inte överpriser för du har en blogg och alla vet vem du är. Dessa inlägg är bra för det finns människor där ute som inte har dessa pengar till att köpa helt nytt men hos dig kan de köpa mycket billigare.

    2.Kanske vad du har köpt i Australien och kanske berätta vad dina favoriter är i i just nu i Australien.

    3. Håller med en som skrev om att blogga om eran lägenhet vore en bra idé och ta bilder hur det ser ut hos er.

    Annica Nilsson 2015-01-28 12:20:41 http://anniicanilsson.blogg.se/
    Svara
  • Hej, det jag gillar är inläggen om äventyr och dylikt, det ger en annan här en chans att drömma iväg sig lite. Det behövs. Sedan skulle jag vilja veta lite mer om hur det är i Australien och om djuren där. Jag skulle verkligen vilja vinna detta, d¨jag som fattig student inte har råd att köpa mssa nya saker. Så detta skulle vara en dröm för mig. För jag har mycket här hemma som behövs slängas och bytas ut.

    Fortsätta att leva livet och njuta! 🙂

    Mvh Camilla

    Camilla 2015-01-28 10:26:53
    Svara
  • Hej Fanny! Din blogg är min absolut favorit! Mina favorit inlägg är utan tvekan outfit inläggen, då jag har stort intresse för kläder, mode och bloggar själv så du ger mig mycket inspiration. I Australien så hoppas jag på mycket bilder från olika ställen ni är på och mycket från vardagen, då jag kan tänka mig att den kommer ändras en del och som sagt, hade varit väldigt coolt att se mycket bilder därifrån. Ett önskeinlägg är ett ”vardagsimlägg” där du skriver om dina tankar just nu, t.ex. jobbet, vänner, stress, humör osv, som en snabb inblick i ditt liv från olika vinklar. Något annat som är kul att läsa, även om du inte håller på så mycket med det, är träning. Men du som lagar många olika maträtter kan ju fortsätta med det och kanske få in ett ”nyttigare” tips då och då eller liknande. Hade varit väldigt kul! Hoppas att jag är till någon hjälp! 🙂 Kram

    Mikaela 2015-01-27 21:59:37 http://nouw.com/MikaelaCarlsson
    Svara
  • 1. Älskar dina diy’s! Även inlägg med recept och inredning är otroligt uppskattat!
    2. Vet att du inte gillar att bli för personlig i bloggen men jag skulle önska lite mer personliga inlägg. Bilder om vad du har gjort under dagen m.m 🙂
    3. Längtar galet till ett inlägg om er lägenhet! Helst en liten film 🙂

    Sofia 2015-01-27 21:53:04
    Svara
  • Jag älskar att se dina outfits, det är i alla fall därför jag kikar in här då och då.
    Ärligt vore det kul om du kom över lite recept på typ typiska australienska grejer, inte för att jag skulle veta var det var, men det lär du ju se.
    Det vore kul och se hur ni kommer bo!

    Massa kramar och tack för fin läsning!

    Johanna Molin 2015-01-27 21:21:14 http://nouw.com/molinjohanna
    Svara
  • 1. ALLT som har med mode och skönhet att göra. Outfitsbilder men kanske framförallt ”new in” och godbitar som finns att hitta i webshopar just nu.
    2. Jag är så himla nyfiken på Australien och så sjukt sugen på sommar och värme så härligt somriga outfits hade varit väldigt härligt i snöblasket. Gärna lite tips på affärer/kedjor down under både vad gäller skönhet och kläder.
    3. Jag är ju beautiejunkie men fattig student så hade gärna sett ett inlägg med ”budgetköpen som slår lyxvarianten” (okej kanske lite önsketänkande men några godbitar finns det säkert där ute)

    Anna-Märta Stålnäve 2015-01-27 21:13:29
    Svara
  • 1. Det är svårt att välja några favoritinlägg då jag gillar ett varierat utbud! Men måste säga att jag blir lite extra glad när det är outfitbilder och liknande klädkollage. Stilrena snygga outfits som jag gärna skulle bära, men framförallt inspireras av 🙂

    2. Aktiviteter och vyer skulle jag vilja se mer av. Vad finns det att göra, surfing, utflykter, goda restauranger – allt man kan göra när man vill ha lite australiensisk kvalitétstid 🙂 Älskar även natur, vilket jag kan tycka går lite hand i hand med aktiviteter, hav och land och jag kan tänka mig att det även är fantastiska solnedgångar!

    3. Jag älskar all form av favorit-inlägg! Allt ifrån bästa recepten, favorit-klädesplaggen i garderoben, restaurangtips, resemål, musik, shoppingsidor osv.

    Hoppas du fått några roliga tips 😀
    Kram, Maria

    Maria Karlsson 2015-01-27 20:55:21 http://www.nouw.com/mariakarlsson
    Svara
  • Åh, vad härligt det skulle vara med en goodiebag!
    1. Jag tycker väldigt mycket om inläggen när du summerar månadens outfits och man får rösta. Det är alltid kul att se och inspireras av dig och dina kläder och i de inläggen är alla outfits samlade och man får en bra överblick.
    2. Jag har själv aldrig varit i Australien men har väldigt länge velat åka dit. Därför skulle jag vilja se bilder på hur det ser ut där och vad det finns för roliga saker att göra där, kanske något som inte alls finns i Sverige? Jag skulle även vilja att du fortsatte med dina recepttips. Skulle vara kul om du kunde testa lite australiensisk mat och kanske tipsa om något.
    3. Ett önskeinlägg skulle kanske vara att du berättar om er lägenhet som ni ska bo i där, tar lite bilder och berättar lite om omgivningen och läget. Skulle vara kul att se!

    Emma 2015-01-27 20:14:50
    Svara
  • Tack för en fantastisk blogg, fylld till bredden med inspiration och kärlek!

    Jag tycker om alla kategorier och finner inspiration i dem alla. Recepten, filmtipsen, blomstertipsen, outfitsen, ja allt. De allra bästa tycker jag ändå är de vardagliga. Där du skriver om dagen, hur den varit och förväntningar inför nästa och där du sprider glädje helt enkelt genom att bara skriva.
    Jag tycker du ska fortsätta på samma spår för det är verkligen ett vinnande koncept. Att fortsätta skriva om inredning och recept, men istället för att ha det baserat på svenska maträtter och svensk inredning så hade det varit kul att få se mer från livet där nere. Hur är inredningen och vad äter ni? Och såklart – vad har du på dig och vilka blommor får följa med hem?

    Det hade också varit kul om du fortsätter att skriva om din utbildning och hur livet fungerar där nere. Hur ni får ihop vardagen på andra sidan jordklotet och hur mycket Sverige och Australien faktiskt skiljer sig från varandra.

    Jag har ingen speciell önskerubrik bortsett från kategorierna ovan, utan tycker du ska fortsätta med de du redan kör på. Än en gång, tack för en grym blogg som alltid får en på humör! 🙂

    klara 2015-01-27 19:34:37
    Svara
  • hejsan! din blogg är en av mina favoriter! jag tycker att bilder du tar är sjukt snygga och det blir så att man vill bara se mer och det är roligt att titta på.. skulle vilja se mer inlägg om hur är livet där, hur är folket hur är skolan och vardag, coola ställen hur gick det tilm med språket och anpassning 🙂

    Daria Bartecka 2015-01-27 19:29:18
    Svara
  • 1. Har läst din blogg ca 2 månader och älskar dina outfits. Bärbart och inspirerande! Brukar kolla den kategorin nör jag själv inte har någon aning om vad jag ska slänga på mig. Mer outfits, inköp eller bilder från tumblr/pintrest med detaljer eller hela outfits du inspireras av!
    2. Från Austalien vill jag både ha fräscha sommaroutfits och gärna lite resetips då jag själv ska åka dit 4 månader i oktober!
    3. Önskerubriker: ”När jag inte vet vad jag ska ha på mig”, ”mina skönhetsrutiner” eller ”mitt drömhem”

    Tack för all inspiration fina du!

    Stina Fredriksson 2015-01-27 19:29:13 http://[email protected]
    Svara
  • Älskar inlägg med recept så det alltid är kul med inspiration,outfitibilderna är också en favorit!
    Det hade också varit kul med en Australien guide där man kan läsa om roliga se&göra! Samt kanske en jämförelse mellan Sverige och Australien gällande kultur , mat osv så man kan se skillnaderna
    Annars älskar jag alla färgglada bilder!

    saga 2015-01-27 16:56:33
    Svara
  • Jag såsom föregående kommentar älskar när du lägger upp inlägg om blommor, så jag kommer att sakna dina inlägg om familjens affär när du är i Australien. Dock älskar jag resor och ser därför också fram emot nya spännande inlägg.

    Framför allt vill jag att du lägger upp inlägg om upplevelser utöver de vanliga turistattraktionerna som är spännande och roliga. Samt om hur lång tid det tar innan man kommer in i språket och livsstilen…

    Önskerubrik är väl ”Veckans upplevelse”!

    Julia 2015-01-27 16:41:07
    Svara
  • Hej jag har precis hittat bloggen och det var en trevlig överraskning

    Johanna 2015-01-27 16:38:53
    Svara
  • 1. Älskar dina receptinlägg!
    2. Saker som måste ses och göras i Australien, mycket outfits!
    3. Shopping i austrailen

    Sarah 2015-01-27 16:00:58
    Svara
  • 1: Mina favoritinlägg är alla gällande pyssel och matlagning/bakning (julkalendern var väldigt uppskattad!), och även självfallet alla outfits! Tycker också att det är intressant att läsa om din utbildning, verkar sjukt cool.

    2: Från Australien ser jag självfaller gärna ännu fler diy:s, men även mycket resetips (restauranger, cafén, butiker, kvarter, stränder). Sen vore det roligt om du fortfarande höll ett gott öga på godbitar som finns ute i webbshopparna här i Sverige, har fått många tips från de inläggen och har inte riktigt tid att kolla igenom alla regelbundet själv! Allmänt bara läsa om hur dina/era dagar ser ut därborta, och alla äckliga spindlar du ser haha uschusch…

    3: Du har ju fantastiskt fint och långt hår och skulle vara roligt att få lite olika tips kring hur du stylar det, och även tips på enklare frisyrer att fixa själv (tänker att du kanske stöter på en hel del förslag iomed din utbildning?) till vardags. Allmänt saker som gör vardagen lite roligare, guldkanterna liksom (tex en roligare frisyr, assecoarer, smoothies, lunchlådor, smink, dofter, drycker, osv) ,även om du redan ger ganska mycket tips på det!

    Xoxo

    Thea Backlund 2015-01-27 14:06:40
    Svara
  • Mina favorit inlägg är när du lägger upp om blommor som du köper och hur man sköter dem. Jag gillar även inlägg där du frågar oss läsare vad vi gillar för outfits för du har sån sjukt blandad klädstil söt och snyggt.

    Vill veta allt som händer i Australien genom dina ögon. Vad de har för mat, hur de klär sig, djuren och naturen. ALLT som går att ta reda på. hur skolan är och hur du tycker det är!

    dina 10 favorit djur, dina 5 favorit maträtter. Olika listor där du räknar upp dina olika favorit saker samt dina top 5 bästa dejt platser

    Malin 2015-01-27 12:42:59
    Svara
  • 1. gillar hur du har ett väldigt blandat innehåll på din blogg, men de som jag verkligen vill ska stanna är:
    – outfitsbilder i massor!
    – filmtips
    – 5things

    2 och 3. Australieninlägg och önskeinlägg
    – följa med i vardagen och hur det känns att flytta, följa med och upptäcka Australien genom dej typ..
    – mycket bilder från omgivningen
    – australien guide, både hur det är att bo där men även turisttips
    – dina nyfunna favoritställen
    – skillnaden mellan australien och sverige
    – höra lite hur din kille tycker om stället, hur det fungerar i skolan och sånt..
    – sedan vill jag jättteeegärna ha ett inlägg om din utbildning då jag funderar på att utbilda mig inom event men inte vill flytta från sthlm för att plugga…

    alexandra 2015-01-27 11:20:53
    Svara
  • 1. 5 things
    2. Inlandet av Australien, vill åka dit men har inte kommit iväg än.
    3. Favoriter i Australien, och inte de stora kända utan små mysiga.

    Solbritt Ilkert 2015-01-27 11:13:20
    Svara
  • 1. Jag älskar mixen på dina inlägg men några favoriter!
    -5things
    -tips
    -outfitsinlägg

    2. Mer av i Australien
    -Australien tips, platser, att göra osv..
    -outfits med spännande djur och natur
    -vardagsbilder

    3. Önskeinlägg
    -videos
    -skönhet, smink tips osv.
    -lyx/budget

    Önskerubriker
    -5 favorit inredningssaker
    -5 saker ni inte visste om mig
    -5 saker jag gillar att göra
    -vad jag skulle göra om jorden gick under om 24 timmar
    – så sminkar jag mig
    – största rädslorna
    – relationstips
    Lycka till! Och Keep up the good work! Kram:)

    Viktoria S 2015-01-27 09:47:47
    Svara
  • Vilken rolig tävling!

    1. Jag älskar dina tipsinlägg, alltifrån resor, mat till böcker och filmer. Det får din blogg att sticka ut från andra och inte bara kännas som en ”modeblogg”. Det får den även att kännas mer personlig och ger en varierad läsning.

    2. I Australien skulle jag vilja att du fortsätter som du gör nu men att du anpassar det till det nya livet i Australien, då kommer man få en jättebra inblick i hur det faktiskt är att leva där till i jämförelse med att bara resa dit. Tror det kommer inspirera många till att ta steget själv att flytta om man får se hur vardagen ser ut på riktigt där nere!

    3. Önskeinlägg är självklart en ”Austarlien guide” liknande andra du gjort, då får man en sån bra inblick i hur det är just där samt inspirationen att vilja åka dit! Jag skulle även vilja höra mer om din utbildning, tycker den låter så himla spännande!

    Lycka till med flytten, ska bli superkul att få fortsätta följa dig! 🙂

    Caroline 2015-01-27 06:18:07
    Svara
  • 1. Outfits, favoriter just nu och recept.
    2. Outfits (vilket det troligtvis kommer bli med tanke på vädret hehe).
    3. ”Smultronställen” som du hittar i Australien

    Jenny 2015-01-27 06:10:51 http://jjennnyys.blogg.se
    Svara
  • 1. Jag älskar alla dina inlägg då man märker att du verka lägger ner mycket tid på varenda. Men mina favoriter är nog recepten, älskar själv att stå i köket och du har alltid så himla härliga recept!

