MY CHRISTMAS

Julbilder 201412 IMG_17052 IMG_17842 Julbilder 201411 IMG_17992 IMG_16822 IMG_17122 IMG_17222 Julbilder 201413 IMG_17612

Här kommer lite blandade bilder från mitt julfirande! Det har varit så himla mysigt med bara familjen och mormor och morfar på julafton och sedan firande med hela stora släkten på juldagen. Har fått en massa fina julklappar också som jag ska visa er senare! Bland annat en resa till Thailand i Februari som jag visserligen hade fått veta om innan men mina kusiner som vi ska åka med fick veta det först på julafton så därför har jag inte kunnat skriva något om det! Jag kommer alltså flytta direkt från Thailand till Australien, skönt med ett litet stopp på vägen när det är en så lång resa! Idag har jag hur som helst mest tagit det lungt och ikväll blir det Bio med familjen, Hobbit it is!

Here are some mixed pictures from my Christmas! It’s been so cozy and we spent Christmas Eve with only the family, grandma and grandpa and then Christmas Day with all our other relatives. I’ve recived a lot of beautiful presents too, I’ll show them to you later. One of them was a trip to Thailand this February so I’ll go directly from Thailand to Australia when I’m moving there. Today I’ve just taken it easy and tonight we’re going to the movies, it’s time to see Hobbit! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!