LUCKA 22 – VINN EN KLOCKA FRÅN DANIEL WELLINGTON

winter-dw-2014-web-version lucka22

Idag har ni möjligheten att vinna en valfri Daniel Wellingtonklocka, antingen till er själva, en sen julklapp eller varför inte vara ute i tid med presenten till alla hjärtans dag? Allt ni behöver göra för att delta är att skriva en liten kommentar med en motivering för varför just du ska vinna den klockan du vill ha. Ni kan kika in vilka klockor som finns att välja på här, min favorit är den silvriga med svart läderband. Klara, färdiga, gå!

This is a giveaway for readers living in Sweden only. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
111kommentarer
 • Tänkte bara fråga ifall du har hunnit dra en vinnare?:)

  Louise 2015-01-07 16:04:45
  Svara
 • Hej, jag hoppas at det inte är försent att skriva?! Jag älskar dem där klockorna och tänkt skaffa länge, men det har inte blivit av så därför vore det ju himla kul att vinna en!

  Hanna 2014-12-27 08:48:18
  Svara
 • Jag skulle bli super glad om jag vann en Daniel Wellington klocka! Jag tycker att klockor allmänt är den finaste accessoaren man kan ha, till i princip allt. Jag har haft en vit klockmodell tidigare som alltid suttit på min handled, men den gick sönder för någon månad sedan och jag har verkligen inte fastnat för någon annan klocka. Men jag tycker att Daniel Wellington klockorna är så snygga och stilrena och det hade varit en liten dröm som går i uppfyllelse om jag vann den.

  Fastnade särskilt för ”Classic Glasgow Lady” med roseguld ram. Så otroligt snygg! https://www.danielwellington.com/se/classic-glasgow
  Håller tummen!
  Kram

  Mikaela 2014-12-26 18:15:44
  Svara
 • Hej och god jul 🙂 Jag skulle vilja vinna en klocka från Daniel Wellington eftersom att klockorna är så fina, stilrena och går aldrig ur tiden. Det känns som att de kan man ha nu och om 10 år. Har velat ha en sån väldigt länge men inte unnat mig själv den. Jag skulle bli så glad ifall jag blir den lyckliga vinnaren, men vem som än vinner förtjänar den minst lika mycket. Classic Sheffield Lady i silver är klockan jag suktat efter 🙂

  Emma 2014-12-25 12:09:16
  Svara
 • Hej!
  Jag hoppas att det inte är för sent än men jag skulle jättegärna vinna en klocka för att jag älskar klockor. Jag har alltid en på min handled och jag har så länge suktat efter en Daniel Wellington. Det är en av de snyggaste klockorna jag vet och den skulle verkligen bli välanvänd.

  Emma 2014-12-24 08:31:42
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle jättegärna vilja vinna en Daniel Wellington klocka då jag skulle ge bort den till min käre bror. Han använder för tillfället ingen klocka och dessutom skulle det kännas väldigt fint att ge honom något lite extra efter alla gånger han skjutsat, hämtat och lämnat mig på olika sidor av stan mitt i natten och tidiga morgonkvistar. Den sorten jag skulle vilja ge honom är jag lite oklar med och helst av allt skulle jag nog låta honom själv välja men om jag ska vara med och nosa på vilken som är snyggast så föredrar nog jag deras nya varianter Grace och gärna varianten ”London” med en vinröd färg på bandet. Jag tycker om hur de blandar materialet på de banden och gillar hur klockan fått en uppgradering utav de olika ”klockstegen”. Och att 12 och 6 står i rommerska siffror, snyggt! Tror de här färgerna skulle passa bra på honom och skulle fungera bra med mycket i hans garderob utan att han behöver känna att klockan känns fel!
  Kram!

  Ellinore 2014-12-24 00:34:57
  Svara
 • Fortsättning på min förra kommentar: glömde säga vilken jag önskar. Grace glasgow vill jag helst ha, men vilken som helst av märket gillar jag.

  Matilda 2014-12-23 23:44:59
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en klocka just för att jag aldrig trivts med någon klocka jag haft, och det har alltid slutat med att de till slut legat i byrån i sovrummet och mamma tagit över de. Daniel Wellington har stilrena supersnygga klockor som jag trånat efter länge men inte haft råd med. Vore så himla kul att vinna en, det är så snyggt med klockor som accessoar. Kram

  Matilda 2014-12-23 23:40:29
  Svara
 • Jag vill vinna en DW klocka för att jag aldrig kommer få chansen att vinna den!!

  Shabana 2014-12-23 23:33:23
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja vinna en Classic york i roseguld till min pojkvän. Han älskar klockor och har länge velat ha en DW men har inte råd. Vi ska börja studera i Lund i vår och känner båda av ett behov att uppdatera vår stil och klä oss lite mer vuxet för att passa in på universitetet. Kanske kan jag också få använda klockan ibland 😉

  Anna M 2014-12-23 21:24:43
  Svara
 • Min favorit är Classic Southampton lady i roséguld! Skulle vara fantastiskt fin att få pryda min arm genom mina fortsatta ekonomistudier! Klockan skulle få hänga med mig på alla mina presentationer för att ge ett sådär perfekt professionellt utseende i min vita nya skjorta. Varför ska den hänga med just mig? Jo, för att jag råkar ha en fantastiskt fin arm där den kan få bo jämt 🙂

  Elin 2014-12-23 20:26:47
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja vara med och tävla om en klocka eftersom att jag skulle vilja ge denna till min storasyster. Hon har väldigt länge velat ha en klocka från DW och jag skulle verkligen vilja unna henne den som en försenad julklapp för att allt hon gör för mig. Hon har alltid funnits vid min sida och varit rädd om mig och tagit väl hand om mig. Jag har och kommer aldrig kunna tacka henne nog för allt hon gör för mig men att ge henne denna presenten skulle vara det minsta jag kan göra för henne med tanke på allt hon gjort för mig! Jag hoppas därför att jag skulle få chansen att vinna en klocka!

