LUCKA 23 – PRESENTKORT Á 500 KRONOR

blomsterrikethome lucka23

 

Idag har två av er möjligheten att vinna ett presentkort med ett värde på 500 kronor hos Blomsterriket Home! För att delta behöver ni bara skicka iväg en kommentar där ni skriver vilken lucka i min julkalender som har varit er favorit i år. Det behöver inte vara numret utan bara en beskriving på vilken ni gillade bäst och varför. Det är alltid kul för mig att veta och framför allt väldigt bra till nästa års kalender! Lycka till!

This is a giveaway for readers living in Sweden. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
45kommentarer
 • Kan skriva vilka luckor jag gillade bäst, trots att jag inte deltar i tävlingen 🙂

  Jag tycker alla dina luckor har varit så himla bra. Jag har däremot uppskattat recepten, tipsen, inspirationen mer än tävlingarna. Däremot kan det vara roligt med någon tävling också, så tycker du har styrt upp det riktigt bra!

  Moa | hobbyfotograf 2014-12-30 11:33:37 http://nouw.com/moahakansdotter
  Svara
 • Jag har gillat alla recepten! Har bakat nästan vartenda ett, och har tyckt att alla varit toppen! Sen älskade jag också inspirationsbomben, fick riktigt mycket julkänsla!
  God Jul och Gott Nytt År!

  Cornelia 2014-12-26 22:45:49
  Svara
 • Det var lätt saffransbullarna med kardemumma och kanel, för de var så otrrroooligt goda (pojkvännen slukade 4 stycken direkt)! Älskar att det märks att du har lagt ner mycket tid på din kalender och att du verkar tycka att det är riktigt kul. God fortsättning på dig <3

  Anna 2014-12-26 00:03:00
  Svara
 • Hej! Åh vore underbart att vinna ett presentkort, det svåraste vore att välja ut något bland allt fint.. 🙂 julkalendern är jätteroligt och jag älskar att få nya recept, men min favorit var nog ändå julfilmerna, älskar julfilmer och flera av dem ser jag varje år men det är ju alltid kul med lite nya filmer som kan bli klassiker! 🙂

  Lovisa 2014-12-25 14:51:20
  Svara
 • Mina favoriter är nog ändå dom enklaste, inspirationsbilder på jul och tips på jul filmer 🙂 God Jul!

  Jossan 2014-12-25 13:48:35
  Svara
 • Hej! Alla luckor har varit jätte roliga men jag tycker nog mest om alla recept du har delat med dig av. Jag har t.ex provat dina fudge som var hur goda som helst! Älskar tomteskum så det var min absoluta favorit lucka som jag själv använt mig av! Kram /Hanna

  Hanna 2014-12-25 11:57:02
  Svara
 • Jag tycker att alla dina luckor har varit helt fantastiska men jag skulle nog säga att denna luckan är min favorit! Älskar inredning, det en en av mina störta hobbies (och dyraste, hehe), och nu när jag håller på att göra om i mitt rum så skulle ett presentkort inte sitta helt fel. Älskar utbudet på Blomsterriket, de har så underbara grejer och jag skulle bli så otroligt glad om jag vann! Håller tummarna, kram!

  [email protected]

  Sofia L 2014-12-24 20:38:32
  Svara
 • Dagen lucka är min favorit! Älskar utbudet på blomsterriket! Skulle vara superroligt att vinna något därifrån! Men annars har din kalender varit supermysig! Kram

  Frida 2014-12-24 16:44:18
  Svara
 • Julluckan med checklistan för att komma i justämning var min favorit 🙂 jag har haft svårt för att göra det nu när snön lyst med sin frånvaro sä den var till stor hjälp. Kram och god jul!

  Moa 2014-12-24 16:31:13
  Svara
 • Gillar ju alla luckor såklart, och ett stort plus att det var mindre tävlingar och mer av dina egna grejer, du är bäst på julinspiration! En lucka jag verkligen gillade var den med listan över hur man skapar julstämning, och den med paketinslagningen! 🙂 Ha en fin jul!