    2. Jag vill se massa inlägg om hur det är att bo i Australien, massa fina bilder och livet där helt enkelt!

    3. Önskeinlägg skulle nog vara en stor Australien guide efter du varit där ett tag, skulle vara så himla kul!

    kram på dig!

    Alice 2015-01-26 22:25:36 http://alix.blogg.se
    Svara
  • 1. Jag ÄLSKAR dina favoritinlägg, favoriter i månaden, eller fem favoriter just nu, och så älskar jag dina outfitinlägg där du inte bara får en bild på dina kläder, du har ljus, vinklar, och hela du lyser mer än bara en outfit! Så älskar jag dina semesterinlägg, dina guider på platser du varit på, så praktiskt om man ska åka dit! Om inte annat så drömmer man sig bort dit!
    Ditt Instagramflöde är jag redan helt såld på, dina bilder och ditt öga för fotografering, världens största inspiration!

    2. Jag själv älskar Australien, fast jag aldrig har varit där. Ända sedan vi började läsa engelska i 4:an har jag velat åka till Austraalien, men det är ju så pass långt borta att det känns overkligt!
    Vd jag vill se av Australien är BILDER, så mycket bilder från olika perspektiv! Alltså inte bara det överfina, utan som en öppen dagbok, även kulturen. Människorna, maten, traditioner, hur ni bor, det bästa med Australien, det sämsta, månadsfavoriter därifrån, vardagen, vad ni gör varje dag. Men främst av allt, BILDER!

    3. Ett önskeinlägg är en stor australienguide framöver när du/ni varit där ett tag. Det bästa och det sämsta, place to visit i Australien, vad ni upplevt och vad det verkligen är för land!
    Ett annat önskeinlägg är tillbakablickar, från bloggen, massor av bilder!
    Även kanske framtidsplaner, ännu mer! Även en stor matguide, såg dock att du lagt upp det nu, vilket är superduperbra!

    Förövrigt älskar jag din blogg, en riktigt inspirationsbomb! ❤️ / Emma Sveningsson.

    Emma Sveningsson 2015-01-26 22:20:14 http://www.emmasves.blogg.se
    Svara
  • Jag fångades av dina ”tips” inlägg, de tycker jag du ska fortsätta med! Jag gillar att man kan se att de är väluttänkta, med ett tydligt budskap. Jag fastnade för din variation, jag tycker det är kul att du inte riktigt fokuserar på bara exempelvis mode eller vardag. Så glöm inte att behålla din blandning!

    Vad spännande att flytta till Aussie! Det skulle vara kul att se vad de har på sig därnere, kanske ungefär som ’Carolines mode’s streetstyle bilder? Dina (underbara – jag dreglar) matinlägg tycker jag även du ska fortsätta med! Jag gillar att de inte är allt för svåra att göra. Du kanske kan blanda in några australiensiska-inspirerade recept?
    Jag tycker förövrigt du ska fortsätta som du gör nu! Du är grym!

    Lovisa 2015-01-26 22:10:16
    Svara
  • glömde ju nummer 3. favoriter just nu, men olika team typ kläder , maträtter osv. Styling tips skulle uppskattas också .D

    My 2015-01-26 22:06:28 http://mythulin.blogg.se
    Svara
  • 1.Jag gillar outfit inläggen och när du tipsar om kläder till bra pris:D Gillar ju egentligen hela blandningen av din blogg med mat och kläder och hela.
    2. Mer bilder på natur & livet där. Mycket vardagsbilder. Tips på vad man ska besöka om man är där. Ochkanske lite mer sådana här mindre tips som är mer Lokala och inte står i reseguiden om du förstår vad jag menar!

    My 2015-01-26 22:04:45 http://mythulin.blogg.se
    Svara
  • 1. Enligt mig är outfitbilderna/new in helt klart roligast att läsa, särskilt om det står vart kläderna är ifrån. Älskar mode och tycker du har så himla fin stil. DYI är också väldigt roligt att läsa och får en att vilja pyssla och kreativiteten att flöda.
    2. I Australien skulle jag vilja se mer inlägg som är mer ”genomtänkta”, om man säger så. Ofta när bloggare flyttar/åker utomlands tycker jag att inläggen kan bli väldigt enformiga. Så typ kanske listor på produkter, ”dina bästa” av någonting osv.
    3. Jag skulle önska mer outfitinlägg, inredning och DIY.

    Tycker verkligen att din blogg är jättefin!! Kram

    Saga 2015-01-26 21:21:21
    Svara
  • 1. Matinläggen! Men även filmtips. Och shoppingtips. Reseguiderna är också sjukt bra!
    2. Australien är ju så otroligt fint. Så fina bilder lär nog pryda vart och vartannat inlägg, men kanske lite Australien-tips? Väldigt intressant o se hur det är att leva där borta (då jag själv funtar på att flytta dit till hösten). Mycket stilinlägg är ju också kul. Stilen förändras ju väldigt mycket beroende på ens omgivning.
    3. Shoppingtips och trendtips är alltid välkommet. Lite DIY är ju också trevligt!

    Grymt bra blogg förövrigt! Keep up the good work 🙂

    Linda 2015-01-26 21:18:53
    Svara
  • 1. Matinläggen (!!) Är extremt dålig på att komma på nya maträtter själv så när inspirationen tryter brukar jag gå in på din blogg och samla på mig några recept som jag provar att göra. Kycklingwrapsen och fläskfilégrytan är magiska och imorgon ska jag faktiskt prova quinoa och avokado salladen med kyckling. Tycker det är så roligt att du blandar in dessa inlägg bland resterande mode och inredning (som i och för sig också är grym). Det gör att bloggen sticker ut lite och blir extra rolig att läsa! You go!
    2. Jag skulle tycka det var kul att kanske se någon slags ”street style” eller outfits, platser, människor, omgivningar o.s.v. som du inspireras av när du är där. Jag älskar att sitta och klicka runt på australienska shoppingsidor. Tycker deras kläder är så fina så kan tänka mig att man ser mycket fina kläder på coola människor där. Sedan självklart dina outfitbilder i fina miljöer så vi normala jobbar-dödliga kan sitta här hemma och avundas och längta oss bort.
    3. Tycker din blogg är bra som den är. Gillar din ”tips”-kategori. Där brukar jag ofta hämta inspiration. Så mer ”tips” till folket kanske, haha!

    Tack för en bra blogg! Kram!

    Emelie 2015-01-26 20:47:39
    Svara
  • 1. Matinläggen, samlar massa matrecept via olika bloggar och tycker det är super kul! Det ger mig så mycket inspiration. Sedan gillar jag klädinspirationen och filmtipsen är också väldigt lägliga, lata dagar klicka jag alltid in på dina filmtips som jag sparat i en viss ”bokmärks-fil” och kopplar av, BIG LIKE!
    2. Australien är ett klart önskeresemål, så mycket vardaglig inspiration kring Australien, allt från himmel till jord. Vad du kommer hålla hus, sysselsättning, maten, utflykter, kostnader, you name it! Det vanliga så man få en inblick i hur det skulle vara!
    3. DIY- du har super bra fantasi och idéer. Du tipsar om saker som jag aldrig skulle kunna komma på. Du har verkligen en egen nisch som gör att man alltid tittar in hos dig! Keep going!
    Kram!

    Louise 2015-01-26 20:32:44
    Svara
  • hej fanny!
    Jag tycker att de bästa inläggen är recepten, DIY eller bara små vardagstips som kan göra så mycket för en och bloggen blir mer personlig. jag tycker du är otroligt kreativ och kommer alltid på nya roliga saker/recept! ett stort plus är dina fina bilder, och att det verkligen syns hur mycket tid du lägger ner på bloggen. Det förvånar mig faktiskt att din blogg inte är större än vad den är för den är väldigt läsvärd.
    Jag skulle vilja se bilder och inspiration från den utbildningen du går, men även hur det är att leva i Australien -vardag, lätt att få vänner, komplikationer osv.
    Jag vill önska fler DIY inlägg, som man kan göra med inte allt för dyra saker. Tack för en bra blogg! Kram Clara

    clara bennett 2015-01-26 19:28:05
    Svara
  • 1. Dina outfits är helt fantastiska och har bidrgit till att jag och säkert många många fler har fått inspiration i vår klädkammare. Att du emellanåt kombinerar samma plagg med ett par andra byxor, en kjol osv gör mig lite glad då man inte hela tiden behöver köpa nya kläder. Så dina kläder och outfits (och även ditt fina hår) ger mig inspiration en grå och trist söndag då allt känns jobbigt!
    2. I Australien skulle jag vilja se mycket av den fina miljön (vilket vi såklart kommer att få se, men ändå..) och även läsa om hur allting fungerar, hur en vanlig dag ser ut till skillnad från i Sverige till exempel hur matbutikerna är och hur skolan och hur systemet är där. Vill läsa mer om din vardag eftersom jag är intresserad av att göra en liknande resa/flytt som er.
    3. Ett önskeinlägg skulle vara att få följa med på en skoldag i din nya skola och veta mer om utbildningen. Ett inlägg där du tar lite bilder och berättar om vad ni har gjort och vad som är about to happen next 😉

    Josefine 2015-01-26 19:21:07
    Svara
  • Jag gillar din mix av inlägg och mina favoriter är film- och serietips, recept och inredningsinspiration.
    I Australien vill jag få ännu mer trevliga recept. Jag vill också bli inspirerad av dina studier och se härliga modebilder i den vackra australiensiska naturen.
    Önskeinlägg vore alla möjliga jämförelser mellan Australien och Sverige. Skillnader och likheter i livsstil, mat, sysselsättning, mode etc.

    Linnea 2015-01-26 18:45:31
    Svara
  • Jag är en ganska ny läsare på din blogg men är verkligen fast!
    1. Mina favoritinlägg är nog dina outfits! Du har klockrena kombinationer och man får alltid massa nya idéer om hur man kan komponera ihop plaggen i sin egen garderob! Så svårt att välja en favorit av dina inlägg dock pga tycker allt är väldigt bra – dina bilder är fantastiska och höjer verkligen bloggen! Älskar också hur du skriver dina recept-inlägg!
    2. Ser så fram emot att få läsa om ditt liv i Australien – så jag hoppas det blir mycket vardagsbilder! En bra kombo av ”klyschiga” bilder och bilder som visar hur du har det & vad du gör om dagarna vore det ultimata!
    3. Det vore kul att få lära känna dig ännu mer genom bloggen så skulle önska lite fler personliga inlägg där du berättar saker om dig själv o så! Bara kul att läsa om dina tankar, känslor osv.

    Tack för en fin & inspirerande blogg, kram på dig o lycka till med allt i framtiden!

    Ida 2015-01-26 17:55:34
    Svara
  • Hej!
    1. Mina favoritinlägg är dina outfits och recepttips!
    2. Vad jag skulle vilja se mer av i Australien är förutom ovanstående, mer om din utbildning, inspiration till dukningar, inredning och såklart fina naturbilder samt bilder på hur ni bor och er område!
    3. En önskerubrik skulle kunna vara ”Tips från/om Australien” där du tipsar om massa typiska australiensiska saker du ser och upplever, allt från recept, till inredning till natur och kultur! Sådant du kommer lära dig om Australien under tiden du bor där!

    Elin 2015-01-26 16:40:57
    Svara
  • Hej,
    Mina favoritinlägg är dem här vardagliga inspirationsinläggen. Älskar ”5 things” tillexempel.
    I Australien hade det varit väldigt kul att få se och lära sig lite om kulturen, maten och människorna. Det ska bli väldigt kul att få se hur det faktiskt skulle vara att bo där, och hur mycket det skiljer sig från att semestra osv… Jag är då jätteglad att du ska fortsätta blogga där också!

    Hanna 2015-01-26 16:16:06
    Svara
  • 1. mina favoritinlägg är helt klart dina outfits! men även dina mat och film tips 🙂 (älskar alla dina inlägg så inte lätt att välja!)
    2. jag tycker det ska bli så himla spännande att följa dig i australien! drömmer själv om att våga flytta iväg och framförallt plugga utomlands så jag skulle gärna vilja ha inlägg om dina egna tankar, typ om du längtar hem, hur de går att hitta kompisar osv 🙂 sen vill jag verkligen se outfits och matinlägg! vore väldigt kul 🙂
    3. Mina önskeinlägg är väl helt enkelt att få ta del av dina personliga tankar om hur de är att flytta till ett nytt land 🙂 dina skoluppgifter vore också superkul då din utbildning verkar toppen!

    många kramar till dig och lycka till i australien! har följt dig nästan enda sedan du började blogga och du har verkligen varit en stor inspiration hela tiden! du är grym!

    Therese 2015-01-26 16:02:20
    Svara
  • Hej,

    1. Jag tycker att du är fantastisk på att variera dina inlägg från, blommor/naturlandskap, mode och massa härlig inspiration. Dina ”five things” är en favorit för du gör dem klockrena.
    2. I Australien vore det grymt att få tips på hur man klär sig snyggt även fast det är varmt ute, snygga beachlooks t.ex. Det vore även kul att få tips os Australiens natur, unika blommor osv.
    3. Jag är en riktig julfantast så dina inspirationsbilder och egna julkort var en stor favorit. Jag förstår om du inte kan ha jultema jämt på din blogg (även om det vore underbart) men att fortsätta att skriva i teman, kanske bröllopstema med blomsteruppsättningar, dukningar osv. Eller varför inte ett tema om australienska livsstilar med mat, mode, natur etc.?

    Mia W 2015-01-26 11:15:24
    Svara
  • Jag älskar dina inlägg med filmtips och även dina outfits som ger sjukt mycket inspiration. Så lite tips på vad som ska ses och vad du upptäcker där borta skulle vara kul 🙂 Lycka till med flytten och jag är bara överlycklig över att du ska fortsätta blogga 🙂

    CeciliaLind 2015-01-26 11:01:52
    Svara
  • 1. Hej! Jag tycker överlag att du har en bra blandning med olika typer av inlägg. De inlägg som däremot är mina favoriter är när du visar upp ”Dagens Outfit” och ger tips på bra recept som du tycker om. Dagens outfit är inspirerande för du visar t.ex. upp vinterkläder nu när det är vinter, det är det inte alla som gör. Det är bra för ibland upplever jag det svårt att klä sig fint under vinterhalvåret och lite inspiration skadar aldrig. För övrigt tycker jag att du har en fin stil och ibland behöver man lite inspiration för att kunna fylla på garderoben med bra klädesplagg.