  Amanda Larsson 2014-12-23 18:41:08
  Svara
 • Hej Fanny!
  Jag skulle älska att vinna denna klocka: https://www.danielwellington.com/se/classic-sheffield-344 Den silvriga med svart läderband!
  Jag skulle vilja ge den här klockan till min bästavän som ett tack och en julklapp. Hon har hjälpt mig jättemycket och stöttat mig genom en jobbig tid inom familjen, när nåt har hänt har jag alltid kunnat lita på att hon fanns där och lyssnade på mig. Även om jag nu efteråt förståt att det varit lite arbetsamt för henne att höra det.
  Jag vet att hon länge sett storögd på denna klocka och skulle därför vara fantastiskt att kunna unna henne den!
  Tack för en fantastisk blogg!
  Puss och Kram Alicia

  Alicia coe 2014-12-23 17:35:19
  Svara
 • Tack för en fantastisk blogg! Jag älskar dessa klockor och drömmer om en men min studentplånka ekar tomt! Vore så underbart att få skämma bort sig med en fin klocka, nu när jag snart tar min examen och allt 🙂 jag älskar den silvriga med svart läderband 🙂 kram!

  Isabelle 2014-12-23 17:24:11
  Svara
 • Jag skulle supergärna vilja vinna den här klockan till min bästa vän! Inte bara för att hon tycker den är riktigt fin och velat ha en superlänge. Utan även för att hon inte har en klocka och är därför riktigt dålig på att passa tider. Hon har flera gånger kommit försent när vi skulle ses, och det hade varit sååå skönt om hon någon gång kunde komma i tid hahah..

  Ida 2014-12-23 15:53:54
  Svara
 • Hej! Jag skulle vilja vinna en klocka till min syster eftersom hon är den bästa jag vet och min bästa vän, skulle så gärna vilja ge henne en klocka som hon är värd.
  https://www.danielwellington.com/se/classic-sheffield-344

  Isabelle Edström 2014-12-23 15:50:57 http://norrlandsbella.wordpress.com
  Svara
 • Åhh!!
  Wellington finaste klockorna har,
  en sån vill jag bära alla da’r.
  Tom plånbok är inte kul att ha,
  Därför jag hoppas mig som vinnare du ska dra.
  Den fattiga studenten inte unna sig kan,
  Åh vad jag önskar att jag vann!

  God Jul
  Kram

  Frida Lidholm 2014-12-23 13:58:03
  Svara
 • Jag är inte alls mycket för tävlingar men den här är faktiskt en tävling jag jättegärna skulle vilja vinna. Jag är en något klockgalen tjej som tyvärr inte har en ekonomi till att köpa en riktig drömklocka från Daniel Wellington eftersom jag pluggar och om jag skulle vinna skulle jag bli så himla glad. Du har den bästa, och typ den enda, bloggen jag läser och om jag skulle vinna klockan så skulle jag tänka på dig varje gång jag bar den. Jag skulle vilja vinna Classic Bristol Lady i roséguld, så himla fin!
  Massa kramar!

  Jenny 2014-12-23 11:17:41 http://jennywiden.devote.se
  Svara
 • Hejsan Fanny!
  Har kikat på dessa klockor ett bra tag nu och när jag väl skulle gå in och bestämma mig för vilken som var finast var det hur svårt som helst! Alla är ju fina lixom… Men hittade tillslut en jag föll för lite extra och det är denna: https://www.danielwellington.com/se/classic-glasgow
  Att skriva en motivation till varför man ska vinna tycker jag är jättesvårt! Finns egentligen inget som säger att jag borde vinna om man jämför med dom andra. Många säger att dom vill vinna pga att man är student osv och att dom tittat på dom länge. Jag själv är även student och har också tittat på dessa klockor ett tag, så jag sticker lixom inte ut ur mängden. Jag tycker bara att jag förtjänar denna klocka som en liten julklapp till mig själv, som en påminnelse för mig själv hur duktig jag varit detta år. Jag har klarat både med och motgångar i år. Blivit singel, förlorat min farfar och gått runt i en vecka och väntat på ett besked om jag själv har cancer (vilket jag som tur var inte hade!!!!). Dessa saker har varit väldigt tuffa motgångar och jag är stolt över mig själv som lyckats tagit mig igenom dom. Så om man nu ska komma tillbaka till motiveringen, så kan man säga att jag förtjänar denna klocka som en slags belöning för att jag klarat detta år och att jag idag klarar av i stort sätt vad som helst! Hoppas du får en mysig jul, då jag vet hur mycket julen betyder för dig! Kram på dig och god jul!<3

  Fanny Jansson 2014-12-23 10:49:11
  Svara
 • Åh, va roligt! Jag skulle gärna vilja vinna den här https://www.danielwellington.com/se/classic-sheffield till min pojkvän. Jag har inte råd att köpa en till honom och han har tjatat om den klockan i flera år. Jag har en budgetvariant av denna som han lånar av mig hela tiden, så det hade varit SÅ kul att överraska honom med en äkta! Han kan behöva en klocka då han är riktigt värdelös på att hålla tiden!
  God jul 🙂

  Olivia Eriksson 2014-12-23 10:04:06
  Svara
 • Åh va kul!! Jag har länge tittat på denna https://www.danielwellington.com/se/classic-st-andrews åt världens finaste pojkvän för han samlar på fina klockor. Dock är jag sjukskriven och har verkligen inte råd med så dyr spontanpresent och inte ens en så dyr julklapp 🙁 skulle betyda såå mycket att få ge honom den där bara för att han är värd det och hjälper mig varje dag. God jul!

  Paula 2014-12-23 09:36:16
  Svara
 • Hej Fanny,
  Jag är i behov av en ny klocka och som student är tidsbristen rätt välkänt. Jag är inte så bra på att passa tider, så denna (https://www.danielwellington.com/se/classic-southampton) är meningen att hjälpa mig utan att plånboken svider. En klocka i rosa, svart och vitt, önskar jag vore mitt.

  God jul och gott nytt år!

  Hanna 2014-12-23 08:43:15
  Svara
 • Åh skulle bli så himla kul att vinna då jag önskat mig denna i flera år men inte haft ekonomin att köpa denna, https://www.danielwellington.com/se/classic-st-andrews-342, i roseguld! Hade varit perfekt då jag på ett snyggt sätt kan hålla koll på tiden:)

  God jul! 🙂

  Linda 2014-12-23 08:08:57
  Svara
 • Jag har vart tillsammans med min underbara pojkvän i 2 år nu, trots att vi bor ca 70 mil ifrån varandra. Hela vårt studiebidrag går åt till flygbiljetter och därför har vi inte råd att köpa julklappar till varandra i år. Hela hösten har han suktat efter en DW och jag har haft så dåligt samvete för att han inte har haft råd eftersom han har lagt ner alla sina pengar på att träffa mig. Jag har aldrig vart med i en liknande tävling förut eftersom jag aldrig har hittat en anledning för varför jag förtjänar något mer än någon annan, egentligen förtjänar jag ju ingen DW heller men min fina pojkvän gör verkligen det, dessutom missade han flyget senast så uppenbarligen är han i behov av en klocka, hehe..
  Det gör faktiskt ont i mig att inte kunna ge honom något han verkligen förtjänar i julklapp och det skulle göra hela min jul så mycket bättre om jag kunde överraska honom med hans drömklocka när han kommer hit.