  Saga 2014-12-24 15:26:27 http://sagasplace.tumblr.com/
  Svara
 • Härlig tävling!!
  Ja, jag älskar ju att tävla men tyckte allra bäst om den här tävlingen då jag är ett stort inreadningsfreak 🙂 och presentkort på 500 kr är ju en fantastisk vinst!! Ha det gott.

  Emely 2014-12-24 12:59:27
  Svara
 • Då snön har lyst med sin frånvaro stora delar av december har julkänslan inte riktigt infunnit sig hos mig. Därför älskar jag inspirationsluckorna i din kalender då det är en söker källa till julfeeling delux!
  God Jul!

  Nicole 2014-12-24 10:53:57
  Svara
 • Älskar verkligen alla dina recept men det jag fastnade för och som gjorde succé på avendtsfikat för familjen var dina cakepops med ”kakdeg”

  Emelie 2014-12-24 09:01:59
  Svara
 • Jag tycker att det är roligt med tävlingar men det jag tycker bäst om är nog ändå recepttipsen. Den snörullade pepparkaksfudgen verkar grymt god men jag har tyvärr inte hunnit testa den än. Du kommer alltid med nya roliga idéer och kombinationer när det gäller matlagning och bakning och jag tycker alltid att allt låter sååå smarrigt!

  Emma 2014-12-24 08:43:55
  Svara
 • Hej! Min favorit är när du skriver julklappstips helst till pappa för de är jätte svårt 🙂

  Isabelle Edström 2014-12-24 07:44:30 http://Norrlandsbella.worspress.com
  Svara
 • Har gillat alla luckor men fastnade mest för luckan med budgettipsen på julklappar 🙂 Gillar när julen inte handlar om att ge dyrast klappar utan mer personliga och genomtänkta.

  frida andersson 2014-12-24 00:37:44
  Svara
 • Hejsan! Min favoritlucka var den när man kunde vinna en personlig almanacka. Förutom din utlottning utav en egen så gav du mig också tipset om att sidan ens existerade! Har länge letat efter den lite personligare och roligare almanackan som innehöll allt det jag ville ha. I de här som du tipsade om så kunde jag välja vad jag ville ha i den, vilket är otroligt effektivt då det är svårt att hitta en som innehåller plats utöver själva datumen både för: att göra listor och hur träningsveckorna ser ut! Tyckte verkligen det var en toppen idé och satte mig direkt och klurade på hur min egen beställning skulle se ut! Toppentips utav dig, gärna fler smarta små tips till vardagen! 🙂
  Kram!

  Ellinore 2014-12-24 00:20:55
  Svara
 • Min favorit var luckan med checklistan för att komma i julstämning. Jag har inte fått så mycket julkänslor i år, men den hjälpte mig lite grann i alla fall. Tycker för övrigt att din julkalender är den bästa av alla bloggares. 🙂

  Clara 2014-12-24 00:03:53
  Svara
 • favorit luckan var när man kunde vinna en personlig almanacka! Skulle inte klara mig utan en almanacka och det är lite roligare att ta upp den och skriva i den när den är personlig med bilder som man tycker om… En självklar sak att ha med i väskan! Tar alltid med min vart jag en går 😉

  Evelina 2014-12-23 23:34:31
  Svara
 • Hej! Min favoritlucka var nummer 16 där du skrev om julklappstips! Det inlägget gillade jag just för att det fick mig ett litet lugn inom mig bortom all julstress (då jag har haft 0 idéer på klappar att ge bort i år!) Men ditt inlägg fick mig på inspiration och gav mig idéer till fina saker jag kunde ge bort! Bl.a tog jag mig till det tipset att göra någonting själv att ge. Så till min storasyster har jag gjort eget nyttigt julgodis och lagt i en fin glasburk! Perfekt! Så tackar verkligen för tipset som fick mig på nya vägar!