    2. I Australien hoppas jag att du fortsätter med dina inlägg om outfits och recept. Men det vore även roligt att få se hur ni kommer att bo och du får mer än gärna, om du har tid, fortsätta med dina DIY-tips. Dessutom vore det roligt att få läsa om hur du upplever skillnaden mellan att leva och bo i Australien jämfört med Sverige.

    3. Jag tycker även att det skulle vara roligt att få se lite, om det är möjligt, av dina skoluppgifter. Många tjejer drömmer om bröllop och att få lite inspiration är alltid härligt.

    Emelie 2015-01-26 10:44:50
    Svara
  • 1. Jag fullkomligt älskar dina DIY inlägg. De är så inspirerande och roliga att jag nästan spricker. Tycker du gör jätteroliga grejer 🙂
    2. Först och främst tycker jag du ska skriva om vad du vill, då blir det ju trots allt en bättre blogg (om den kan bi bättre?), annars hade jag önskat härliga somriga outfits och en del om vardagen där borta, vilket jag antar är rätt så mycket annorlunda än livet här i Sverige.
    3. Mitt önskeinlägg hade varit hur du/ni inreder lägenheten (eller var ni bor). Det tycker jag hade varit himla intressant 🙂
    Ha det bra!

    Elin 2015-01-26 10:39:29 http://www.ewphoto.blogg.se
    Svara
  • Hej!
    1. Jag tycker dom bästa inläggen är hälsa/tränings relaterat och ”five things” kategorin är mysig 🙂 dessutom är dina outfits fulla med inspiration och det är ju aldrig fel.
    2. I Australien skulle jag vilja se mycket hälsa/träning, alltså vad, hur och tips. Dessutom skulle foton från stränderna och städerna vara jätte roligt och se. Inredningsinlägg skulle också vara kul att läsa 🙂
    3. Mina önskeinlägg är då lite mer träningsrelaterade, även recept tycker jag ör jätte roligt när du delar med dig av. Diy är alltid roligt och bara inlägg där du skriver vad du ska göra i veckan. För att vara ärlig tycker jag du skriver väldigt bra inlägg och sånna inlägg som jag vill läsa 🙂

    Kram

    Anna 2015-01-26 10:19:23
    Svara
  • 1. Jag har läst din blogg i ett bra tag nu och den är min absoluta favorit älskar dina outfits men framförallt att du blandar dina inlägg mellan så mycket olika ämnen och diy inläggen är min absoluta favorit! Hade till och med ett som inspiration till ett projekt i skolan!
    2. Från Australien skulle jag vilje se bilder och veta hur det är där och vad som finns att gör och så vidare och vore självklart intressant att se om du finner något nytt diy tips därifrån!
    3. Ett önskeinägg hade varor en videoblogg där man får följa hur en hel dag ser ut för dog i stora drag som man får se mer av landet i ett annat perspektiv.

    Tack för en inspirerande och underhållande blogg! Kram!

    Amanda Åkergren 2015-01-26 09:56:31
    Svara
  • 1. De inlägg jag gillar allra bäst är recept och DIY, så de skulle jag gärna se att du har kvar! 🙂 dina recept är alltid så himla goda och när du pysslar blir det ju så fint!
    2. I Australien skulle jag gärna se mycket bilder på hur det ser ut, strand och sånt så man kan drömma sig bort från kalla Sverige!
    3. Mitt önskeinlägg skulle vara hur du tänker när du inreder (älskar din lägenhet nu!) och tänker att du ju ska göra det igen nu i Australien. Så hur du tänker när du inreder, gärna rum för rum 🙂

    Lovisa 2015-01-26 08:10:50
    Svara
  • 1. Jag är relativt ny på att läsa men jag älskar Australien så mina favoritinlägg är dem som handlar om just det.
    2. Alltså.. allt typ. Vad du tycker om allt helt enkelt.
    3. Önskeinlägg är lite samma som tvåan, att du dokumenterar vad du gör och vad du tycker om det typ..

    Stella 2015-01-26 08:06:10
    Svara
  • 1. Mina favorit inlägg på din blogg är definitivt outfitinläggen! Man får så mycket inspiration av dig, då du alltid mixar och matchar helt rätt enligt mig. Har läst din blogg i ungefär fyra år, och har alltid surfat in på den när jag får klädestorka!
    2. Vad jag skulle vilja se mer av när du är i Australien är din omgivning. Jag är säker på att du kommer fota massor, men det skulle också vara kul att få se någon film på hur du t.ex. kanske bor, hur det ser ut runt dig mm.
    3. Mitt önskeinlägg skulle nog vara jobbrelaterat. Jag vet, jag vet, låter säkert inte kul men jag har alltid funderat på att flytta utomlands i någon/några månader och har undrat hur hela jobbgrejen går till där. Gärna tips på hur människorna är, om det är lätt att få jobb etc etc. Skulle vara kanon! 🙂

    Mathilde Skotte 2015-01-26 00:48:49
    Svara
  • 1. Dina inlägg när det gäller ditt yrke, tips och trix då jag själv är florist så inspirerar du ofta mig till nya idéer!
    2. Vardagen, den lär blir så mycket annorlunda än hur den är nu, så bara att få hänga med och se hur det ”vanliga” livet där nere är, vore sjukt spännande!
    3. Gärna mer skönhetstips, men även ännu mer inlägg i floristanda, kanske svårt nu med tanke på flytt, men om man får drömma!

    Lycka till med allt nu framöver!

    Sarah Östlund 2015-01-25 23:40:09
    Svara
  • 1. Jag älskar dina recpet- och filmtipsinlägg, fortsätt med det!!
    2. I Australien skulle jag vilja se mer av ditt ”vardagliga liv”, hur ni lever där, recept men även mer om hur det går i skolan för dig.
    3. Önskeinlägg skulle nog vara lite tips inför att flytta hemifrån, söka jobb som ung med få erfarenheter osv, även hur du kom fram till vad du ville plugga till. Mer tips inlägg till exempel serie, musik, spellistor på spotify, inredning.

    Elin 2015-01-25 23:16:47
    Svara
  • 1. Jag älskar dina outfitinlägg! 🙂 Speciellt när du är på spännande platser i världen, men därav också dina inlägg där du guidar oss genom en stad. Tex London då vi får tips och idéer om hotell, restauranger och bra shoppingställen!!
    2. Lite tips och idéer om bra ställen att besöka i Australien! 🙂 Hur det känns att bo där, hur svårt/lätt det är att gå från att ha en dröm om att flytta till Australien till att verkligen göra den drömmen till verklighet! Och fina outfisinlägg med fina bakgrunder är något jag ser väldigt mycket fram emot!
    3. En ”Australien guide” / om du besöker någon speciell stad där så ett inlägg om den staden! Även lite inredningstips då jag älskar din stil! 🙂

    Micki 2015-01-25 22:54:18 http://glitterirymden.blogg.se
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är definitivt dina outfitinlägg, jag älskar din stil och du bär upp kläderna så otroligt snyggt. Tycker även det är väldigt roligt att läsa om tips och recept, bakverken du lägger ut är gudomliga och dina bilder är helt fantastiska!

    2. I Australien skulle jag vilja se en massa tips om platser att besöka (har en dröm att åka dit), att du tipsar om sevärdheter och berättar vad du tycker om de. Jag vill se mycket bilder om vad du gör på dagarna, gärna en massa recept som massa fräscha sommarsallader med tanke på att su ska till ett ”sommarland” sedan vill jag sjävklart se outfitbilder i Australiens fina miljöer!

    3. Mina önskerubriker är om du skulle kunna tipsa om snygga kläder för bra priser, visa upp nyinköpta saker, budget eller lyx kläder, gärna en massa mer lunchtips och hur man t.ex matchar boyfriendjeans eller polotröja, outfittips helt enkelt!

    Tack för en bra blogg, kramkram!

    Cöata 2015-01-25 22:45:46
    Svara
  • Heej, jag är så glad över att du har hittat något som du är jätte nöjd och positiv med, skolan alltså, och jag skulle så gärna också vilja flytta till Australien har varit där ett par gånger min kusin bor där, och det är så fint och underbart där, du kommer vara så lycklig och känna dig som du bor i en saga haha 😀 nåja nog om det 😛

    1. först vill jag bara säga att jag älskar att läsa alla dina inlägg, men om jag ska bara väja ätt så är det dina outfits, du har så grym stil, älskar den. Men jag tycker jätte mycket om dina film tips också!
    2. Jag skulle älska att läsa om miljön, och bara ditt liv där rent av! skulle vara fantastiskt att bara få vara med om din resa där borta. ååh jag är så himla glad för din skull. Skulle såklart vilja se hur ni bor och så också, skulle vara himla kul!
    3. Jag skulle gärna vilja ha inlägg och typs om fina och exotiska milöer i australien, såna här du vet specielle små ställen tex. såna ställen som du känner värme inom dig av. The little things is the big thing.

    Jag önskar dig all lycka i framtiden, och hoppas allt blir som du tänkt dig! fast i för sig är inte oväntade saker dåliga alltid heller! 😉 jag älskar din blogg du är grym inspiration.

    Elin 2015-01-25 22:30:37
    Svara
  • 1. Jag äääälskar när du bara skriver om allt möjligt som händer i ditt liv osv. Det är så himla mysigt att läsa och man blir så glad av det.

    2. Skulle vara kul att läsa om små saker som du gör där, alltså inte bara dom stora sakerna.

    3. Jag tar studenten i år, så det hade vart kul med ett inlägg om saker man kan göra efter studenten.

    Kram!

    Sara 2015-01-25 22:16:36
    Svara
  • Åh vad kul med en tävling!

    1. Tycker att dina DIY och tips inlägg är de absolut bästa. En märker att du verkligen lägger ner tid och omsorg, (detta gäller egentligen alla dina inlägg, men DIY är extra bra!) och det är alltid lika kul att pyssla.
    2. I Australien vore det kul med moderelaterade bilder men i mer exotiska miljöer (så att det inte blir för mycket ”reseblogg” över det hela) och sen är jag väldigt nyfiken på allt som har med din utbildning att göra så det skulle också kunna skriva mer om.
    3. Här får du några önskerubriker ”Hur man klär sig snyggt när det är supervarmt”, ”att våga följa sin dröm”, ”inreda en liten lägenhet”, ”DIY på inredning”

    Sen vill jag bara avsluta med att jag tycker att du har en fin och väldigt äkta blogg, din personlighet lyser igenom och hela du verkar som en go människa med fötterna på jorden!

    Cecilia 2015-01-25 21:50:54
    Svara
  • Hej! först och främst, jag är såå avundsjuk på er som får möjligheten att flytta utomlands! Jag tror att ni kommer få en grym vistelse och ett (positivt) minne för livet.

    1. Lite konstigt kanske, men jag älskar när du bloggar om blommor, haha. Min pojkvän brukar mobba mig med att säga att jag har de ogrönaste fingrarna han vet, vilket känns så hemskt då jag älskar dessa färgklickar i vårt annars färglösa hem. När du tipsar om blommor och hur en bäst tar hand om dem är mina favoritinlägg! Hur för tillfället två orkidéer som blommat sen någon månad tillbaka, mycket stolt över det 😉

    2. Jag skulle vilja veta mer om din utbildning, den låter hur spännande som helst.

    3. Precis som du gjorde med dina favorit-resemål hade varit roligt om du gjorde med platser i Australien! Jag antar att ni kommer resa runt där en del.. Typ ”favoritplatser i Australien”.

    Du verkar vara en sådan härlig person med så grymt mycket kreativitet inom dig – fortsätt bara med det du gör! Kommer bli spännande att följa er på andra sidan jorden, och lycka till med flytten!

    Julia 2015-01-25 21:50:06
    Svara
  • 1. Jag älskar dina outfiit inlägg, månadens outfit och alla DIY inlägg 🙂

    2. Fina outfits <33

    3. Kanske en video ? 🙂 Nån rolig tag, visar mitt rum/lägenhet, visar alla mina skor? <3

    Nora 2015-01-25 21:16:06 http://www.noraslifeee.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny! Jag tycker om din blogg jättemycket och jag hoppas att du och Jesper kommer trivas i Australien!

    Jag är gärna med och tävlar om goodiebagsen, men först så kommer min feedback. Jag tycker egentligen inte att du behöver göra något utan fortsätt som du gör, din blogg är verkligen super fin, inspirerande och så hemtrevlig (om du förstår vilken känsla den ger 🙂 )

    Mina favoritinlägg som jag tycker om extra mycket är nog antingen alla tips om länder och resor som har varit nu innan jul. Men annars tycker jag också om recepten och DIY eftersom det är så himla inspirerande och fina bilder så man blir så sugen att göra allt som du skriver om!

    I Australien skulle jag vilja se mer tips om Australien, mer ”varmare” outfit bilder som blir inspiration inför sommaren. Sedan skulle det vara trevligt med recept från Australien, både mat och bakelser som du tycker om att göra där

    Sedan så har jag ett önskeinlägg om hur man ska göra ett bra kalas/fest för sina vänner och sådana tillställningar. Kanske hur du firade din student som en inpiration inför alla oss studenter, hur man ska tänka kring klänning, skor, vilka man ska bjuda, vad man ska önska sig, hur du gjorde ditt sista sommarlov och allt som är i en students huvud. 🙂

    Kram

    Madeleine 2015-01-25 21:01:38
    Svara
  • 1. Jag gillar blandningen av mode och livsstil i din blogg. Men de inlägg jag gillar mest är dina DIY och recept. Har gått tillbaka många gånger för att söka upp recept och kikat på dina härliga ideer.

    2. När du flyttar förstår jag att det kan bli svårt med just DIY kategoringmen hoppas få se massor från din utbildning samt härliga outfitbilder.

    3. Eftersom jag är väldigt nöjd med din mix av inlägg vet jag inte riktigt var jag saknar. Men kanske något kring hur du tänker kring packningen för australien, vad du tar med dig och vad som får stanna hemma.