  Han har dock väldigt smala handleder och tycker därför att damklockorna passar bättre, så hoppas jag att jag vinner Classic Glasgow i dammodell till min klippa.

  Tack Fanny för en otroligt inspirerande blogg, kram och god jul!

  Louise 2014-12-23 02:57:57
  Svara
 • Jag skulle dööö av lycka om jag vann en D.W klocka!! Jag har under flera år önskat mig den silvriga med brunt läderband, tycker den är så himmla snygg och passar till allt! (:

  Frida 2014-12-23 01:25:11
  Svara
 • Åh vilken himla bra tävling! Jag har spanat in dessa klockor i flera år nu och min bror fyller 20 år den 4.1 och han önskar sig en DW klocka, guldig med mörkbrunt läderband, Classic Bristol som den heter, men jag har tyvärr inte råd att köpa den som den fattiga studerande man är, haha. Skulle så himla gärna vilja ge honom klockan för han kommer dessutom att åka iväg till armén 2015 så han kommer vara borta ett helt år. 🙁 Nu håller jag tummarna och hoppas med hela mitt hjärta på att vinna. Ps. din blogg är underbar och julkalendern är brilliant. God jul!

  isabel 2014-12-23 01:04:58 http://isabelwidjeskog.devote.se
  Svara
 • Det hade varit som en dröm som gick i uppfyllelse att få ha en DW klocka men tyvärr så är ekonomin som den är när man är student. Den absoluta favoriten är Classic St Andrews Lady och det bästa hade varit om man hade kunnat få ge den till sin syster som fyller 20 i slutet på februari och har alltid velat ha en DW. Finner inga ord för hur kul det hade varit för att få se hennes min när hon inser att hon har fått en DW klocka, obeskrivligt.

  God jul 🙂

  Janna Gunnarsson 2014-12-23 00:53:47
  Svara
 • Har en nära vän som fyller 20 år i februari, hade varit så kul att ge henne en klocka i present, det är nog det sista hon förväntar sig att få eftersom hon vet att jag har rätt dåligt med pengar. Även om klockor kan vara väldigt personliga, man vill ha den si och så, så är den med roseguld och svart läderband ändå något jag vet hon kommer gilla eftersom roseguld är något hon tycker om att bära smycken i. Den klockan passar liksom till allt!

  Sofie 2014-12-23 00:32:39 http://yasophoto.blogg.se
  Svara
 • Det är så ofta vardagen går som på räls, framåt hela tiden. Man har för det mesta mycket att stå i, då vardagen innebär en massa olika saker för varje individ. Man kanske tränar, lagar mat, fixar och trixar, samtidigt som man kanske jobbar eller studerar. Vissa människor hinner till och med både och! Det vardagliga kan ibland ta sån tid, att man glömmer av hur mycket människorna runt omkring en faktiskt betyder. Hur mycket dem gör för en, genom att bara finnas där som en stöttande pelare. Dem finns bredvid hela tiden, i alla väder och vind, och utan att själv tänka på det så glömmer man ofta av att visa sin uppskattning och tacksamhet för att de faktiskt finns där hela tiden. Vardagen blir så vanlig på något vis, att man till slut inte tänker på vad som händer och sker – utan allt sker per automatik. Det man då missar är att det alltid finns någon i din närhet som står ut med dig, trivs med dig och gillar att umgås med dig – och mer än gärna skulle vilja spendera varje vaken sekund med dig. Just den personen skulle jag vilja visa lite extra uppskattning och tacksamhet till. ♡ Att visa uppskattning och tacksamhet för någon behöver inte alltid betyda något stort, men emellanåt är det faktiskt kul att skämma bort någon med det där lilla extra.

  Felicia Havagård 2014-12-23 00:19:06 http://nouw.com/annafelicia
  Svara
 • För snart två månader sen blev jag mamma. Det bästa som hänt mig! 🙂 Jag trodde aldrig jag skulle behöva titta på klockan när man är mammaledig men vad fel jag hade! När började han äta? När bajsade han sist? Hur lång tid är det sen han åt? Jag skulle så gärna vilja vinna en fin klocka! Just nu går jag runt med mobilen och kollar klockan där.. hade varit så mycket skönare att ha en på armen. En bonus är att ha en fin också;) Så kan jag fortsätta ha den när jag börjar jobba igen och minnas tillbaka första tiden med min fina son

  helena 2014-12-23 00:11:40
  Svara
 • För snart två månader sen blev jag mamma. Det bästa som hänt mig! 🙂 Jag trodde aldrig jag skulle behöva titta på klockan när man är mammaledig men vad fel jag hade! När började han äta? När bajsade han sist? Hur lång tid är det sen han åt? Jag skulle så gärna vilja vinna en fin klocka! Just nu går jag runt med mobilen och kollar klockan där.. hade varit så mycket skönare att ha en på armen. En bonus är att ha en fin också;) Så kan jag fortsätta ha den när jag börjar jobba igen och minnas tillbaka första tiden med min fina son

  helena 2014-12-23 00:08:52
  Svara
 • Skulle så gärna vilja vinna en silvrig med svart band. Kom på alldeles för sent att jag önskade mig en i julklapp så kommer tyvärr inte få en. Så därför har jag skrivit ett litet rim o så håller jag tummarna för att jag har lyckan att vinna en hos dig!
  ”Vem vill inte ha en klocka från DW,
  Jag går ner på mina knän för att om den be.
  Ett svart band med silverram, då blir jag allt en lycklig dam”
  God jul:)

  Sanna 2014-12-23 00:06:22
  Svara
 • Jag önskar jag hade En klocka, då hade jag kunnat hålla koll på tiden och hunnit tävla i tid (på rätt datum), jag vet att det nu är den 23e men jag hoppas det går bra ändå! En klocka jag även skulle behöva då min förra blev stulen på studieresa i Berlin… Den guldiga med brun läderrem skulle jag vilja få, så jag någon pojkvän förhoppningsvis tids nog kan nå!