  Jessica 2014-12-23 23:20:04
  Svara
 • Min favoritlucka i år har lätt varit den fina inspirationsbomben av jul- och vinterbilder, den lös verkligen upp vintermörkret och fick fingrarna att klia extra mycket av längtan efter den mysiga julen!
  Många kramar och God Jul Fanny! 🙂

  Felicia 2014-12-23 23:16:50
  Svara
 • Hej! Jag vill verkligen vara med och tävla i denna luckan, älskar blomsterriket och framför allt er hemsida då jag inte har tillräckligt nära för att besöka butiken! 🙂
  Jag tyckte bästa luckan har varit den personlig almanacka, utan tvekan! Den gör lite pricken över i i vardagen och en almanacka behövs alltid för planering av fritid, jobb etc.
  /Linnea

  Linnea 2014-12-23 22:43:59
  Svara
 • Min favoritlucka i år var receptet på skumtomtefudge. Den blev en succé här hemma och jag har gjort flera satser för att den tagit slut på direkten. Jag älskar dina recept så hoppas att det kommer fler nästa år! Kram

  Magdalena 2014-12-23 22:33:04
  Svara
 • Jag gillade den personliga almanackan bäst – hade inte sett sådana tidigare, men nu vet jag vad min mamma och svärmor ska få i födelsedagspresenter i januari så STORT tack för tipset!

  Linda Maria 2014-12-23 22:20:40
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar, och tycker helt klart att luckan med personlig almanacka var allra bäst. En personlig almanacka är ju något som är A och O för mig, och något som verkligen behövs inför det nya året.

  Kram Sanna

  Sanna 2014-12-23 22:09:04 http://mammasvardag.se
  Svara
 • Jag är gärna med! Älskade luckan med pepparkakscupcaces, provade själv receptet här om dagen med några vänner och det blev succé!

  Michelle w 2014-12-23 22:05:52
  Svara
 • Jag har gillat alla dina luckor men min absoluta favorit har varit din spellista med julmusik. Den har spelats varje dag hemma hos oss, och ja till och med sambon har trallat med i låtarna tillslut! God jul Fanny!

  Sandra From 2014-12-23 21:52:34
  Svara
 • Jag älskade Daniel Wellington-tävlingen! En klocka är en snygg, välbehövlig och rolig investering som alla människor behöver (egentligten). Tyvärr har alla inte möjligheten till att investera i en dyr klocka som från Wellington så jag tyckte det var kul att du gav oss möjligheten 🙂

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  Paulina 2014-12-23 21:45:06 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
 • Jag gillar dina inlägg om blommor väldigt mycket men bäst är nog ändå ditt inlägg den 9:e om hot chocolate bar, där man kan hitta på egna ge bort presenter som blir mer personligt och mysigt.

  Matilda 2014-12-23 21:18:05
  Svara
 • Älskar alla recept på julgodis du har lagt upp! Alltid kul att prova något nytt, och pepparkaksfudgen som jag valde att göra blev helt underbar 🙂 Har dock uppskattat alla luckor du har lagt upp!

  Jasmine 2014-12-23 20:40:55
  Svara
 • Hej!
  Jag älskar goodiebags så det är absolut min favorit, liten smått och gott så man hittar alltid något som passar, och så får man glädjen i att ge bort något om det personligen inte passar. Överraskningar är alltid kul!
  Vill gärna vara med i dagens tävling! 🙂

  Hannapalms 2014-12-23 20:25:47 http://Hannapalms.blogg.se
  Svara
 • Min favorit var tryfflarna! 🙂 vi har alltid gjort en annan variant hos oss så det var roligt att få tips om en ny 🙂

  Elin 2014-12-23 20:14:38
  Svara
 • Jag har inte bara en favorit för jag tycker alla de 6 luckorna om olika bakverk/julgodis var väldigt inspirarnade. Varje år tycker jag man bakar samma sorts julgodis men med hjälp av dina lockande recept och underbara bilder ser vårt julgodis-bord annorlunda ut i år. Om jag ska välja en av dessa 6 blir det lucka 20. Varje år sitter man och smaskar i sig lite deg när pepparkaksbaket stor på agendan. Pepparkaksfudgen var perfekt, för som du skriver smakar den till och med godare än pepparkaksdeg. Imorgon får släkten smaka och jag är övertygad om att det blir en riktig hit för vem gillar inte smaken av pepparkaksdeg 😉 Tack för inspirationen och de super goda recepten.