    Lycka till med allt fina du!

    frida andersson 2015-01-25 20:56:31
    Svara
  • Mina favoritinlägg är med filmtips och outfitbilder! Jag skulle vilja att du fotade mer outfits i Australien! 🙂 Önskeinlägg är definitivt att skriva mer om boktips!!! 🙂 Älskar det

    lina 2015-01-25 20:51:15
    Svara
  • Mina favorit inlägg just nu är outfits och mode, men något jag skulle vilja se mer av när du flyttar till Australien är mycket om hur det är att leva där, allt från hur människorna är till hur det funkar med att jobba eller bara tips om vad man kan göra där. Jag är inställd på att resa runt där när jag har tagit studenten och jag har följt många av dina tips förut så därför vet jag att jag kan lite på dig. Fortsätt bara med outfits, diy-inlägg, tipsa om olika saker och ditt vardagsliv så kommer det blir perfekt! Önskeinlägg skulle nog vara med hur du förbereder dig inför flytten, vad du packar med dig tillexempel. Kanske något om din ansikte/smink rutin? Lycka till med flytten också, hoppas att allt går bra!! 🙂

    Linnéa 2015-01-25 20:39:59
    Svara
  • Det är många inlägg jag gillar i din blogg. Men självklart tycker jag du ska fortsätta med outfitbilder, sedan tycker jag verkligen om när du lägger upp recept, du får till så fina bilder och självklart är det riktigt bra inspo.
    I australien vill jag att du fortsätter som vanligt, kanske lite mer ”vardagsinlägg” om du tex besöker en fin plats eller äter på en riktigt bra restaurang!
    Ett önskeinlägg är din skönhetsrutin.

    Kram Elinor

    elinor 2015-01-25 20:20:13 http://elista.devote.se
    Svara
  • Vilken rolig tävling! Jag är gärna med 🙂

    1. Mina favoritinlägg på din blogg måste nog vara dina outfit-, DIY- och receptinlägg. Det inspirerar mig lika mycket varenda gång!

    2. När du har flyttat till Australien skulle jag vilja att du fortsätter som vanligt med dina recept, DIY-inlägg, outfits osv. Men jag skulle gärna vilja se mer om din utbildning, då jag tycker både bröllop och kärlek är så himla vackert. Och såklart även massvis med fina bilder på omgivningen och kulturen!

    3. Jag skulle vilja se vad du använder för produkter när du sminkar dig och till din hygien (rengöring, återfuktning osv). Och hur du planerar din budget och hur du tänker när du sparar pengar. Då menar jag inte att du ska skriva ut exakt vad du tjänar varje månad eller exakt hur mycket du sparar undan, utan mer hur du tänker procentuellt. Det måste jag bli bättre på så det är intressant att se hur andra tänker!

    Tack för en grym blogg! Puss!

    MALIN 2015-01-25 20:17:46 http://malinkirstine.se
    Svara
  • Omg vilken fet tävling!!

    1. Dina inlägg om inredning, outfits och alla möjliga tips (filmer, DIY, recept etc) är SÅ fantastiska!
    2. Utan tvekan din nya vardag i Aussie!! Kanske mer tips? Musik, serier etc.
    3. Hmm, kanske videoinlägg?

    Massa kramar!!!

    Nadja 2015-01-25 20:16:09
    Svara
  • Åh, vilket roligt initiativ! 🙂

    Jag har svårt att välja favoritinlägg, men jag måste nog säga de kreativa inläggen ändå. Dels tips på pyssel, men även matlagning och bakning (t.ex. minipizzorna). Precis som många andra idag ägnar jag alldeles för mycket tid vid datorn, telefonen och surfplattan, så jag fullkomligt älskar inspirationen från dina kreativa inlägg. Att följa dina DIY-tips har varit otroligt avkopplande för mig, älskar det! Angående Australien så önskar jag vackra bilder på det som du får uppleva i vardagen. Australien är ett helt fantastiskt land och om du får chansen att uppleva Nya Zeeland så kan jag verkligen rekommendera det också, speciellt att hoppa bungy jump, fallskärm och klättra i glaciären Franz Josef! Jag bodde i Australien 7 månader och det är helt underbart, men jag har tyvärr bara mobilbilder därifrån så jag hoppas att jag får uppleva landet lite igen genom dina bilder. Mitt önskeinlägg får bli en bucket list på saker och ting som du vill se, göra och uppleva!

    Lova att du upptäcker Whitsundays också, det är det absolut vackraste stället jag har varit på. Helt otrolig dykning också! 🙂 Kram!

    Caroline 2015-01-25 20:14:32
    Svara
  • 1. Dina ”steg-för-steg”-inlägg/DIY är helt suveräna och så himla fint gjorda! Sedan är givetvis outfitsen och den enkla ”vardagsinspirationen”/bilderna som du delar med dig av helt klockrena även de.

    2. I Australien skulle det vara kul att få ta del av allt det ”vardagliga”, helt enkelt. Självklart hade det varit jättekul med lite tips ang. ex resmål, vad man bör göra/tänka på osv. Men jag menar, att bara få ta del av en ”vardag” i Australien är ju väldigt speciellt och annorlunda bara det. Kanske i form av ett ihopklippt videoinlägg?..

    3. Ett önskeinlägg skulle handla om något i stil med karriär och dina tankar kring det. Vad du tänker dig i framtiden, hur du kommit dit du är idag samt hur du ser på framtiden/siktar mot som sagt. Vad du hoppas på att få ut av Australien etc. och dina mål efter din resa osv. Alltid kul med sådan typ av inspiration, framförallt från någon som dig! 🙂

    Julia 2015-01-25 20:00:51
    Svara
  • 1. dina outfitinlägg är verkligen stor-favoriten! Samt recepten, de är toppen!
    2. outfitbilder, shopping och massa massa vardagliga ”snapshots” – så kul!
    3. någon kul video, kanske där du visar en ”typical day” i Aussie, när du lagar/bakar något gott eller liknande!

    Önskar er all lycka till, ska bli så kul att följa er resa via bloggen! 🙂

    Moa 2015-01-25 19:47:07
    Svara
  • 1. Älskar inredning, mat, bakning sådem inläggen är absolut mina favoriter! Du har så otroligt fint hemma, och dina recept är grymma!! (Har inte testat allt än, men kommer definitivt att göra det)

    2. Skulle tycka det var superkul om du fortsätter lägga upp recept så man får lite inspiration till vad man själv kan göra! Annars tycker jag ”vanliga” vardagsinlägg är trevliga, olika tips på böcker/filmer är kul också 🙂

    3. Har sett flera bloggare som kör 1 bild i timmen, vilket innebär att man helt enkelt lägger upp bilder på vad man gjort under dagen! Tycker som sagt det är kul med vardagsinlägg.

    Vill även berätta att jag älskar din blogg! Kul med lite variation på inlägg, och du klär dig alltid så snyggt 🙂 you go girl!!

    Matilda 2015-01-25 19:45:59
    Svara
  • 1. De inlägg jag tycker allra bäst om är dina outfits! Tycker du har en jättesnygg och väldigt inspirerande stil. Det är även kul när du lägger upp goda recept.
    2. Massvis med turistbilder! Älskar att scrolla igenom foton av folk som är ute och reser. Får en att drömma sig bort.
    3. Något inlägg om vårens trender vore kul! Kanske inte är dags riktigt än, men när man ska börja uppdatera vår/sommargarderoben vore det kul med lite inspiration.

    Louise 2015-01-25 19:42:04
    Svara
  • 1.Mina favoritinlägg? Definitivt de inlägg där du använder dig av kreativiteten! Du är sjukt kreativ och duktig på det du gör, så dina DIY och recept- inlägg blir väldigt uppskattade av mig alla fall! Älskar det!
    2. I Australien vill jag se massa vardagsfoton på vad du upplever. Det är inte lika vanligt här på bloggen sedan tidigare i Sverige-livet men jag är säker på att det kommer vara jätteintressant för någon som är kvar i Sverige att få läsa om och se bilder på ditt spännande (och kanske dröm-)liv i Australien. Mycket vardagsfoton alltså, men sedan så klart fortsätta med framför allt recept-inläggen (eller kanske mat- och restaurang-inlägg?). Det kommer bli intressant att se hur man lever ”matvärlden” på ett australienskt vis!
    3. Jag har alltid undrat kring din syn på mat, hälsa och träning. Hur ställer du dig till det? Tränar du? Vad ser du som hälsosamt? osv. 🙂

    //hundredkitchenstories.blogg.se

    Paulina Suonvieri 2015-01-25 19:31:03 http://hundredkitchenstories.blogg.se
    Svara
  • Hej Fanny ! Jag älskar dina outfits så de inläggen är helt klart mina favoriter. Eftersom de är mina favoriter så skulle jag även vilja att du fortsätter med det i Australien. Jag är en person som älskar att laga mat och därför skulle jag också vilja se mer recept eller bara tips på olika frukostar eller mellanmål.
    Min önskerubrik är ”mina 5 favoriter från sheinside”. Där fotar du alltså dina 5 favoritplagg från sheinside och skriver även vilken storlek du har på plaggen.

    ps. jag är kär i din blogg, den är grym!!!
    Jag önskar dig även all lycka till 🙂

    Johanna 2015-01-25 19:24:29
    Svara
  • 1. Jag tycker fem under 500 lappen för då får man tips på jätte snygga moderna plagg som inte är så dyra, för som student har man inte hur mycket pengar som helst till snygga moderna plagg.

    2. Massa med RECEPT, älskar att få idéer till matlagning och bakning!

    3. Vill ha ett inlägg om hur du hade din studentmottagning.

    Kram. Ps. ha bloggen i liv även i Australien och ha det så bra!

    Isabelle Edström 2015-01-25 19:21:09 http://[email protected]
    Svara
  • 1. Mina favorit inlägg är där du är kreativ och ger tips så som bakning, recept på drinkar, film och serie tips osv för det jag verkligen gillar med dem inläggen är att man märker att du verkligen brinner för det här med att blogga, du gör inläggen fina liksom delar upp det snyggt i stycken så det inte ser rörigt ut och i bilderna så gör du en annars så ganska tråkig matbild till något fint med detaljer runt omkring så som någon blomma eller tända ljus osv. Det gör det roligare att faktiskt orka läsa receptet och vilja baka själv när du gör på det viset

    2. Jag själv har bott i Australien och jobbat när jag tog studenten och det jag ångrade var att jag inte tog mer vardags bilder så jag skulle vilja att du verkligen visar för oss läsare hur en vardag ser ut i Aussie, liksom din promenadrunda, berätta för oss när du hittat ditt favoritfik, några nya recept du provar på som är typsikt Aussie och sånt mysigt så det känns som man själv får hänga med på resan

    3. Önskeinlägg och kanske önskekategori skulle va videoblogg, hur en vanlig dag ser ut för dig i Australien från att du vaknar tills att du går och lägger dig, kanske en ny video varje söndag som sammanfattar din vecka lite kort och gott i film hade varit så härligt , behöver inte vara så värst långa men video säger så mycket mer än bild

    annars tycker jag du ska fortsätta som du ska, du skiljer dig verkligen från resten av bloggvärlden. Din blogg är sååå mysig!

    Ivanka 2015-01-25 19:14:41 http://ivankas.devote.se
    Svara
  • Hej Fanny!

    Jag gillar dina recept och dina DIY-tips så det hoppas jag verkligen att du fortsätter med! Det skulle vara kul med några recept och DIY-tips som är inspirerade från Australien också, så det
    kanske du kan börja med? Annars skulle det vara intressant att rent allmänt läsa om din vardag i den Australienska miljön, där du bloggar om outfits, tips på sevärdheter/att-göra-saker, hur du bygger upp en ny vardag där etc. 🙂

    /Hanna

    Hanna 2015-01-25 19:00:54
    Svara
  • Inget inlägg är bättre än de andra, helheten är de som jag tycker gör din blogg till att jag kommer in här varje dag!
    De jag ser framemot är att se detsamma fast i den nya härliga miljön, att få uppleva lite av Australien också. hihi.
    Önskeinlägg, ja de skulle vara en guide på hur man lär sig surfa… har alltid varit en dröm för mig!

    Emma jf 2015-01-25 18:11:24
    Svara
  • Hej Fanny,
    Jag har följt dig länge nu och tycker bäst om dina details-inlägg, Fanny matchar och dina recept. De alla måste få vara kvar för du gör det grymt bra. Details-inläggen är alltid så inspirerande och med fina bilder.
    I Australien vill jag se ännu mer av det jag skrev ovan. Speciellt ”Fanny matchar” då det är väldigt inspirerande och något som går att ta till sig konkret. Eftersom du blir student skulle jag också vilja se studenttips om du kan komma på sådant. Alltså recept, outfits och DIY med en studentbudget.
    En önskerubrik jag har är ”Streetstyle” både i Sverige och i Australien. Jag skulle också vilja se någon dag här och där i en bild från varje timme.
    Tack för en väldigt bra och inspirerande blogg!

    Sofia 2015-01-25 18:07:57
    Svara
  • Jag skulle verkligen se fram mot att fortsätta läsa om dina toppenbra och smarriga recept! Du kanske får helt ny matinspiration där borta och det vore roligt om du delade med dig av det isf! Annars dina mysiga inredningstips! Chokladbaren du gjorde ett inlägg om fick jag sån lust att göra att mina närmsta vänner fick en sådan liknande i present! Superkul!!

    Katta 2015-01-25 18:00:42
    Svara
  • 1. Jag älskar verkligen dina outfts inlägg, 5 under 500 och DIY 🙂 Det är sådant som ger mig väldigt mycket inspiration, även dina filmtips är toppen. Burkar komma lägligt när jag har idétorka på vad jag ska se.

    2. Hoppas du fortsätter i samma stil som du gör nu men kanske delar med dig lite av hur det är att bo där, lite tips vad man inte får missa om man skulle åka dit osv 🙂

    3. Det skulle vara kul med något inlägg om hur en dag för dig ser ut, kanske något videoinlägg så man får ”lära känna ” dig lite mer och sen gärna fler recept 😀

    Cherie | Börja Spring 2015-01-25 17:47:44 http://www.borjaspring.se
    Svara
  • Såå kul tävling! 🙂

    1. Mina favoriter är nog alla recept du lägger upp, jag älskar själv att baka så det är jättekul! Sen gillar jag också dina tips på inredning och alla superfina vardagsbilder du lägger upp! 🙂

    2. Tutorials på tex frisyrer hade varit jättekul! Och såklart bilder/vardagen från Australien och din utbildning 🙂

    3. Ett ”seize the day”-inlägg! Du fotar vad du gör tex varje eller var tredje timme och berättar om det 🙂

    Kram!