  Ebba 2014-12-23 00:05:44
  Svara
 • Jag och min kille har varit ihop i snart 2år. Under vår tid har jag gett mysiga presenter, såsom middagar osv, då vi båda är studenter och ekonomin ibland inte är på topp. Vi firar dock 2år i början av februari, på hans födelsedag, och det hade dock varit hur kul som helst att slå till med lite lyxigt. Plus den kommer klä han som handen i handsken!

  Kram!

  Caroline 2014-12-22 23:59:39
  Svara
 • Mitt bästa inköp iår var en DW klocka. Den har allt man kan önska sig, stilren och enkel och sjukt snygg! min kära pojkvän är nu på jakt efter en ny klocka och har fastnat för en DW, men tycker den är för dyr. Även om jag köper den till honom i present ifrån mig så tycker han att den är för dyr. Så därför ser jag denna tävlingen som en ultimat chans till att han kan få denna ur snygga klocka utan att tänka på pengar, för så fort han fått den på armen kan jag lova att han skulle erkänna att den var värd varenda krona, för precis så kände jag!

  Modellen jag hoppas på att vinna heter Classic st andrews

  Hanna R 2014-12-22 23:58:39
  Svara
 • Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna https://www.danielwellington.com/se/classic-sheffield till min pappa. Jag vet att han önskar sig en ny klocka, men som ensamstående mamma finns inte ekonomin att överraska honom med något och det är vad jag allra helst skulle vilja göra. Speciellt då han alltid får exakt samma julklappar både ifrån familj, släkt och vänner när det vankas jul och det vore så kul att få ge honom något helt annat som han absolut inte förväntar sig att få.

  Kram Sanna

  Sanna 2014-12-22 23:56:05 http://mammasvardag.se
  Svara
 • Jag är inte någon som är bra på att använda accessoarer, och har på senare tid upptäckt att det är just det som är problemen, och saknas i mina outfits. En snygg klocka skulle vara viktigt första steg för mig in i den världen. En klocka skulle vara den där extra detaljen som på något sätt får både mig och min outfit att glänsa lite extra. Det skulle bli en bra grund jag sedan kan jobba vidare på i min stil. Kram!

  Frida 2014-12-22 23:55:41
  Svara
 • Att hålla tiden på ett modemedvetet, snyggt och okomplicerat vis (utan massa visare, digitala tider, knappar m.m.) är väl en dröm för många. Daniel Weelingtons klockor står för alla dessa egenskaper och därför skulle en sådan klocka både sitta fint på min arm och samtidigt bidra till en Paulina som kommer i tid till sina lektioner (förhoppningsvis).

  //hundredkitchenstories.blogg.se

  Paulina 2014-12-22 23:28:05 http://hundredkitchenstories.blogg.se
  Svara
 • En DW klocka skulle jag vilja ha
  Då skulle jag komma i tid varje da
  Jag skulle bära den både till vardag och på fest
  Och kanske till och med när jag rider på en häst
  Ja, den passar nog till alla tillfällen
  Även på de konstigaste av ställen
  Älskar modellen Classic St. Andrews
  Den med brunt band och rosé-ur
  Genom detta lilla rim jag hoppas du förstår
  Hur lycklig jag skulle bli, om en alldeles egen DW klicka jag får!
  Kram och god jul till dig
  Önskar en hoppfull tjej!

  Sofia Lindberg
  [email protected]

  Sofia L 2014-12-22 23:27:37
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna deras nya modell Classy Sheffield med svart läderband och roseguld-metall. Har jobbat en hel del det senast och shoppat upp allt på julklappar till min familj och mina vänner haha så det hade varit superkul att vinna något till mig själv! Och om inte annat för att den är så himla stilig!
  God jul
  Tove

  Tove 2014-12-22 23:26:29
  Svara
 • Jag skulle vilja ge en klocka till min fantastiska syster i present. Hon betyder allt för mig och ställer alltid upp för mig, och är definitivt värd en klocka i present även om jag inte har råd att köpa den till henne.

  Linda T 2014-12-22 23:20:20
  Svara
 • Min bror fyller 20 år kommande veckor och något han verkligen önskar sig är en DW-klocka. Något jag verkligen vill ge honom för att han förtjänar det. Han har under hösten ställt upp extremt mycket för mig, dygnet runt och verkligen förstått mig. Vi har inte haft en sån nära relation alls innan, men kanske är det tunga student som binder folk samman? Jag kommer aldrig kunna tacka honom nog men att ge honom något han verkligen önskar är ibland lite knapert när studiebidaget försvinner rätt fort och julen har tagit ett par tusenlappar från kontot.
  * ska hålla tummarna nu*
  Tiden tack för din inspirerande blogg
  Kram

  Anna 2014-12-22 23:13:32
  Svara
 • Jag skulle vilja ge en sådan klocka till min lillasyster som går i 8an på högstadiet. En årskurs som för väldigt få är rolig och enkel. Min fina lillasyster går i en klass där man bara får sitta med sina kompisar i matsalen om man gillar att snacka skit om de som är duktiga i skolan, och om man bär rätt kläder. Oräkneliga timmar har vi lagt på att prata om hur gymnasiet och nya kompisar snart är nära, och hur det ibland är bättre att vara ensam och stark istället för i ett giftigt kompisgäng som detta. Självklart är det inte lätt i den åldern att se det på det sättet, och därför skulle jag vilja ge min fina syster en snygg wellingtonklocka som säger fuck you till alla andra tjejer i hennes umgängeskrets. Kanske skulle avundsjukan från hennes kompisar ge henne tillräckligt mycket inflytande för att ändra lite på jargongen, eller iallafall ett lite starkare självförtroende!

  God jul och gått nytt år, din blogg är bäst!

  Med Vänliga Hälsningar,
  Victoria 🙂

  Victoria 2014-12-22 23:10:10
  Svara
 • Kul tävling! Jag skulle vilja vinna denna klocka (Classic Sheffield Lady) till en nära vän. Denna vän är den mest omtänksamma och underbara person jag någonsin träffat. Hon har precis tagit sig ur ett svårt spelmissbruk som försiggått i flera år. Detta spelmissbruk har som man kan förstå lett till fruktansvärda stora skulder. Skulder som nu gjort att hon inte kan unna sig det minsta lilla och måste arbeta konstant. Hon är en helt fantastisk person och förtjänar verkligen det bästa. Hon sätter alltid sina nära i första rum och betyder så mycket för så många. Godjul och Godnytt år alla fantastiska människor där ute.

