ALL IS SPINNING

Outfits Januari 20151

Kappa: Sheinside (här), Jeans: TopShop, Boots: Zara, Halsduk: Acne

Coat: Sheinside (here), Jeans: TopShop, Boots: Zara, Scarf: Acne

En enkel look från här om dagen när jag sprang lite ärenden! Jag hade hoppats på sol eller snö att matcha outfiten med, nöjer mig med vilket som, men icke sa nicke! Grått och blåst är allt vad jag fick, haha. Jackan är i alla fall himla fin, jag älskar färgen. Hur som helst, jag har gått och blivit dunderförkyld så jag har knappt sovit på två nätter och har snytskavsår (alltid lika charmigt), känner mig inte helt hundra med andra ord. Jag får plugga halvdag idag och sedan bädda ner mig i sängen och sova lite. Nästa vecka är fullbokad så jag måste bli frisk snart!

A simple look from the other day when I was running errands! I had hoped for some sun or snow to go with the outfit, I would be happy with either one, but no no no. Gray and wind is all that I got, haha. But the coat is great, I love the colour. Anyway, I’ve gotten a real bad cold so I haven’t slept for two nights and I have blisters on my nose (always charming), I don’t feel that great in other words. I’ll study for a few hours now and after lunch I’ll go to bed and try to get some sleep. New week I’m fully booked so I’ll have to get better soon! 

IMG_26182 Outfits Januari 2015

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
  • Fanny vad har du för storlek i den här jackan? Och hur långt är du? Vill gärna ha den. Är 173 lång och vill verkligen inte att den ska va tight över armarna och sånt dära. Puss!

    Julia 2015-01-31 20:56:52
    Svara
  • Länken fungerar tyvärr inte :/

    Kajsa 2015-01-09 15:38:06
    Svara
  • Superfin ju! Du är verkligen en superfin tjej med jättefin stil och inredning hemma. Du ska veta att du ger stor inspiration till min vardag så fortsätt med det du gör! 🙂 Man måste berömma varandra oftare och ja är inte så duktig på att kommentera och greja men gör de nu! Sen tänkte ja fråga hur du kom på vad du ville plugga efter alla år? Hur du har gjort för att äntligen känna dig säker på det och hur du gjort urval bland allt? Vore superkul om du ville svara! 😀
    Kram

    Kajsa 2015-01-08 22:11:06
    Svara
    • Svar på Kajsas kommentar.

      Guuuud så glad jag blir över din kommentar! Tusen, tusen tack 🙂

      Jag har precis som många andra ungdommar inte haft en aaaaning om vad jag vill göra vilket gav mig ganska mycket ångest. Alla alternativ kändes tråkiga och det gav mig nästan lite panik inför framtiden och jag trodde att mitt liv snart skulle ”vara över” när jag skulle behöva välja en tråkig karriär och börja plugga…. haha. Men sedan så bara kom jag på att jag ville bli bröllopskoordinator och designer och sekunden jag kom på det så var jag bombsäker. Jag vet inte ens hur jag kom på det, tanken bara slog mig helt plötsligt vid poolen på en resa i somras och jag visste inte ens om det fanns några utbildningar eller så då.

      Det enda jag kan säga är att när du vet så vet du. Det ska kännas kul och dina styrkor ska passa yrket! Sedan så är det verkligen inte bråttom och om det inte bara kommer till dig som för mig så skulle jag rekommendera att du provar på lite olika jobb. Helt plötsligt så kommer det kännas rätt eller så bara glider du in på ett bananskal på något helt oväntat som passar dig perfekt. ”Plötsligt händer det!” 😉 Lycka till!

      Fanny Staaf 2015-01-09 16:33:08
      Svara
  • Åh vilken snygg kappa! (:

    My 2015-01-08 19:55:47 http://myyfransson.blogg.se
    Svara
  • Så fin outfit. Jag gillar jackan 🙂

    Linnea 2015-01-08 19:17:04 http://neeiis.blogg.se
    Svara
  • gorgeous outfit

    giveaway on my blog!

    http://hashtagliz.com

    liz 2015-01-08 16:52:02 http://hashtagliz.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!