    Linnea 2015-01-25 17:39:57
    Svara
  • Vilken rolig tävling!
    1. Recepten gillar jag väldigt mycket!
    2. Härliga somriga outfits.
    3. ”Såhär gör jag för att må bra”.

    Pernilla 2015-01-25 17:31:59
    Svara
  • 1. Jag älskar alla dina modeinlägg, som outfitbilder, ”5 under 500-lappen” och all annan inspiration. DIY-inläggen är också en stor favorit.

    2. Det ska bli jättespännande att du flyttar till Australien. Jag hoppas att du fortsätter med lika mycket modeinlägg (kanske till och med ännu fler), och mycket mer inredning. Det ska bli superkul att se hur ni inreder den nya lägenheten!

    3. Jag önskar lite fler videos. Det är jättehärligt för man får en helt annan bild och det känns som att man som läsare kommer lite närmare dig. Kanske låter konstigt men det blir en helt annan grej när man tittar på ett filmklipp än om man bläddrar igenom ett gäng bilder (även om det också är kul).

    Lycka till i Australien! 🙂

    Ida 2015-01-25 16:41:57
    Svara
  • 1. Älskar att se dina outfit bilder och även brukar jag baka din recept du lägger upp! Tycker jätte mycket om dina mode inlägg när du tipsar!
    2. Jag skulle vilja se deras miljö.. hur det ser ut där du är och så.
    3. Hur dina dagar i Australien ser ut! Skulle vara jätte kul att se vad du gör och låte så 🙂

    Älskar din blogg och älskar smink!<3

    Vilma 2015-01-25 16:32:39 http://www.msvilma.blogg.se
    Svara
  • 1. Älskar dina recept inlägg, så himla grymma. Budget inlägg och DIY inlägg är också väldigt uppskattat från min sida.
    2. Tips på ställen att besöka, saker att tänka på när man reser och även mer recept inlägg, outfits och vardagsbilder.
    3. Roomtour, där du visar hur du bor!

    alva andersson 2015-01-25 16:31:05 http://5083.devote.se
    Svara
  • 1. Jag skulle vilja se fler inspirationsrika outfits! Jag har alltid älskad dina vackra outfitbilder, det är tack vare dem som jag började läsa din blogg. Jag längtar efter att få se vackra kläder i vackra miljöer i Australien!
    2. Jag skulle gärna se lite streetstyle 🙂 Jag vet att det inte varit fokuset för din blogg men tror att det hade bilvit väldigt lyckat att någon gång varje säsong visa vad som är trendigt som du ser och gillar på gatorna i Australien!
    3. Önskerubriken är nog Streetstyle trots allt 😀

    Elin 2015-01-25 16:22:24
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är dina tips-inlägg om allt från böcker och filmer, till billig inredning, bra smink, hygienartiklar och resmål. Uppskattas verkligen! Gillar också recepten och inläggen om ditt liv i allmänhet.
    2. Skulle gärna vilja läsa mer om din vardag i Australien, som säkert kommer skilja sig en del ifrån Sverige. Det skulle också vara roligt att få tips på platser i Australien som vi borde besöka, kanske ställen som inte är de typiska turistställena!
    3. Tycker du har täckt variationen på rubriker väldigt bra! Jag gillade inläggen från PT-Greta, det var väldigt intressant! Något som kanske går att spinna vidare på? Även ”Fanny matchar” var kul, liksom lyx/budget inlägg.
    Tack för en bra blogg!

    Sofie 2015-01-25 15:50:58
    Svara
  • 1. Mina absoluta favoritinlägg är dina inspirerande outfits, eller de som du tipsar om mode i. Du brukar lägga ut bra collage där du tispar om t.ex. ”5 snygga plagg under 500 kr.” och dem blir man väldigt inspirarad av.
    2. I Australien vill jag se mer snapshots från dina dagar, fler vardagsbilder på miljöer runt omkring dig, maten som du äter där, bilder tagna en vanlig dag på stan och sådana bilder som man får en bra inblick i hur livet är därborta jämfört med Sverige. Tror att det blir jättekul att följa din vardag i ett annat land. Det blir lite annat än resebilder när du bor där permanent.
    3. Önskeinlägg skulle vara ett inlägg där du skriver om vart du bor i Autralien, hur det ser ut där och hur dagarna ser ut.
    Tack för en s bra blogg<3

    Elin Carlsson 2015-01-25 15:44:04 http://carlssons.blogg.se
    Svara
  • 1. Det jag vill fortsätta se är framförallt dina fantastiska bilder från resor som du gjort. Vilket passar perfekt nu till Australien där det finns så fina miljöer. Skulle vara jättekul om du även höll igång kategorierna med recept och outfits, sommaren tycks kanske vara långt borta just nu men det kommer gå fort fram tills dess så somriga outfits bilder är till stor inspiration.
    2. Det jag skulle vilja se mer av i Australien är de här små smultronställen som man kan hitta när man är ute och reser. Jag ska själv studera i Australien efter sommaren och det skulle vara guld värt att få lite tips om de inte så ”turistiga ställena”. Jag tänker på både stränder, affärer, restauranger m.m.
    3. Mer filmtips och Lyx vs Budget inlägg! (Vi studenter har inte så stor inkomst menar jag..)

    bella 2015-01-25 15:35:29
    Svara
  • Hej Fanny!

    1. Jag tycker om din blogg riktigt riktigt mycket, du som bloggare tänker mycket på det här med tips, så som filmtips, recept, DIY-tips ”5 under 500-lappen” osv.. jag älskar det! Jag som läsare uppskattar det väldigt mycket och tycker att din blogg sticker ut och gör den så rolig att läsa med alla tips du ger ut. Gillar det verkligen! Det du skriver om och tipsar inspirerar mig väldigt mycket och det drar mig till att jag dagligen kikar in på din blogg 🙂
    2. När du spenderar din tid i Australien skulle det vara hur kul som helst att få se massa fina bilder, ställen du hinner besöka, shoppingen, maten, vad du tycker om Australien, skillnaderna mellan Sverige och Australien, ja allt sådant!
    3. Det skulle vara hur kul som helst om du typ filma runt och gjorde videosar under tiden i Australien och sedan lägga upp på bloggen, t.ex när du filmar en dag om du ska besöka något ställe eller så.

    Ha en underbar dag!
    Kram, Liridona

    Liridona Rama 2015-01-25 15:34:54
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är recepten, tips på filmer och böcker samt dina DIY-inlägg som alltid inspirerar min annars väldigt okreativa hjärna!
    2. Jag vill läsa om ditt vardagsliv där då jag antar att det kommer skilja sig en del från Sverige. Skulle även vara kul att få tips på ställen att besöka i Australien och tips på butiker och annat om man någon gång skulle komma dit! Bilder, bilder och mer bilder från ditt liv där vill jag också ha! Videobloggar skulle varit superkul att se där du berättar mer personligt om hur det är att flytta till ett annat land typ!
    3. Har följt din blogg sedan du flyttade till Stockholm och tycker redan att du har täckt de mesta önskeinläggen som jag haft! Boktips är något som jag gärna ser mer av!
    KRAM på dig Fanny, älskar din blogg mer än något annan svensk blogg 🙂

    Love 2015-01-25 15:33:13 http://lovebylove.blogg.se
    Svara
  • 1. Jag gillar verkligen när du skriver och visar bilder från dina resor! Så fina och fräscha och det märks att du rest mycket och kan en del. Och givetvis dina outsfits gillar jag också! Jag gillar helheten och känslan man får när man besöker din blogg, den är väldigt inbjudande!! Måste också tillägga dina film/boktips!
    2. Det jag skulle vilja se mer när du är i Australien är de där platserna som man som vanlig turist ej vet eller tänker på. Eller andra saker man borde testa/äta/se eller göra.
    3. Jag skulle vilja se mer av dina egna foton! Jag ser att du har sinne för det så det skulle jag tycka va riktigt kul. Plus att du kanske kan göra ett inlägg om vad du har för kamera och eventuella objektiv till. Kanske också ett inlägg om bra internetshopping, för både kläder och inredning. Sidan där man gör egna almanackor tycker jag är ett roligt tips jag hittat här (:

    Lycka till och kram

    Emelie 2015-01-25 15:15:10
    Svara
  • 1. De inlägg som jag uppskattar mest är modeinspiration och inlägg om design i hemmet. Exempelvis: ”Formex and the 5 biggest interior design trends this spring”, ”6 ways to wear the knitted sweater”, ”5 things” och ”favorites in my jeweley box”. Jag gillar att du blandar dessa med diverse mattips, filmtips osv, så att det inte blir ”för mycket” av en sak liksom. Men inspirationsbilderna är helt klart mina favvos. Älskar att läsa om sådant som inspirerar mig till att bli mer kreativ, och det är precis det du och din blogg gör. Det är just för att din blogg inspirerar mig till att skapa egna stilar och våga mer som det är min favoritblogg.
    2. Jag vill läsa om dina upplevelser i Australien, typ vackra ställen du besöker, favvorestauranger, mysiga butiker, exotiska djur och allt annat du kan tänkas vara med om där. MYCKET bilder! Och väldigt gärna ny härlig inspiration från Australien. Har alltid tyckt att det varit spännande med nya kulturer.
    3. Hiss och Diss. Sådana inlägg tycker jag är sjukt intressanta och roliga. Då är det alltid kul att få in nya (eller gamla) trender inom modevärlden, typ som att man hissar ”knee high boots” eller vad det nu kan vara.

    Ida 2015-01-25 15:07:45
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är recepten, outfitsen och alla dina tips! Det är tips på böcker, filmer och en hel del DIY-tips. Så himla inspirerande och roligt!!
    2. En massa bilder förstås! Men även om hur livet är i Australien, att du pekar ut skillnader och jämför det litegrann med Sverige. Har nämligen planer på att flytta till Australien om ca 2 år!
    3. Mer filmtips/boktips!

    maria 2015-01-25 14:58:56
    Svara
  • 1. Jag älskar dina filmtips, går alltid till den kategorin när jag vill se på en ny film 🙂 Sen läser jag din blogg för att du bloggar ofta och är inspirerande. Dina inlägg är genomtänkta 🙂
    2. Jag vill att du fortsätter skriva om din vardag fast på andra sidan jorden.
    Sen vore det kul om du skrev om några saker som skiljer Australien från Sverige.
    3. Jag vill gärna se hur du inreder er lägenhet i Australinen. Sen vore det grymt roligt om du kunde tipsa om guldkornen man inte hittar missar som turist i Australien 🙂

    Therese 2015-01-25 14:48:59
    Svara
  • 1. Jag älskar dina DIY -och tipsinlägg!! De är så välgjorda och fina, jag blir alltid jätteinspirerad<3
    2. Ett inlägg med platser som är värda att besöka i Australien skulle jag uppskatta! Min familj funderar på att åka dit, så det hade varit underbart med tips!
    3. En önskerubrik skulle vara: "Mina största rädslor". Det skulle vara intressant att läsa om!
    Kramis!!

    Cajsa 2015-01-25 14:37:40
    Svara
  • 1, mina favoritinlägg är antingen dina recept eller outfits! Det som är roligt är att det är rätt i tiden – exempelvis om det är midsommar så tipsar du om midsommarklänningar, men även recept och kanske tips på lekar! Väldigt välskrivna inlägg.
    2, i Australien önskar jag se det som du skriver om idag, men i ett aussie-perspektiv! Alltså mat, kläder och aktiviteter som känns väldigt Australien så man själv får en bild av det ”autentiska” livet och hur det är att leva där.
    3, slutligen önskar jag ett sedan ett inlägg om recetips! Keep up the good work!

    Elin 2015-01-25 14:29:12
    Svara
  • 1. Jag tycker om dina recept och film/boktips! Jag uppskattar verkligen sådana där små vardagstips! Dina reseinlägg är ju fantastiska, men det är just dem där små vardagstipsen som får mig att följa din blogg dagligen, istället för att jag bara trillar in här när jag ska ut och resa!
    2. Gärna tips och råd ifall man ska flytta till Australien/ utomlands! Jag hade tänkt läsa en termin av min utbildning utomlands, kanske i Australien, och lite råd vore ju guld värt. Du har en toppenblogg så jag tycker att du ska fortsätta som du gör annars; men gärna inkludera bilder på Australiens vackra natur, och skriva om din utbildning, livet där, ge Australientips, berätta roliga anekdoter om saker som händer där och dela med dig av kulturkrockarna som sker.
    3. Jag älskar dina recept som är av lunch- eller middagkaraktär då jag har så himla dålig matlagningsfantasi! Så gärna fler sådana. Det vore även kul med fler ”matchningstips” och bilder på hur du väljer att inreda lägenheten i Australien. Tips på smink osv uppskattas också! En reseguide till Australien och en flyttguide vore toppen!

    Emelie 2015-01-25 14:24:04
    Svara
  • 1. Jag älskar de flesta av dina inlägg pga att dem alltid är så välskrivna, text och bild samspelar alltid så bra och dina inlägg känns både genomtänkta och välgjorda. Jag gillar även att din blogg inte är nischad på enbart mode utan mer åt livstilshållet. Har liksom ingen favorit utan uppskattar helheten.
    2. i Australien vill jag självklart se massa härliga foton, men skulle även uppskatta om du skrev mycket om det praktiska kring en sådan resa. Vore guld värt att få höra om dina känslor och tankar, det kommer säkert kunna peppa fler att våga precis som du.
    3. Ett önskeinlägg skulle kunna vara att du kanske gör dina DIY eller tips-inlägg i videoformat? Sen älskar jag klassiska ”det här har jag gjort idag” eller ”det här har gjort i helgen” simpelt, men roligt att läsa om 🙂
    Kram

    Liv 2015-01-25 14:12:52
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är definitivt dina reseinlägg som innehar sådan bredd. Uppskattar att tipsen innehåller allt från boende till när det är smartast att besöka en viss butik. Tips för hela resan lixom vilket hjälpt mig i till exempel London!
    2. Jag önskar att se din inblick över landet. Allt du visar vad du ser och upplever. Att du helt enkelt visar upp ditt Australien.
    3. Inlägg om vad rensar lär dig och hur det utvecklar dig i olika sammanhang. Och massor med sol att inspireras av i kalla Sverige 🙂

    Charlott 2015-01-25 14:04:11
    Svara
  • 1. Dina inlägg om DIY och reseinlägg är guld värda och så inspirerande.
    2. Jag tycker ditt upplägg nu med bloggen är super så det är bara att fortsätta med det! Annars hade jag gärna velat få en lite bättre inblick sen i hur ditt liv blir i Australien. T.ex hur är folket. maten och kanske någon rolig tabbe som händer i början haha.
    3. Det hade varit kul med inlägg där du tar upp favoriter just nu eller favoriter denna veckan. Det kan t.ex va den nya favoritlåten som går på repeat eller ett plagg, en parfym, en plats, maträtt…
    Annars tycker jag redan din blogg är en stor inspirationskälla så det är bara att fylla den med härliga bilder från Australien så att vi som är fast i Sverige får hänga med på din resa!