  Godjul & Godnytt år 2014-12-22 22:59:37
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vinna Classic York till min pojkvän då han älskar klockor och det skulle vara en perfekt present till honom på vår årsdag.

  Amanda 2014-12-22 22:56:26
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle vilja vinna en DW klocka till min pojkvän! Något han faktiskt önskar sig och som han faktiskt verkligen förtjänar. Jag hade jättegärna köpt en till honom i julklapp men det höll inte budgeten för tyvärr. Han hade varit så stilig i en, och han om någon behöver en klocka. Nu är det kanske för sent för julklapp men eftersom han fyller 20 väldigt snart vore det så kul att få ge honom något så fint, han skulle verkligen uppskatta det. Jacob förtjänar verkligen allt han kan få, han är så godhjärtad så det gör ont i mig. Han sätter alltid alla först, bryr sig om allt och alla och har så sunda värderingar. Han har stöttat mig i mina sorgsna tider och har alltid funnits där, när som helst på dygnet. Dessutom är han en romatniker utan dess like! Jag är så stolt över honom så har blivit en så fantastisk människa. Inte får jag heller glömma hans helt otroliga viktnedgång som han kämpat så otroligt med och han är så himla fin idag! Det finns ingen finare människa än min Jacob och jag skulle bli så lycklig om jag fick möjligheten att ge denna klocka på bilden i detta inlägg till honom. Håller alla tummar och tår!

  Hannapalms 2014-12-22 22:55:55 http://Hannapalms.blogg.se
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle bli oerhört glad om jag vunnit denna tävling. Som den tidsoptimist jag är hör det till vardagen att alltid komma sent till alla möjliga träffar och tillställningar. Detta är något mina kompisar alltid skämtar om och de anser att jag är i stort behov av en klocka. Kräsen som jag är har jag inte hittat någon som fallit mig i smaken, förutom dessa grymt snygga klockor som pimpar upp vilken outfit som helst. Som fattig student där pengarna inte räcker till vore det en sån härlig present att få i julklapp.
  Favoriten bland klockorna är väldigt svår att utse men den som ligger mig lite extra varmt om hjärtat måste nog vara Classic Sheffield Lady i roséguld.

  Hoppas du får en underbar jul och forsätter att inspirera genom din blogg. Du är grym!

  Lovisa 2014-12-22 22:51:03
  Svara
 • Åh! Min mamma pratar alltid om att hon vill ha en ny klocka men har svårt att hitta drömvarianten. Men sedan jag köpte min Daniel Wellington förra året har hon ofta kommenterat hur perfekt den är. Skulle bli så glad om jag vann klockan Classic Sheffied Lady med svart läderband i roséguld till henne! Det skulle göra både min och hennes dag!!
  Tack för en fin blogg, kram! 😀

  Elin 2014-12-22 22:46:52
  Svara
 • Hej Fanny! Jag vill vinna DW klockan till mig själv 🙂 då jag velat köpa den ett tag, men min älskade sons behov har varit prioterat i första hand mycket kläder inför förskolestarten jag vore oerhört tacksam och glad om jag vann ☺️ Tack för en inspirerande blogg! Kram

  L 2014-12-22 22:46:24
  Svara
 • Jag har jättelänge velat ha en sådan här klocka! Tycker de passar superfint till vardags och även till fest. Jag är inte så gammal, så jag har tyvärr inte tillräckligt med pengar till att köpa denna klocka – perfekta chansen perfekt för mig. Skulle verkligen bli superlycklig om jag vann! 😀
  Jag skulle vilja ha ”Classic Glasgow Lady”

  Annie 2014-12-22 22:44:30
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en classic Sheffield herr i silver till min pojkvän som snart fyller 20 år. Då jag inte har budgeten att köpa en så dyr och fin present till honom som han alltid gör till mig. Kram

  julia 2014-12-22 22:43:36
  Svara
 • Dessa klockor är så fina! Min syster fyller 18 år i januari och jag tänker att detta vore en perfekt present! Vi har alltid stått varandra nära men när det för 1,5 år sedan blev dags för henne att börja gymnasiet så flyttade hon från vår hemstad Falun till Uppsala för att satsa på sin gymnastikdröm där. Numer ses vi bara någon gång i månaden, men har alltid lika kul när vi ses. Vill verkligen ge henne något speciellt i år när hon faktiskt fyller 18, en sak hon han ha kvar länge!

  Tack för att du ger ut denna chans! 🙂 jag skulle gärna vilja ge henne den med blå och rosa band som syns på bild i detta inlägget, skulle passa henne perfekt!

  Kram!
  Lovisa

  Lovisa 2014-12-22 22:38:14
  Svara
 • Hej Fanny 🙂
  har samma favorit klocka som du, och skulle så gärna vilja vinna den! 🙂 egentligen har jag ingen jättebra motivering varför just jag skulle vinna. Men jag skulle
  verkligen bli jätteglad om jag skulle vinna, har nämligen väldigt otur i spel och har aldrig någonsin vunnit nått (utom på ”vinst varje gång” 😉 ) och ett sånt fint pris som en klocka skulle göra
  mig så glad :d
  Ha en fin jul Kram Ida

  Ida 2014-12-22 22:36:24
  Svara
 • Tycker en klocka säger ganska så mycket om en person. Har länge velat köpa en till min syster som ständigt ställer upp för mig, får sova hos henne i stan, lagar mat till mig, och finns där för mig när jag är ledsen eller behöver prata ut om något. Ja vi delar både skratt och tårar. Men en fattig student som jag är så har jag inte haft pengarna till att köpa en klocka. Utan i stället fått visa min uppskattning till henne genom kärlek ( vilket egentligen är det rätta sättet ) Men vet att hon skulle bli sjukt glad och stolt om fick denna klocka. Inte som en julklapp eller födelsedagspresent utan en present för att bara visa hur mycket hon betyder för mig. Vilket inte alltid kommer fram i födelsedagspresenter eller julklappar. Vet att hon skulle älska Classy Sheffield!
  God jul!

  Josefin 2014-12-22 22:25:33
  Svara
 • Jag skulle vilja överraska min lillebror som fyller 14 år nu efter nyår, vi bor 30 mil ifrån varandra och jag saknar honom så extremt mycket hela tiden. Han önskade sig en DW i julklapp men jag har ej haft ekonomin till att köpa en, så detta vore ett ypperligt tillfälle att göra honom lite extra glad!! Vet att han önskar sig en med silverur och ett vinrött/marinblått natoband 🙂 God jul!

