DINNER RECIPE: QUINOA & AVOCADO SALAD WITH CHICKEN

IMG_43452 . . . . . IMG_43512

Detta är ett superenkelt middagsrecept som har blivit en ny storfavorit här hemma! Hälsosamt och gott plus att man verkligen får frossa i avokado, kan inte bli så mycket bättre. Nu ska vi mumsa i oss detta (förberedde det tidigare idag så att jag skulle kunna fota) och titta på Modern Family. Ha en fin torsdagskväll alla!

This is a super easy dinner recipe that has become one of our favorites here at home! Now we’re going to eat this (I prepared it earlier today so that I could take pictures of it in the daylight) and watch Modern Family. I wish you all a great Thursday night, and as usual, if you want the recipe in english just leave me a comment!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!