    Emelie 2015-01-25 14:01:08
    Svara
  • 1. Helt klart är favoriten outfits-bilder. Sen blir jag alltid så glad när du tipsar om saker som dina favoritfilmer och ger en förklaring till varför du gillar dem osv – så bra. Sen vad har lite gjort att jag favoriserar din blogg är att alla inlägg varierar! Så snälla fortsätt med det. Speciellt en sak som gör att din blogg sticker ut och som jag avgudar är dina inlägg om blommor/buketter. Det gör mig bara så glad och jag känner sån inspiration.
    2. Såklart vill man se lite av Australiens fantastiska natur, det kommer ju bli såna kontraster till vad man är van vid. Sen vill jag ändå att du ska fortsätta i samma stil. Gärna att du har kvar i tankarna att vi är i kalla, tråkiga Sverige så att allt inte är Australien-fixerat (men såklart ska du skriva om det med, för det är så spännande!) Sen personligen tycker jag verkligen att du ska skriva om din utbildning. Den låter lite som en dröm och, eftersom jag själv studerar, är igenkänningsfaktor stor – fastän ditt är lite mer kreativt (och kanske t o m roligare).
    3. Hm, önskeinlägg är svårt. Får nog säga: mer blommor och tips på inredning åt folket! 😉
    Ha det bäst och tack för din fina blogg! En stor favorit 😀

    Linn 2015-01-25 13:58:57
    Svara
  • såklart önskar jag att du har kvar alla stylingtips och outfit inspo, samt moodboards och sånt. Jag gillar också alla filmtipsen på fredagar, de är superbra! I Australien skulle det vara roligt att läsa om platser som är värda att besöka om man skulle turista där någon gång, kanske en surfingskola, Haha:) men lite allmänt om skillnaderna mellan länderna och hur det är att bo där.Kanske lite tips om hur man kommer in i samhället när man flyttar, typ hur man gör när man inte känner någon..

    Erika 2015-01-25 13:57:01
    Svara
  • 1.Favoritinlägg är helt klart outfit bilderna. Du är så himla fin, och har verkligen bra smak! Älskar din blogg såå himla mycket.
    2.I Australien vill jag gärna se mycket bilder av kulturen, så man får en liten inblick i hur det ser ut och hur människorna lever där. Skulle vara väldigt intressant för min del iallafall. Sen vill jag gärna se att du fortsätter med outfit bilderna också;)
    3. Jag har inga önskeinlägg direkt, tycker mest du gör allting perfekt. Fina bilder, bra texter osv. Fortsätt så, you go girl!

    Johanna Lindström 2015-01-25 13:56:12 http://jjohannas.forme.se/
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är de inspirerande plugg inläggen. Får alltid sån motivation att plugga av dem.
    2. Jag skulle vilja se mer inlägg med snygga bilder från hur ni bor och hur vardagen i övrigt ser ut där.
    3. Önskar mer inlägg med plugg inspiration.
    Lycka till!

    Johanna 2015-01-25 13:41:26
    Svara
  • Jag hoppas du fortsätter tipsa om säsongens senaste mode. Jag gillar också dina inrednings och recept inlägg så de hoppas jag på att få se mer av. Sen vill jag såklart se bilder från din vardag i Australien. Bad, sol, strand och stadsliv! Älskar din blogg och har de grymt bra i Australine och njut varje minut!!

    Matilda 2015-01-25 13:35:07
    Svara
  • 1. Mina favorit-inlägg är definitivt outfit och vardagsbilder, så inspirerande med din stil och vardag är något jag ofta fastnar för. Att fånga det lilla fina i vardagen!
    2. Samma! Fast då din vardag i Australien som lär se heelt annorlunda ut, men fortfarande följa ditt vardagliga liv och fina outfitbilder i en helt ny miljö med massor av nya möjligheter!
    3. Förberedelser och guider inför och i Australien, ska själv åka dit om ett år så hade varit hur kul som helst och höra hur det går och vad du tycker om extra mycket där nere!

    Kramkram!

    Carolina 2015-01-25 13:30:15 http://www.carolinalingh.blogg.se
    Svara
  • 1. Jag älskar dina recept inlägg och reseinlägg. Även dina 5 things är en jättebra inspo och inblick till din vardag till alla tycker jag!
    2. Jag skulle vela se lite av deras matkultur och smultronställen. Kanske ”en dag med mig” och få tidpunkter och var du är samt vad du hittar på den dagen!
    3. Jag skulle vela ha lite bloggtips, typ hur man får fram en bra design (din är hur fin som helst) eller dina moodboards till inläggen du gör:D Också vad man kan hitta på i Australien som man kanske inte tänker på att det finns.
    Nu när du ska resa så långt så skulle det vara roligt att höra dina förväntningar, hur du packar (med fina bilder) och allmänna resetips. Typ så som vissa youtubekanaler gör med att du gör det i bloggform!

    Du kommer ha det helt underbart och jag hoppas att jag får chansen till att åka dit någon gång:D KRAM!

    Josefine 2015-01-25 13:29:37 http://josefineericsson.spotlife.se
    Svara
  • 1. Jag tycker väldigt mycket om dina DIY-inlägg, så kreativt och inspirerande! Annars är outfit-inläggen och dina recept stora favoriter hos mig. Sedan tycker jag att dina vackra, tillhörande bilder lyfter kvalitén på inläggen så det hoppas jag verkligen inte att du slutar med. Många bilder från Australien skulle alltså uppskattas! 🙂
    2. Att du fortsätter på samma sätt som här i Sverige, fast med en touch av Australien såklart. Lite kultur-inspirerade inlägg, australisk mat, dina erfarenheter – ja att helt enkelt få följa ditt vardagsliv, fast i Australien istället. 🙂
    3. Varierade inlägg, kanske om dina tankar och förberedelser inför resan, vad man bör tänka på och lite sådär.

    Kram!!

    Moa 2015-01-25 13:22:57
    Svara
  • 1. ALLT! Är en ganska ny läsare men jag tycker din blogg sticker ut ur mängden därför hakade jag på. Tycker mycket om dina olika inrednings inlägg (något jag är mycket intresserad över) och dina tips, film mat etc. Hur många bra filmer har jag inte sett på senaste tack vare dig?! 🙂

    2. Massor med fina bilder, Australien är så vackert och få höra om din vardag där nere. Sedan är det alltid trevligt och läsa plus och minus listor. Hur Australien skiljer sig från Sverige, om du börjar sakna någon svensk maträtt mm.

    3. Skulle kanske vilja veta mer om det du studerar just nu. Vad det hela innehåller, hur länge det pågår, varför studera just detta…

    Fortsätt i samma stil som du kör nu, du är underbar!

    Julia 2015-01-25 13:20:09
    Svara
  • 1. Det är svårt att säga på rak ärm vad som är min favorit för att jag älskar HELA kombinationen av inlägg på din blogg; inredning, DIY, mode, bakning, mat resor etc. Allt det är sådant som jag själv gillar och att kunna samla allt under en enda blogg är ovanligt!! Jag gillar mångfalden!! 🙂 Men om jag måste välja så måste jag nog säga dina reseguider är mina favvos! De inspirerar mig något enormt och jag blir supersugen på att resa!
    2. Jag skulle bli superglad om jag bara fick se bilder av omgivningen och naturen. Jag har själv funderat på att studera / jobba där och är även lite nyfiken på hur vardagslivet ser ut.
    3. Jag hoppas att du kan göra en reseguide om Australien! Det hade varit perfeeeekt! 😀
    P.S Jag måste bara säga att du har ett utomordentligt fint namn! Och jag är väldigt glad att jag en dag för några år sedan sökte på ”Fanny” på google och hittade hit till denna super-inspirerande bloggen! 😉 D.S

    Fanny S 2015-01-25 12:52:30
    Svara
  • 1. Fanny, hela din blogg är bara ren inspiration! Så det är svårt att plocka ut favoriter. Men om jag ska plocka ut några: bak/mat-inläggen, älskar! Även inredning vilket är något jag brinner för. Men likväl dina outfits.
    2. Jag har själv bott en längre tid i Perth så jag ser verkligen fram emot dina inlägg därifrån, vare sig de handlar om en dag på Cottesloe beach eller om nyinköpta plagg. Så länge du fortsätter leverera bra kvalitet på bilder så kommer det inte bli några som helst problem. Australien är världens vackraste land i mina ögon och du kommer få en massa härlig inspiration därifrån så det blir nog inga problem att blogga 🙂
    3. Som sagt, för mig är det ett drömscenario att få återuppleva Perth genom din blogg så det är något jag verkligen ser fram emot!! Men fortsätt absolut med inredning, outfits och recept – Aussie style!

    Ps. När ni söker lägenhet är det vanligt att göra det via Gumtree, var väldigt försiktiga där då jag och min kompis var nära inpå att bli blåsta. Lycka till och ha det underbart!

    Malin 2015-01-25 12:51:49
    Svara
  • 1. Jag gillar mest dina personliga inlägg, typ vad du gjort under dagen med lite fina bilder till
    2. Alltså jag vill se och få veta allt om Australien typ så de är bara att bomba på med bilder och info

    Stina 2015-01-25 12:51:10
    Svara
  • 1. Elsker outfits, collager og interiør!
    2. Jeg ville gerne se dine oplevelser i Australien – og også hvad du har på af outfits osv. 🙂
    3. Bare fortsæt det gode arbejde! xx

    Camilla - Scent of Fashion 2015-01-25 12:45:45 http://scentoffashion.dk
    Svara
  • ÅÅh vad spännande, jag är helt klart med!!

    1. Det måste nog vara dina outfitbilder eftersom de ser så proffsiga ut. Det jag älskar med din stil är just att du en dag kan vara så enkelt klädd men ändå vara så vacker och en annan dag mer avancerat klädd men fortfarande lika vacker!
    2. Mer av ditt egna vardagsliv för det kommer vara så otroligt häftigt att följa en svensk tjej som lever i Australien. Sedan skulle det vara väldigt coolt att få se mer av just inredning eftersom ni kommer få ett helt nytt ställe att inreda på!
    3. Alltså denna fråga är så sjukt svår eftersom jag tycker att du redan skriver om allt vilket är så otroligt positivt. Du har en variation för alla läsare vilket är grymt tycker jag! Men ett önskeinlägg skulle vara något lite mer om just smink och hår eftersom jag älskar båda sakerna och har ett brinnande intresse för just det!

    Maja 2015-01-25 12:43:09
    Svara
  • 1. Jag älskar alla dina DIY inlägg och recept som du sätter upp. Du tar också fantastiskt fina bilder så fortsätt med det.
    2. Vardagslivet i Australien skiljer sig säkert en hel del från livet i Sverige så det vill jag mer än gärna ta del av. När man flyttar till ett ställe så vet man inte om de gömda skatterna så såna saker skulle också vara kul att läsa om. Kanske ett mysigy kafé eller någon vintageshop som man helt enkelt inte får missa.
    3. Jag älskar då folk har sina bästa vänner eller någon i familjen att gästblogga. Det skulle vara superkul om du skulle låta Jesper skriva ett inlägg eller två. Jag gillar också inredning och träning så mera inlägg om dom två, det är alltid roligast att läsa om sånt som man är intresserad av. 🙂

    Erika 2015-01-25 12:40:21 http://eerikaceciliaa.blogg.se
    Svara
  • 1. Dina filmtips-inlägg, 5 things-inläggen och såklart dina outfits-inlägg. Sen fick jag jättemycket inspiration till att plugga av ditt pluggtips-inlägg. Det var verkligen hur bra som helst!
    2. Skulle nog vilja se mer av Australien helt enkelt. Funderar själv på att flytta ner dit så det skulle bara vara (kommer vara) jätteintressant att få följa med dig i vardagen där nere. Ser även fram emot många fina sommaroutfits!
    3. Jag skulle gärna vilja läsa ett inlägg om dina bästa fototips. Både när man står bakom och framför kameran. Vad du brukar tänka på osv.
    Kram!

    Victoria 2015-01-25 12:33:39
    Svara
  • 1, svår fråga! 🙂 dina bakrecept är alltid heeelt fantastiska, vi har verkligen samma smak gällande bakandet! Och det är grymt att det är mycket ”nya” grejer med smaker som man inte testat förut! Sen ÄLSKAR jag din inredning och dina outfits! Reseguiderna är så jäkla bra(!) så detaljerade!

    Emelie 2015-01-25 12:21:41
    Svara
  • !. Så dumt att man inte kommenterar oftare men du förtjänar verkligen all positiv respons du kommer få nu! Jag älskar dina outfit-inlägg. Mest för att jag uppskattar till klädstil väldigt mycket. Tycker också väldigt bra om ”5 things”-inläggen. Din blogg är alltid välfylld, trevlig och framförallt varierad. Det märks att det är både ditt jobb och ditt stora intresse!
    2.Mer träning såklart! Så glad att du kommer flika in mer av det.
    3. Mer tillbaka-blicks-inlägg! Jag har bara följt dig något år så för mig är det jättekul att se tillbaka typ när du var yngre med mera med mera. Puss på dig!

    Julia 2015-01-25 12:19:35
    Svara
  • 1.Jag älskar dina ”5 favoriter” inlägg!
    2. Mer vardagsinlägg, din vardag kommer ju säkert ändras rejält! 🙂
    3. Jag skulle tyckta det var intressant med ett praktiskt inlägg ang. australien. Typ, hur ser lönerna ut? hur mycket kostar boende? Allt sånt där som ingen skriver men som man faktiskt vill och behöver veta.