  Sarah Ö 2014-12-22 22:20:57
  Svara
 • Jag har kollat in ”clasic york lady” (roseguld) hur länge som helst nu, men helt ärligt har jag inte haft råd med den, tyvärr.. Jag älskar klockor, och jag känner mig så naken utan en på min arm! Jag vet exakt allt vad jag ska få i julklapp, då jag har slagit in allt själv. Därför skulle det vara roligt med en överraskning.

  God Jul!

  Emma

  Emma Henriksen 2014-12-22 22:18:38
  Svara
 • Skulle vilja vinna en klocka till min fantastiska sambo som jag tyvärr inte får fira jul ihop med iår. Han backpackar 2 månader i Thailand med sina vänner vilket jag unnar honom alla dagar i veckan. Dock blir julstämningen här hemma inte den samma då vi båda är suckers för allt som har med julen att göra. En klocka skulle vara den perfekta ”välkommen hem” presenten till våran mini julafton som kommer firas i mitten av januari istället (allt för att få äta extra mycket julgodis). Med en Classic Bristol Silver herr kommer det ligga klappar under granen ett bra tag till!

  Kajsa 2014-12-22 22:14:20
  Svara
 • Åh jag skulle vilja vinna en klocka till mig själv som sen julklapp. Den hade varit perfekt att piffa upp festoutfiten med men också väldigt bra och snygg att bära på nya jobbet 🙂

  Cherie | Börja Spring 2014-12-22 22:10:34 http://www.borjaspring.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den silvriga klockan med läderbandet, precis som du, hihi!
  Varför?
  Jo, jag älskar klockor, och vill så gärna ha en favoritklocka, en stilren som passar till allt, och alltid!
  Helt enkelt för att den är så otroligt snygg och för att jag vill ha en favorit, den där lilla diamanten på armen! 🙂 / Emma

  Emma Sveningsson 2014-12-22 22:10:00 http://www.emmasves.blogg.se
  Svara
 • Hej skulle vilja vinna Classic st andrews med silvrigt ur till mig själv som en liten pepp present för att jag klarade den nästan omöjliga juridiktentan och tom fick ett vg 🙂 kram

  Josephine Nilsson 2014-12-22 22:05:37
  Svara
 • Jag är alldeles förälskad i den silvriga klockan med svart läderband. Daniel Wellington har just mina favoritklockor, men äger jag någon? Nej. Jag skulle gärna ha velat unna mig själv den här fina klockan men plånboken skriker tom och pengar som kommer in måste sparas inför kommande skoltermin då det vankas mycket festligheter och andra inköp inför studenten. Jag beställde hem en studentklänning igår och klädd i den och med den här klockan på min arm så skulle jag känna mig finast och lyckligast i världen. En enkel men innerlig motivering och önskan från en fattig student som vill känna sig lite extra fin. Många kramar till dig Fanny och hoppas att du får en riktigt fin jul!

  Nicole 2014-12-22 22:02:47 http://nicoleholmberg.forme.se
  Svara
 • Skulle vilja vinna en fin klocka att ge som en extrapresent till min mamma som fyller år idag! Hon skulle bli så himla glad så hoppas att jag har tur denna gång! 🙂

  Julia 2014-12-22 21:59:43
  Svara
 • Jag brukar sällan (aldrig) delta i sådana här tävlingar då jag inte har inte tror att jag ska vinna, men nu kände jag att det var värt ett försök, så här i juletider. Jag skulle vilja vinna en klocka att ge till min pojkvän, som för tillfället är i Schweiz för att fira jul. Det skulle vara en perfekt överraskning att ge till honom när han kommer hem! Och eftersom jag är student så är plånboken ganska tunn, och speciellt nu under juletider, så då har jag inte råd att själv köpa den till honom. Det hade även varit en perfekt present att ge till honom eftersom han efter jul ska flytta till Stockholm (ca 60 mil söder om där vi bor nu) för att göra sitt examensarbete och sen förhoppningsvis få ett jobb där. Det skulle vara en perfekt Julklapp/lycka till present. Och eftersom han måste flytta innebär det att nackdelar för oss, svårt att träffas ofta pga det långa avståndet men även pga tidsbrist, vilket är tråkigt, men jag vill samtidigt att det ska gå bra för honom!
  Jag skulle vilja ge honom klockan Classic Bristol Roseguld.

  Hoppas du får en God Jul och ett Gott Nytt År!

  Cornelia Forsgren 2014-12-22 21:58:24
  Svara
 • Skulle vilja ha classic glasgow (https://www.danielwellington.com/se/classic-glasgow) i dammodell till mig själv som en lite sen julklapp. Har velat ha en jättelänge, men både jag och mina familjemedlemmar tycker att nästan 1000kr är för dyrt att lägga på en klocka..

  Stella 2014-12-22 21:46:42
  Svara
 • Att hitta en perfekt julklapp till den,
  som alltid funnits där för en
  Är som student inte alltid så lätt
  nu i juletider har man det inte så fett
  En riktig tidsoptimist och alltid sen hon är,
  kanske blir bättre om hon en Daniel Wellington bär.
  Trots att hon är virrig är hon bättre än man tror,
  Och jag är stolt över att få kalla henne min mor.

  Jag skulle vilja vinna Classic lady Bristol i roséguld till minn mamma, då jag tycker hon förtjänar det bästa!

  Nathalie 2014-12-22 21:43:34
  Svara
 • Att vinna den perfekta stilrena klockan hade ju varit drömmen för mig som har gått och blivit en klockoman på senaste tiden, vill ha alla klockor som går att hitta. Den fina silvriga läderklockan från DW med svart läderband hade varit pricken över i till min växande klockgarderob. God jul!

  Eira 2014-12-22 21:37:33 http://www.fashionwardrobe.devote.se
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna klockan då jag som den tidsoptimist som jag är, mer ofta än sällan att jag kommer sent till alla möjliga träffar och tillställningar. Detta är något jag ofta får höra av mina kompisar och de skämtar alltid om att jag borde skaffa mig en klocka. Sen ska jag inte ljuga och påstå att det är den enda anledningen till att jag vill vinna. Självfallet tycker jag att den är så oerhört fin och pimpar upp vilken outfit som helst. Som fattig student där pengarna inte räcker till vore det en sån härlig present att få i julklapp.Den klockan jag tycker om mest är Classic Sheffield Lad i roséguld.

