ICED BLUES

IMG_39242IMG_38932Outfits Januari 20153 IMG_38602(2) Outfits Januari 20154 IMG_37242(2)

Jacka: Ellos (här), Jeans: Asos (här), Boots: Zara, Väska: Choies, Halsduk: Acne

Jacket: Ellos (here), Jeans: Asos (here), Boots: Zara, Bag: Choies, Scarf: Acne

Hej på er! Hoppas att ni haft en fin morgon. Jag överraskade Jesper med amerikanska pannkakor på sängen så vi har haft en supermysig morgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan åka hem till mamma och pappa där jag ska ha min lilla avskedsfest i kväll, jag är sååå taggad! Nästan hela släkten och alla vänner kommer, tror det blir superkul. Jag ville mest bara kika in här för att önska er en riktigt fin helg, massa kramar!

Hello everyone! I hope you’ve all had a great morning. I surprised Jesper with breakfast (pancakes) in bed so our morning has been perfect. Now I’m going to jump into the shower and then I’m going to mom and dad’s where I’m having my going away party tonight, I can’t wait! All my relatives and friends are coming, I think it will be so much fun. I mostly wanted to check in here to wish you an awesome weekend, a lot of love from me!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!