    Linnea Ljung 2015-01-25 12:09:23 http://linnealjung.devote.se
    Svara
  • 1. Jag älskar dina guide-inlägg (ex. London-guiden, som hjälpte mig jättemycket under min första Londonresa!!). Receptinläggen tillhör också mina favoriter. Det är roligt med modebloggerskor som inte bara bloggar om nyinköpta kläder och outfits! Variationen av olika inlägg på din blogg är super!!
    2. I Australien skulle jag vilja se mer utav vardagen där. Jag funderar ofta själv på att flytta utomlands och det jag inte riktigt har lyckats läsa mig till är väl hur vardagen fungerar, så det hade vart jättekul!!
    3. Jag önskar ett inlägg om studentklänningar!! Jag tar studenten i sommar och är just nu helt lost på klänningsfronten. Hade vart roligt att ha en klänning som inte alla andra har! Alltså kanske inte från Nelly.com mm. Det hade även vart kul att läsa om hur det är att flytta hemifrån första gången, vad man bör tänka på mm.
    Hoppas på det bästa, kram!!

    Felicia 2015-01-25 12:05:02 http://WWW.feliciaelina.devote.se
    Svara
  • Hej!
    1. Mina favorit inlägg är din outfitbilder såklart! Men sen gillar jag också när du tipsar om olika saker, t ex ”mindre bloggar”
    2. När du är i Austrailen skulle det vara kul att få se ännu mer vardagsbilder på vad du gör och hur ditt liv ser ut där nere!
    3. Och jag har tyvärr inget önskeimlägg. Kanske isåfall att vi får se mer av din kommande utbildning och följa dig genom den!
    Kram 🙂

    lisa 2015-01-25 11:59:48 http://nouw.com/lisabengtsson
    Svara
  • Hej fanny!
    1. favoritinläggen var när du berättade om dina 10 favoritresemål, inspiration på hög nivå!
    2. öskar inlägg om vad du får göra på din utbildning! hur cool är inte din utbildning?
    3. Önskeinlägget skulle vara att du beskrev ditt drömbröllop, allt från klänning till mat osv.

    Ina 2015-01-25 11:53:23
    Svara
  • 1. Jag tycker väldigt mycket om alla olika tips som du ger, alltifrån alla goda bak- och matrecept till dina outfits och ”5 under 500lappen” samt även film- och serietips.
    2. Fortsätt som du gör nu med vardag blandat med mode, recept, filmtips osv men med en touch av Australien, lite mer av ”The Aussie life” så att säga 🙂
    3. Önskeinlägget får kanske komma lite längre fram, men skillnader mellan Sverige och Australien som du märkt av. Men sedan även hur ni har gått tillväga rent praktiskt och alla förberedelser inför denna flytt. Vad ska man tänka på? Ge lite tips på hur andra ska tänka när de ska eller funderar på att flytta till andra sidan jordklotet. Men sedan även något mer om din utbildning, hur lång är den och via vilken skola pluggar du? 🙂

    Tack så mycket för en superbra blogg. Har följt dig sedan 2009 (helt sjukt!) så ska bli mycket spännande att få följa med ner till Australien också 🙂 Stort lycka till!

    Fanny 2015-01-25 11:53:19
    Svara
  • 1. Jag tycker väldigt mycket om inlägg då du tipsar om mindre bloggar, tycker det är väldigt omtänksamt att låta mindre bloggar komma fram. Sedan älskar jag dina inlägg då du visar recept eftersom inte så många modebloggerskor gör det. Dina outfit inlägg är såklart mina favoriter.
    2. Jag skulle vilja se hur ni kommer bo i Australien, vad det finns att göra där och hur det känns att flytta så långt bort. Jag själv drömmer om att åka dit för några månader så det sku vara härligt att få veta mer om stället först från någon som faktiskt bor där. Sedan kommer jag såklart vilja se massvis med bilder!!
    3. Jag sku vilja läsa mer om hur man fotar outfits bilder, jag tycker du alltid har jätte bra outfit bilder och speciellt hur du ser ut på dom, jag undrar lixom hur man ska stå, hur man ska se ut, hurdan vinkel man ska fota från och allt sådant. Det sku vara jätte intressant att läsa om det!

    Hoppas du får det underbart där och ta vara på sista tiden i sverige nu! Lycka till 😀

    anna 2015-01-25 11:50:00 http://nouw.com/annasalminen
    Svara
  • 1. Jag tycker väldigt mycket om alla dina tips-inlägg, allt från filmer till recept på god mat. Favoriten måste nog vara mode-tipsen som ”Favorites in my jeweley box” eller ”6 ways to wear the knitted sweater”!
    2. Jag skulle vilja att du skrev precis som du gör nu, men mer om det vardagliga livet. Funderar själv starkt på att flytta till Australien efter studenten, så skulle vara superkul att få veta mer om hur det är att bo där, hur människorna är osv. Alla dina bästa tips om landet ”down under”.
    3. Skulle gärna läsa om er nya lägenhet, hur ni inreder den, funderingar om vad som är smidigast och mest praktiskt och sånt där.

    Annars tycker jag din blogg har sån himla bra variation, blir alltid jätteinspirerad varje gång jag klickar mig in här och ser att ett nytt inlägg är uppe. Fortsätt som du gör, och lycka till så mycket i Australien! Kram

    Malin 2015-01-25 11:42:27
    Svara
  • 1. Jag tycker mycket om inlägg med tips på hur man matchar saker. Det är inget jag egentligen har svårigheter med själv, men det är ändå kul att läsa och få inspiration av, speciellt när man får se något man aldrig tänkt på förut 🙂
    2. Jag skulle vilja följa dina tankar om själva flytten. Skillnader mellan Sverige och Australien, människorna där och så vidare, sådant som kanske inte upplevs under en vanlig semesterresa utan mer när man faktiskt bosätter sig där.
    3. Ett önskeinlägg skulle för mig vara ett inlägg om just skillnader du upplevt mellan Sverige och Australien, fast helst om några månader när du varit där ett tag, inte första veckan liksom 🙂

    Linda T 2015-01-25 11:39:52
    Svara
  • 1. Jag tycker om dina 5 things inlägg väldigt mycket och dina outfits älskar jag..
    2. Det skulle vara superkul om du skulle ta jättemånga bilder och beskriver hur det är där nere med allting. För det är sån skillnad från Sverige. Min högsta dröm är att få fara till Australien så är riktigt avundsjuk att du ska fara så det skulle vara superkul att höra din historia så man får inspiration och mer längtan till att fara dit.
    3. Önskeinlägget är nog om Australien. Det kommer bli så kul att få se massa bilder därifrån och se hur du har det där nere, vad du skulle rekommendera till de som ska fara dit. Din utbildning verkar superspännande också så den skulle jag vilja höra mer om!

    Lycka till!

    Angelica 2015-01-25 11:36:07
    Svara
  • 1. Jag älskar dina receptinlägg och dina dagens outfit inlägg då jag tycker att du alltid tar så fina bilder med fina motiv i bakgrunden. Till exempel outfit-bilderna när du står bland en massa solrosor. Sånt sticker ut och det älskar jag med din blogg. Känns som att du alltid lägger ner mycket tid på att det ska bli så bra inlägg som möjligt och det tycker jag märks så väl, älskar din blogg!

    2. Hmm.. Jag skulle vilja se mer av dina matlagningsrecept, typ kanske nått som du fått inspiration från Australien. Nån typisk Australien-maträtt kanske?

    3. Såklart en massa inlägg om ditt liv i Australien. Om hur det känns att flytta från Sverige till andra sidan jordklotet. Hur vardagen där ser ut för dig där! Sen såklart vill jag veta en massa om din utbildning som du går. Den verkar så himla intressant och spännande!

    Stort lycka till med flytten, det ska bli så spännande att få ”följa med” dig via bloggen!!

    Maja Johansson 2015-01-25 11:34:04
    Svara
  • 1. Jag älskar dina outfitsinlägg och vardagsbilder.
    2. Det jag vill se mest av från Australien är vardagsinlägg! Alltså dina frukostar, vad du gör på dagarna osv osv. Hur du kommer leva där ska bli roligt och mysigt att se varje gång man kikar in här!
    3. Som en fortsättning på fråga 2 kan en rubrik vara ”5 bilder från dagen” =)

    BECCA 2015-01-25 11:31:34 http://www.rebeccalahti.blogg.se
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är 5 things eller recepttips. Många bloggar skriver mindre om de sakerna och på så sätt skiljer sig din blogg från andras, det tycker jag om!
    2. När du är i Australien vill jag gärna höra om många åsikter och uppfattningar du själv skaffar dig. Det är något som är bra att ha i baktanken om man ska dit någon gång. Skulle också vara kul om du berättade om din utbildning, lite mer ingående planer etc.
    3. Önskeinlägg måste nog vara mat eftersom jag tror att mankulturen är annorlunda i Australien. Därför kan det vara kul att läsa inlägg så att man får nya influenser till Sverige samt vad du tycker osv. Älskar också när du skriver om fina platser, så gör gärna det i Australien också, slår vad om att du kommer se endel vackra ställen! 😀 kram

    Michelle 2015-01-25 11:15:39
    Svara
  • 1) jag gillar verkligen dina outfits inlägg för det ger mig väldigt mycket idéer om hur jag ska matcha mina kläder, då jag tycker vi har liknade stilar.
    2) jag vill gärna se mer hur det verkligen är att leva i Australien. Det vardagliga livet, vad man gör och vad som är annorlunda gentemot Sverige. Samt tips på affärer då jag själv ska till Australien om inte så länge.
    3) tips på affärer, restauranger, shopping i Australien. Ett inlägg hur ni bor och hur ni inreder ert nya hem samt träningstips.
    Många kramar och jag hoppas ni trivs i Australien!

    Isabelle 2015-01-25 11:10:43
    Svara
  • 1) Jag gillar filmtips-inläggen, då en själv har lite dålig inspiration ibland på vad man ska se så har alltid du tipsat om något bra man kan se! Gillar också vardagsinläggen väldigt mycket!

    2) I Australien ser jag fram emot outfits! I lite annan miljö än här i Sverige och kanske på några spännande och exotiska ställen

    3) jag tycker det känns kul och spännande att få följa din resa och flytt till Australien! Kan tänka mig att man utvecklas mycket som person av det och skulle vara kul om vi får följa med din personliga resa och hur du upplever allt. Tycker också att din utbildning känns sjukt spännande och annorlunda! Skulle vara kul att få höra mer om den, vilka uppgifter ni får i skolan och hur dina arbetet kanske ser ut.

    Lycka till med allting och hoppas du ska stortrivas i Australien!

    Linnea 2015-01-25 11:09:50 http://linneaforssell.blogg.se
    Svara
  • 1. Jag gillar dina recept! Du kommer ofta fram med olika twistar på ”vanliga” tråkiga recept som gör dem mycket roligare. Jag gillar också dina outfits såklart!
    2. I Australien vill jag se lite reseinlägg typ. Det hade vart kul att få följa med i din nya vardag där nere!
    3. Önskeinlägg skulle vara antingen dina tankar om flytten till Australien eller någon videoblogg, även fast jag vet att du tycker det är svinjobbigt att prata med en kamera 😉

    Silje 2015-01-25 11:06:05
    Svara
  • 1. Jag älskar verkligen dina ”5 things” inlägg! Tycker också väldigt mycket om när du publicerar dina outfits och recept.
    2. Jag skulle tycka att det vore kul att få läsa om hur du trivs i Australien, både med naturen, människorna, var ni bor, din utbildning osv. Och självklart mycket bilder!
    3. Önskeinlägg skulle nog vara mycket om din utbildning faktiskt. Jag tycker den verkar så himla intressant och rolig, så skulle verkligen vilja höra vad du tycker om den och om det känns som att du valt rätt osv, så att man vet om det är en utbildning du skulle rekommendera eller inte.

    Sofia 2015-01-25 11:03:35
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är dina recept och inredningstips! Det ska bli väldigt intressant och se hur ni inreder er nya lägenhet i Australien och om middagen blir lite annorlunda i Australien, jag har ingen aning om vad de äter där 🙂

    2. Jag skulle vilja se landskapet Australien och hur er vardag ser ut. Jag skulle även tycka om att du gav tips om man skulle vilja göra ungefär samma sak som ni gör, alltså börjar en utbildning och hur man hittar en lägenhet i Australien osv. 🙂

    3. Önskeinlägg är att du fortsätter med dina recept och outfitbilder. Det hade också varit intressant att läsa om träning och hur du upplever Australien från ditt perspektiv 🙂

    Alice Nilsson 2015-01-25 11:03:29
    Svara
  • Hej,

    1. Mina favorit inlägg är dina wishlist, en bra blandning av tips och jag blir alltid sugen på att köpa allt!!
    2. Sommarmode! Ser framför mig härliga bilder i Australiensk miljö perfekt inför sommaren 🙂
    3. Önskeinlägg vore om Australiens mat, det verkar vara hälsosamma down under!

    Lycka till, det ska bli kul att följa dig!

    Anna Bergström 2015-01-25 11:03:25
    Svara
  • 1. Allt som har med din inspirerande livsstil att göra. Mat tips, blommor, kläder. Men också res- och vardagsinlägg tycker jag är roliga. Med mycket bilder såklart 🙂
    2. Mycket bilder av miljöer från Australien, men också kanske mer i dagboksformat om vad du gör där, hur du bor osv!
    3. Träningstips, favoritfrukostar, ett foto i timmen, favorit caféer/restauranger/butiker/stränder/klubbar i australien, i min väska, pack-tips, sociala medier länkar.

    Elin 2015-01-25 11:01:45 http://www.ofabooklover.blogspot.com
    Svara
  • 1. Dina bak/matrecept är mina absoluta favoriter. Får alltid massa inspiration till matlagning efter ett sådant recept. Sedan gillar jag även när du tipsar om filmer och liknande.