  ”Denna är för mig som klippt och skuret,då jag aldrig kan passa uret! Många ursäkter ni brukar få,men med denna har jag inget att skylla på! ”

  Jag hoppas du får en god jul och ett gott nytt år. Du gör ett grymt arbete med din blogg!

  Lovisa 2014-12-22 21:33:26
  Svara
 • Min favoritklocka jag spanat länge på är just den du gillar och har. Svart läderband med silverdetaljer! Jag behöver verkligen en klocka, som passar till vardags. Enkel och stilren. När jag jobbar ser det inte så professionellt ut att kolla på mobilen efter vad klockar är hela tiden! Tänkte önska mig denna i julklapp/födelsedagspresent men tyckt den har varit lite för dyr att önska sig av familj och släkt. Så jag hoppas på tur denna gång!

  Mathilda 2014-12-22 21:24:33 http://www.mathiildaas.blogg.se
  Svara
 • ”En klocka jag vill ge till min mor
  Hon som alltid finns där för mig och min bror
  Runt hennes arm sitter ett ur
  Som aldrig fungerar och jag blir sur
  Hon skrattar men jag vet
  Att hon vill ha en ny i hemlighet
  Så låt mig nu ett paket få ge
  Som får både mig och henne att le”

  Klockan Classic st andrews lady till min kära mor helt enkelt! God jul!

  Susanna 2014-12-22 21:21:02
  Svara
 • Hej! Vilken fin tävling. Jag skulle vilja vinna en julklapp till min syster som precis haft inbrott i sin lägenhet och blivit av med både klocka och smycken. Efter att ha deppat ihop ett par dagar så ser vi nu framåt och tänker fira en mysig jul, det får inte tjuvarna ta ifrån oss. Jag vet att hon skulle bli jätteglad över Classic St Andrews Lady så nu håller jag alla tummar jag har. Tack för all julinspiration här på bloggen!

  Catharina 2014-12-22 21:20:02
  Svara
 • Hej Fanny! Här kommer min motivation (jag tror jag har julrimmat för mycket hehe) :

  Du ger oss insperation om hur man ser ut som en miljon. Nu vill även jag sväva fram med elegans, låta blickarna falla på mig och ingen annanstans. Klassisk, men med personlig stil, äntligen kanske jag lyckas komma i tid? Både i plugget och på denna planet skulle jag bli världens största killmagnet. Jag sitter nu med hoppfullhet och undrar om det är från dig jag får mitt finaste paket? Men det viktigaste är ju ändå att ha sina nära och kära, det får vi ju av dig också lära!
  Kram, och God Jul!

  Alicia 2014-12-22 21:13:15
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna klockan till min syster, som älskar klockor. Hon anser att få en outfit perfekt, vill hon att klockan matcha kläderna. Hon har suktat efter en DW- klocka länge. Klockan vore den perfekta försenade julklappen till henne.

  Malin 2014-12-22 21:09:28
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna den silvriga klockan med läderband då min bror önskar sig en klocka men vår familj tycker den är lite för dyr för honom. Han vill verkligen ha just den här klockan och jag vet att han hade blivit så glad om jag gav honom den i julklapp när han verkligen inte förväntar sig att få den. Han har dessutom brutit armen för ett tag sedan och har missat många hockeyläger som han var uttagen till så denna klocka skulle bli en perfekt julklapp och en present som muntrar upp!

  Lisa 2014-12-22 21:09:28
  Svara
 • Sekunder, minuter, tiden den bara går och går, nu är det inte långt kvar till ett gott nytt år. Mitt nyårslöfte är att försöka hålla tiden, vad passar då bättre än en klocka på armen för att behålla den lugna julefriden?

  Jag är självklart med och tävlar om denna fina klocka. https://www.danielwellington.com/se/classic-st-andrews-342
  Godjul på dig Fanny!

  [email protected]

  Ivanka Milikic 2014-12-22 21:09:11 http://ivankas.devote.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en klocka för att jag helt enkelt velat ha en Daniel Wellington klocka väldigt länge, men priset tar emot lite. Jag tycker också att den silvriga med svarta läderband Classic Sheffield är snyggast, väldigt classy och jag skulle jättegärna vela vinna den, skulle bli hur glad som helst. 🙂

  Clara 2014-12-22 21:04:21
  Svara
 • Då min klocka tickar på sista versen och bankkontot ekar tomt efter all julklapps shopping, skulle det passa mer än bra att lyckas vinna en Classy Sheffield (i silver). Tänk att få bära en sådan runt handleden varje dag! Ja det hade då varit en dröm som gick i uppfyllelse att hålla koll på tiden med en sådan snygging. Det hade då verkligen blivit en riktigt god jul och gott nytt år. Och detsamma önskar jag till dig Fanny, tack för ännu ett perfekt blogg år!

  Evelina Nilsson 2014-12-22 21:02:33
  Svara
 • Hejsan, jag önskar att vinna den här tävlingen för min systers skull. Flera år i rad till jul har hon önskat sig en klocka från Daniel Wellington och varje år har jag inte kunnat skrapa ihop några pengar från mitt lilla studiebidrag som jag just nu lever på. Men eftersom hon nästa år fyller 18 den 1 januari ville jag denna gång verkligen överraska henne med en 18 års present som hon minst sagt är värd! Dag ut och dag in lyser hon upp mörkret och sliter till tusen för att hjälpa andra! Nu vill jag ge igen för allt hon gett mig, och alla i hennes närhet.
  https://www.danielwellington.com/se/classic-southampton
  P.S Det är en fantastiskt blogg du har!

  Madelen 2014-12-22 20:56:37
  Svara
 • Hej Fanny! Här kommer min lilla motivering med insperation från allt julrimmande :
  Du ger oss insperation om hur man ser ut som en miljon. Nu vill även jag sväva fram med elegans, låta blickarna falla på mig och ingen annanstans. Den är klassisk, men med personlig stil, äntligen kanske jag lyckas komma i tid? Både i plugget och på denna planet skulle jag bli världens största killmagnet. Jag sitter nu med min hoppfullhet och undrar om det är från dig jag får mitt finaste paket? Men det viktigaste med julen är ändå att man har sina nära och kära, det får vi ju trots allt av dig också lära!

  God Jul!