  GOD JUL

  Frida Lidholm 2014-12-23 20:03:00
  Svara
 • Jag kan helt enkelt bestämma mig vilken som var bäst, dock tycker jag mest om alla dina luckor som innehåller tips och recept! De sprider sådan enorm julstämning och längtan till julen. Jag är nyinflyttad i en lägenheten i Lund och har med hjälp av dina tips verkligen höjt upp julstämningen i lägenheten, som faktiskt är lite klurigare än vad man kan tro!
  Tack för en mysig julkalender och god jul!

  Alice Nilsson 2014-12-23 20:01:42 http://alice.for.me
  Svara
 • Min favoritlucka var tomteskums-fudgen! Den var såå god! Du gör så goda och inspirerande recept som man inte hade hittat annars 🙂 Kram och God Jul!

  Elin 2014-12-23 19:32:56
  Svara
 • Tyckte om det med julblommorna! Är så kass på blommor så lärde mig faktiskt massor nytt haha. Tack för det! 🙂

  Mathilda 2014-12-23 19:12:41 http://www.mathiildaas.blogg.se
  Svara
 • Jag älskade lucka 20: receptet på snörullad pepparkaksfudge! Kanske för att jag har en riktig söttand och själv börjat baka mer och mer, därför är nya recept alltid välkommet hos mig. Jag provade detta receptet och bjöd släkten på under vår före-jul middag och de blev snabbt populära.. Fick i uppdrag till att baka fler till julafton och förhoppningsvis så hinner jag inte äta upp alla själv ^^ God Jul!!!

  Malin 2014-12-23 19:03:37
  Svara
 • Jag tycker alla nya goda recept du lagt upp varit superbra! Tycker alltid att det du bakar verkar så gott, och det som jag testat har varit fantastiskt, inte minst tomteskumsfudgen! Mmm så god den är!

  Sofia 2014-12-23 18:30:59
  Svara
 • Jag tycker att det har varit så roligt med alla baktips, speciellt eftersom det har varit så nya recept jag inte har sätt innan. Sen förstår jag inte hur du har kunnat äta allt och fortfarande se ut som du gör, haha, sjukt avis 😉

  Sofia 2014-12-23 18:21:45 http://sofiasfoto.webblogg.se
  Svara
 • favoritluckan har varit alla mysiga jultips! 🙂

  Linnea 2014-12-23 18:21:26
  Svara
 • Svårt att välja då alla varit så bra, men Min favorit måste nog vara lucka 12 då man får tips på allt mysigt att göra som man ännu inte kanske gjort:)
  Och längta ännu lite till till julen

  Clara 2014-12-23 18:10:31
  Svara
 • favoritluckan var julklappstipsen och alla recept! fantastiska recept du tipsar om fanny!
  god jul!

  ina 2014-12-23 18:05:57
  Svara
 • Jag gillade lucka 16, budgetjulklappar. Super bra förslag med mycket omtanke i alla! Ibland är det svårt att komma på en betydelsefull julklapp som inte ska kosta så mycket, så dina förslag va perfekta för plånboken!

  Super bra blogg, följt dig i flera år och du är så duktig!
  Kram & god jul 🙂

  Sara P 2014-12-23 17:40:14
  Svara
 • Hej! Min favoritlucka har helt klart varit Daniel Wellington-luckan igår. Klockorna är ju fantastiska och drömt om en länge, så var jättekul att du hade en tävling med just dem 😀 kram på dig och tack för en underbar blogg 🙂

  Isabelle 2014-12-23 17:28:39
  Svara
 • this stuff is so cool

  Giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-12-23 17:26:29 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!