    2. Skillnaden på livet i Australien vs. Sverige, din utbildning, guldkornen i Australien.

    3. Dina tankar angående flytten till Australien – familj, vänner, lägenhet.

    Caroline 2015-01-25 10:59:29 http://anderssonare.blogg.se
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är dina outfitbilder! Det hjälper mig, som jobbar hela tiden i tråkiga arbetskläder, att få inspiration till mina egna outfits. Trots att jag kanske inte alltid har exakt samma kläder, men det får mig att tänka ”denna tröjan kanske går ihop med dessa byxor och då kan jag ha dessa smycken till.”
    Dina outfitsbilder hjälper mig genom dagarna om man säger så hihi =)

    2. Mera vanliga ”vad har jag gjort under dagen”-inlägg! Det kommer ju bli ett helt annat inlägg än vad det är här i Sverige. Tror dom inläggen kommer bli riktigt intressanta för dom som tex inte har varit i Australien, som mig själv haha. Allting är så annorlunda där borta så mer sammanfattningar om dina dagar skulle vara så roligt att läsa! Mera inlägg om din utbildning också, är väldigt intressant att läsa =)

    3. Mitt önskeinlägg är nog när ni har kommit fram till Australien och varit där någon/några veckor, hur er resa gick, hur var dom första dagarna, är det så som du har tänkt dig, hur tycker Jesper osv.
    Sen önskar jag självklart ett inlägg(när ni har kommit i ordning) om hur er lägenhet ser ut! Älskar att se bilder på er lägenhet som ni har nu här hemma i Sverige så ser verkligen fram emot att se hur er lägenhet ser ut där borta!

    Mvh Zaga

    Zaga P 2015-01-25 10:56:31
    Svara
  • 1. Älskar dina recept, blir så glad när jag ser att du lagt upp det! Sen tycker jag även om tips: böcker, filmer, resor, skönhet ja vad som helst. Och outfitinläggen!

    2. Jag skulle vilja se vad ni gör där nere, mycket bilder på Australien! Vardagliga inlägg men också tips på vad man kan göra där och kanske vad som skiljer sig från Sverige

    3. Önskeinlägg: ”bästa ställena i Australien”

    Julia 2015-01-25 10:55:55
    Svara
  • 1. Jag tycker såklart alla dina inlägg gör din blogg så otroligt bra men om jag måste välja ut några favoriter väljer jag alla dina tips(på bland annat filmer), dina ”5 things” inlägg och dina favorit outfits för månaden.

    2. Jag tycker det skulle vara roligt med lite inlägg om hur det är att flytta till Australien, hur det går med din utbildning och en massa bilder från Australien. Annars tycker jag att du ska fortsätta som du gör!

    3. Önskeinlägg skulle nog vara som ”5 things” fast 5 things om Australien, det kan vara tips på ställen, tips inför en flytt till Australien eller tips på något fikaställe. Eller bara något som kan vara bra att veta om Australien.

    Lycka till med allt och ha det så bra i Australien! Tack för en bra blogg!

    Emma Sjödin 2015-01-25 10:52:28
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg är ”5 things”! Och alla inlägg med massa fina bilder som t.ex. ”mitt januari” osv!
    2. I Australien skulle jag supergärna vilja se massa fina resebilder, och tips på coola ställen att besöka där som du har varit på och så!
    3. Skulle vara askul med inlägg där du beskriver hur det känns för dig att flytta till ett helt nytt land, dina personliga tankegångar och kanske peppa oss läsare att också våga ta det steget!

    Ebba 2015-01-25 10:52:14
    Svara
  • Åh så rolig tävling! Självklart är jag med. 🙂

    1. Jag blir som gladast när jag ser att du har publicerat bak-recept eller vegetariska maträtter, ”5 things” är också roligt och jag älskar även dina film- och boktips, tycker oftast att dom verkar jättebra!

    2. Jag skulle vilja se mycket bilder på Australiens natur, djur och även städer och byggnader osv. Helt enkelt mycket om Australien så att man vet ifall man skulle vilja åka dit och i så fall var och så. 🙂 Men självklart vill jag fortfarande se outfit-bilder, recept, DIY, osv.

    3. Eftersom jag själv är vegetarian och försöker vara så miljövänlig som möjligt så hade jag tyckt det hade varit superroligt om du hade velat skapa en kategori med vegetariska/veganska recept eller ta upp mer miljörelaterade saker… Men är inte dom sakerna nånting som du prioriterar ska du självklart inte göra det! Annars så skulle jag vilja önska ”3 under 300”-inlägg, eftersom jag verkligen tycker om ”5 under 500”, men ja, skulle vilja ha en ännu billigare variant! Mer personliga inlägg skulle också vara kul, t ex ”10 saker ni inte visste om mig”. 🙂

    Emmy 2015-01-25 10:43:34 http://emmyis.blogg.se
    Svara
  • 1. Jag tycker allra mest om dina ”5 things” och recept, förutom outfitinlägg såklart!
    2. Ännu mer bilder, från ALLT! Jag är säker på att du kommer fota i mängder, och jag skulle väldigt gärna se inlägg med bilder från både vardagssituationer och utflykter mm.
    3.. Jag är supernyfiken på Australien och skulle gärna ta del av så många platser ni besöker som möjligt, allt från turistattraktioner till små promenadstråk, butiker och caféer. Jag ser verkligen fram emot att du så småningom kan ge små ”insider-tips” också, och berätta om fenomen i the land down under som många kanske inte känner till! Rubriker för detta skulle kunna vara ”My favorite spots in Australia” och ”Get to know Australia” eller någonting i den stilen! Haha 🙂
    Ser verkligen fram emot att få ta del av er flytt till Australien, lycka till!!

    Emilia 2015-01-25 10:42:51
    Svara
  • Mina favoritinlägg på din blogg är då du ger tipsinlägg som man själv blir inspirerad av – kläder, recept, skönhet, u name it!

    I Australien vill jag gärna se mycket resebilder men med tillhörande text som visar vart du varit, ”betyg” på drt, information och roliga ställen att besöka etc! 🙂

    Mina önskeinlägg från dig är VIDEOS! Jag skulle vilja se mer om dig, har fått en väldigt bra uppfattning om dig via bloggen och det hade varit så roligt med lite videos! Kanske om din dag, tips (återigen) och olika mysiga tutorials. Detta är också ett tips på hur du kan markandsföra dig själv samtidigt som du är i Australien – filma mycket så att vi kan få ta del av det!

    Kram, önskar dig all lycka på resan och med bloggen!

    Joanna Bergman 2015-01-25 10:41:45 http://joannabergman.se
    Svara
  • Hejhej 🙂
    Mina favvoinlägg är 5 things och outfitsen 🙂 tror att det kommer kunna bli underbara bilder i Australien för dig 🙂
    I Australien-inläggen ser jag mest framemot de vardagliga inläggen. Vad du gjort, hur det var osv.. Kommer bli riktigt intressant att kunna jämföra med Sverige, det är verkligen en helt annan värld där borta 🙂
    Mina önskeinlägg är ”såhär matchar du…”, de där som du gjort förut. Det är sjukt bra med inspiration till ett plagg du kanske tröttnat på och alltid matchar likadant. Jag har iallafall alltid älskat de inläggen 🙂
    Förlåt att det blev en roman, det var verkligen inte meningen! Ser framemot att följa bloggen i Australien! 🙂
    Kramar!

    Amanda 2015-01-25 10:33:29
    Svara
  • 1. Mina favoritinlägg måste nog först och främst vara dina snygga inspirerande outfitinlägg, dina DIY inlägg är väldigt bra, och sedan tycker jag väldigt mycket om dina vanliga vardagsinlägg då du skriver dem så ett så bra sätt, väldigt skönt för hjärnan att läsa och man lär känna dig lite mer på ”djupet” i och med att man får reda på vad du gjort en vanlig dag.

    2. I Australien skulle jag vilja se en MASSA bilder, kanske lite tips på shopping, matställen. Det skulle även vara roligt att se outfitbilder därifrån.

    3. Hmm. Svårt! Tycker verkligen att du varierar dina inlägg så bra, men något som hade uppskattats hade varit ett ”spara/slösa” inlägg! Och lite modekollage med outfits inför våren.

    Håller verkligen tummarna nu, kram! <3

    Solin 2015-01-25 10:32:23 http://www.solinj.blogg.se
    Svara
  • mina favoritinlägg är 5 things och tips även recept är trevligt.
    Jag skulle vilja se mer av naturen och djur i austalien. Vad du får uppleva genom att bo där. Även hur du lyckas inreda er lägenhet osv. Mina önsketips är att få ser mer smink. Kanske du kan berätta om din hudvård och smink rutin och dina bästa sminkprodukter just nu. Kram

    Matilda 2015-01-25 10:31:27
    Svara
  • Hej Fanny!

    Jag ska inte ljuga – din blogg har blivit lite som en rutin att gå in på när jag får tid över. Jag har följt dig en ganska lång tid nu och blir alltid väldigt inspirerad av dina inlägg!
    Därför är det så roligt att läsa om när du ska uppfylla en av mina egna drömmar – flytta utomlands.
    Självklart vill jag se dina outifts, tips och recept som vanligt, men något som jag personligen skulle vilja läsa om är själva omställningen. Hur går det till när man flyttar? Hur anpassar man sig till ett helt nytt land? Både det som var oväntat bra och som gick precis som planerat, men också det som blev svårare än du trodde. Eftersom jag som sagt är inställd på att göra något liknande i framtiden skulle det vara sjukt intressant att se det från din vinkel och läsa om dina erfarenheter.

    Mina favoritinlägg just nu… Jag har alltid älskat dina ”listor”. Rese-listorna, mina favorit-produkter, höstens trender, jul-listorna osv. Saker som man kanske inte själv anser vara självklara, men som man senare har tänkt på. Har hämtat mycket inspiration i de där listorna haha.

    Och ett inlägg som jag skulle vilja se är nog något som liknar ditt ”Basgarderob”-inlägg. Ärligt, hur många gånger har jag inte letat upp det och använt det som en checklista? Kanske kan du uppdatera den, kanske fokusera på en enda grupp (typ visa upp alla dina klänningar eller byxor). Något sånt, där man kan tänka över sin egen garderob lite haha.

    Tack för all tid du lägger ner på bloggen och lycka till i Australien!!

    Malin 2015-01-25 10:30:18
    Svara
  • 1. Outfitbilder är mina favoritinlägg helt klart!!älskar även film- och serietips!
    2. Mer vardagsbilder på vad du gör på dagarna i Australien!
    3. ”Weekly snapshots”- med lite vanliga samt inspirationsbilder från veckan 🙂

    Malin 2015-01-25 10:29:15
    Svara
  • Hej!

    Jag gillar dina Fredagstips! Alltid kul att bli lite peppad och inspirerad till helgen. Jag tyckter också väldigt mycket om dina bloggposts om blommor! Du skrev ett för inte sååå längesedan om olika snittblommor, villen årstid de tillhörde osv. Klockrent! Jag önskar er lycka till med flytten till Australien, det kommer bli ett äventyr! Jag hade önskat lite inlägg om tips och trix från din utbildning!

    Rebecca 2015-01-25 10:27:19 http://rebeccasorensen.se
    Svara
  • Hej!
    1. Mina favoritinlägg, hmmm, det är nog dels alla outfitbilder, och sen gillar jag ocksåALLA tips och sånt (film,recept,pyssel). Sen älskar jag bilderna från ditt vardagliga liv också! ..Oops, nu omfattade det där ju typ alla dina inlägg hehe
    2. Hmm, jag vill gärna att du fortsätter med alla de kategorier du har i bloggen nu, för det borde väl fungera? Du kanske inte kan visa hur man gör kransar av granris precis, utan det kankse blir palmbladskransar istället,, haha.. Men ja, outfits, vardagsbilder, pyssel, filmtips, recept osv osv är ju saker som såklart kan göras i ett annat land också, så jag hoppas du inte tänkt att göra några stora förändringar på bloggen. Sen är det ju en annan sak att det är en helt annan kultur och miljö där, men det kommer bara (tror jag) gör inläggen lite extra intressanta och exotiska.
    3. Jag tycker det är helheten och mixen som gör bloggen så bra så jag kan inte direkt välja någon favorit. Men om jag MÅSTE välja en favvo-kategori så blir det ”do it your self”.

    julia 2015-01-25 10:23:58
    Svara
  • 1. Tips i alla dess former måste vara kvar! Böcker, filmer(jag och min pojkvän har bockat av många filmer från dina listor haha), DIY, Recept osv.

    2. Vet ju att du har som mål att försöka träna lite mer i Australien, så det skulle vara himla roligt att följa och se mer av. Kanske tips på olika övningar eller snygga träningskläder, som sagt jag älskar ju dina tips haha 😉

    3. Önskeinlägg är så som du har med ”5 things” fast med skönhetsprodukter eller inredning!

    Ha en fin sista tid i Sverige och STORT lycka till i Australien!

    Kajsa 2015-01-25 10:21:25
    Svara
  • 1. Jag älskar dina ”5 things” och sen alla filmtips eftersom jag är så dålig på att hitta bra filmer själv, jag tycker också dina DIY MÅSTE finnas kvar.
    2. Jag skulle vilja se hur det är som att komma som svensk ner dit, följa med till mataffären, shopping osv. Sen att fortsätta följa din skola, och alla dina outfits, tänk, sommarkläder jämt!
    3. Kanske en följetong i hur din/er lägenhet blir inredd…

    <3

    Petra 2015-01-25 10:17:52
    Svara
  • Hej fanny!
    Mina favorit inlägg är dina recept. När du bor
    I Australien skulle ja vilja se några recept på maträtter som är populära där som vi i Sverige inte har.
    Sen något önskeinlägg skulle vara en videoblogg på Australien som din & emilys Rom video. Eller recept på nyttiga goda recept nu när träningen kommer igång lite i Australien vad jag läst. Och en rubrik som lyder – mina produkter skulle va kul att läsa om.
    Kram!
    [email protected]

    Emma Edén 2015-01-25 10:11:44
    Svara
  • Dina ”5 things” är väldigt inspirerande, måste finnas kvar!

    Outfits är en självklarhet, men hur blir det med årstiderna. Man vill inte se massa sommarbilder efter att ha skottat snö i 30 minuter för att ens komma ut ur porten… Men snart är det sommar 😉

    Inredningen är det jag uppskattar mest. Ska bli kul att följa dig med en nystart i en ny lägenhet. Kanske involvera oss i några funderingar som du har kring hur man bäst löser ”inredningsproblem” osv.

    Lycka till! Kram

    Sandra 2015-01-25 10:10:33
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!