DRINKS FOR NEW YEARS: CHAMPAGNE MARGARITAS

IMG_20682 Bloggbilder hv1423

Här ska ni få ett recepttips till nyårsdrinken, Champagne Margaritas! Två av mina favorit”drinkar” i ett, enkelt att göra är det också. För ett glas: Skaka 2,5 msk Tequila, 5 msk lime/citronjuice och 1 tsk florsocker och häll sedan upp i ett glas, fyll upp med champagne och lägg i några isbitar. Sedan hade jag socker istället för salt på kanterna, det gör sig bättre mot champagnen. Jag hoppas det smakar!

Here is a recipe for a drink for New Years, Champagne Margaritas! Two of my favorite drinks in one, and it’s easy to make too. For one glass: Shake together 2,5 tablespoons tequila, 5 tablespoons lime/lemon juice and 1 teaspoon icing sugar. Pour the mix into a glass and fill with champagne and some ice cubes. I used sugar instead of salt for the glass rims, it works better with the champagne. I hope you’ll like it!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!