THANK YOU SANTA

IMG_18382 IMG_18402(2)

Det verkar som att jag har varit riktigt snäll i år, jag fick som sagt en massa fina julklappar på julafton som ni ser här på bilderna! Det bästa var Thailandsresan och pengar jag fick som bidrag till min utbildning men egentligen var alla julklappar perfekta och sådant jag verkligen ville ha och behövde. Jag tycker att det är snäppet roligare att ge bort julklappar än att få dem så att alla jag gav bort i år verkligen blev uppskattade gör mig ju extra glad. Jag hoppas att alla ni också fick klappar som ni blev nöjda och glada med och att de ni gav bort blev uppskattade (:

Like I said before, I got a lot of great Christmas gifts that you can see in the pictures. The best one was the Thailand trip and the money for my education and all presents were perfect really, things I really needed! I hope you’re all happy with the ones you got as well (: 

Bloggbilder hv1421

1. Titta vilka fantastiskt fina armband jag fick från min fina lillebror! Han kan han, de är båda från SysterP. Jag älskar ju enklare smycken så dessa är ju helt perfekta både till fest och vardags. 2. En massa fina underkläder (välbehövligt) och två böcker av Jojo Moyes, en författare som många av er har tipsat mig om. 3. Sminkpåfyllning och en supersmart ”topsmatare”. 4. Lite nytt till köket! Så fint med lite mönster som kontrast till mitt annars helvita porslin.

1. I totally love these bracelets that my little brother gave me for Christmas! I love simple jewelry so these are perfect for both parties and everyday outfits. 2. A lot of nice underwear and two books by Jojo Moyes, an author that you readers told me about. 3. Make up refill and a ”tops jar”. 4. Some new things for the kitchen! So nice with some pattern as a contrast so my usual all white cups and plates. 

Bloggbilder hv1422

1. En läsplatta från Samsung! Jag har aldrig känt att jag har behövt en förut men så läste jag att den var smidig att ha när man ska plugga den utbildningen jag ska så jag önskade mig en och ja, jag är hooked, haha. 2. Nya påslakan och vinglas (som det endast finns 2000 av i Sverige) från mormor och morfar, ett vackert ”skyddsängelshalsband” från Johan och Malin (Jespers föräldrar) och en Spadag med massage, ansiktsbehandling och bubbelpool från jobbet. 3. Snygga träningsskor att kickstarta mitt ”nya liv” i Australien med. 4. En skärbräda i marmor med matchande mortel.

1. A Samsung tablet! I’ve never felt I needed one before but now that I’m going to be a student again I think it will be very useful. 2. New sheets and wine glasses from my grandparents and a day at a spa with massage, facials and bubble baths from my bosses. 3. Really neat trainers to kick start my ”new life” in Australia. 4. A marble cutting board and a matching mortar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • hej fina fanny, jag tänkte fråga dej hur du sminkar dej? jag har nämligen det clinique pudret du använder, men har lite svårt med hur jag ska applicera det. Så min fråga är! hur gör du? när tar du det? och vad för smink använder ihop med detta puder. Tycker de är jätte fint så som du har de, väldigt enkelt, snyggt och fräscht.

  mathilda 2015-01-02 14:40:28
  Svara
  • Svar på mathildas kommentar.

   Hej Mathilda!

   Jag använder först en primer från The Balm, sedan min foundation (Studio Fix Fluid från MAC), sedan concealer (Cover All Mix från Make up store) och sedan har jag på pudret innan jag har rouge och fixar ögonbryn + fransar 🙂 Hoppas detta var till någon hjälp och lycka till!

   Fanny Staaf 2015-01-07 10:18:19
   Svara
 • Vad ska du gå för utbildning? 🙂

  Andrea Leijon 2014-12-28 17:49:03 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Var är underkläderna ifrån? 🙂

  Sofia 2014-12-28 11:42:50
  Svara
 • å så mycket fint!

  diman 2014-12-27 22:12:18 http://nouw.com/dimand
  Svara
 • Så fina saker! Hoppas du hade en bra jul 🙂

  Linnea 2014-12-27 16:56:58 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!