SALE TIMES

sale

You’ll find everything here

Nu är det reatider igen och här ovan ser ni några av mina favoriter. Jag tror att jag får sätta mig och göra en liten beställning senare i veckan när jag kommer hem och har min dosa. Se bara till att ni inte köper något ni inte kommer använda bara för att det är billigt för då blir det helt plötsligt dyrt! Jag brukar satsa mycket på att köpa basplagg eller sådant jag suktat efter länge på rean. Krimskrams och billiga saker du köper mest för att de är just billiga brukar ändå bara ligga och damma på hyllan. Happy shopping!

Now it’s time for sales again and in the collage above you can see some of my favorites. I think I’ll have to sit down an make an order later this week when I come home. Just make sure you don’t by something just because it’s cheap! I’m always looking for basics and garments I’ve wanted for a long time when there is a sale. If you buy something just because you almost never wear it anyway and then it suddenly becomes a expensive garment. Happy Shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!