DAN FÖRE DAN

Julbilder 201410

Godmorgon, idag är det dan före dan! Jag laddar upp inför sista jobbdagen med varm choklad framför julgranen, riktigt julmys. Jag känner att jag inte kunnat ge bloggen den tid och energi jag annars ger den den senaste veckan och det beror som sagt på att det har varit så himla mycket på jobbet och med visumsprocessen nu, jag tror att jag också behöver lite julledigt innan mitt huvud börjar skrumpla ihop till en liten kolbit. Det kommer alltså bli lite färre inlägg än vanligt nu under julen då man gärna umgås mycket med nära och kära, men jag slänger upp lite bilduppdateringar då och då! Två luckor i kalendern har vi ju kvar också (: Ha en riktigt fin dag alla!

Good morning, only one day left now! I’m loading for my last day at work with hot chocolate by the Christmas tree, so cozy. I feel that I haven’t been able to give the blog the energy and the time I usually give it the last week and that is because of everything at work and the whole Visa-process. I think I need some Christmas vacation too! So there might be a bit fewer post here now during the holiday’s but of course I will check in now and then with some pictures at what I’ve been up to. (: Have a great day!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Fanny!
  Jag letar överallt efter ett par Adidas Originals men hittar dom ingenstans. Men när jag väl hittar dem så är dom alltid i antingen herrstorlekar eller junior storlekar. Så jag undrar vart du köpte dina skor? Vill verkligen ha ett par då mina Nike Air Force 1 har gjort sitt. Tacksam för svar. Massa kramar och God Jul <3

  Julia 2014-12-23 23:31:22
  Svara
 • Så fina bilder! Det såg väldigt mysigt ut. Ha en bra julhelg 🙂

  Linnea 2014-12-23 16:14:48 http://neeiis.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!