  Alicia 2014-12-22 20:55:22
  Svara
 • Då min nuvarande klocka tickar på sista versen och bankkontot ekar tomt efter all julklapps shopping, skulle det passa såååå bra med en Classy Bristol (i silver) Tänk att få ha en sådan skönhet runt handleden? Ja det hade då varit en dröm att med hjälp av denna alltid ha koll på tiden.
  Vilken god jul och gott nytt år det skulle bli! Och det önskar jag även till dig Fanny, tack för ännu ett perfekt blogg år!

  Evelina Nilsson 2014-12-22 20:54:07
  Svara
 • Min mamma tycker om Daniel Wellingtons klockor och det vore så roligt att ge henne en sådan i julklapp. Jag tycker att hon är värd det dels för att hon är världens bästa mamma och är ett stöd i alla väder. Eftersom att hon tycker om klassiska accessoarer så skulle ”Classy St. Andrews” vara en fin klapp. God jul och gott nytt år!

  Sanna 2014-12-22 20:53:32
  Svara
 • Superrolig tävling! Jag har så länge suktat efter en Daniel Wellingtonklocka, men som 19-årig gymnasiestudent så blir det inte så mycket pengar över till dyra presenter till sig själv. Sen ”vågar” jag inte ens önska mig en i födelsedagspresent/julklapp eftersom de är ganska dyra, man vill ju inte bli en last för sina föräldrar! Det värsta är nog att min pojkvän har en DW-klocka, som gör mig lite avundsjuk varje dag 😉 Med en snygg klocka tror jag att min sista termin på gymnasiet skulle bli lite lättare. Liksom tänk, att stiga upp på morgonen och få ta på sig en Classy St Andrews med roséguld! 🙂

  Isabelle 2014-12-22 20:47:21
  Svara
 • Hej Fanny, min bästa vän har haft en riktigt tuff höst/vinter av många orsaker. Hon har pratat om den här klockan i evigheter (classic swansea lady i silver) och även om det inte kan göra allt bra så kanske det piggar upp henne lite! Skulle vara den perfekta födelsedagspresenten till henne då hon fyller år i januari!
  Kram <3

  Saga 2014-12-22 20:43:43
  Svara
 • Hej Fanny 🙂
  Jag vill vara med och tävla om klockan! Håller med dig, min favorit är den silvriga med det svarta läderbandet. Superfin! Jag har velat ha en sådan länge, skulle vara så roligt att vinna 🙂
  God Jul!

  Emelie Jonsson 2014-12-22 20:42:53
  Svara
 • Hej! Jag är så gärna med i denna tävling. Jag hade tänkt att köpa en daniel wellington-klocka till min helt fantastiska pojkvän i julklapp. En silvrig med brunt läderband, problemet är bara att mina pengar räckte inte riktigt så långt, detta vore verkligen fantastiskt, han skulle bli överlycklig och likaså jag!

  Gabriella Palmé 2014-12-22 20:36:13
  Svara
 • love DW

  Giveaway on my blog!

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-12-22 20:30:08 http://hashtagliz.com
  Svara
 • Åh en Classic Glasgow skulle jag vilja skämma bort mina underbare sambo med. I februari har vi varit tillsammans i 10 år och vi är fortfarande lika kära. Under dessa tio år har vi hunnit flytta hemifrån, renovera lägenheter och nu hus, rest världen över och fått underbara tvillingar för drygt ett år sedan. Trodde knappt det fanns såna här män som min sambo och att jag hade turen att haffa en känns helt otroligt. så den 5e februari skulle jag gärna överraska honom med en ny klocka 🙂

  Frida Andersson 2014-12-22 20:26:28
  Svara
 • Jag vill vara med och tävla om Classic Bristol Lady! 🙂
  Min motivering är ingen speciell mer än att jag tycker klockor är en skitsnygg och viktig accessoar, plus att mina pengar inte riktigt räcker till en sån här lite lyxigare klocka!
  Tycker de är riktigt snygga och stilrena

  Kram och god jul

  [email protected]

  Frida Sandin björk 2014-12-22 20:24:16
  Svara
 • En sådan klocka som jag suktat efter länge men aldrig haft råd att köpa på grund av plugg samt sjuk katt som åkt in och ut från veterinären de senaste året, så aldrig haft råd att unna mig lite vardagslyx. En Classic Sheffield Lady i julklapp vore helt underbart 🙂

  jenny maria 2014-12-22 20:21:41
  Svara
 • Hej Fanny!

  En perfekt välkommen-hem-till-sverige-igen-present till min syster skulle en klocka vara. Har inte sett henne på 7 månader och mer än gärna hade jag överraskat henne med en klocka! (Vet att flera paket väntar på mig efter hennes månader resandes i världen 😉 )

  Du som alltid ger mig glädje och lycka,
  vill jag med denna julklapp smycka

  När solens bana inte räcker
  Är denna både snygg och läcker
  Den vandrar jämt med gammal fröken
  Dock av modell som saknar göken

  kram o godjul fina du! :* 🙂

  tilde 2014-12-22 20:08:04
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle önska en Classic St Andrews till min fina lillebror. Den skulle sitta så fint på hans handled. Något varken jag eller han har ekonomin för att köpa just nu, då båda är studerande. Hoppas du får en god jul.
  Vänligen Josefin

  Josefin 2014-12-22 20:05:00
  Svara
 • Har önskat mig en klocka så länge, och efter student och födelsedag utan en klocka i present passar ja igen på att önska mig en klocka genom din blogg när man erbjuds en chans. Klockan som verkligen föll mig i smaken va denna. God jul! 🙂

  https://www.danielwellington.com/se/classy-st-andrews-850

  Emma 2014-12-22 20:03:08
  Svara
 • Hej Fanny! Jag är med och tävlar om klockan 🙂 Jag skulle vilja ge klockan till min goa, fina mamma som alltid finns där! Min mamma är dålig på att unna sig själv något fint… Klockan ”Classy Bristol” i roséguld skulle passa henne toppen. Kram och God Jul!

  Elin 2014-12-22 19:56:14
  Svara
 • Classic bristol önskar jag mig, har alltid varit en stor favorit och jag älskar det mörktbruna lädret. Hade varit en dröm att ha den på armen. Enkel, stilren och snygg. Kramar, ha en bra jul, jag håller tummarna! ♡

  Joanna Bergman 2014-12-22 19:53:28 http://joannabergman.se
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en Classic st Andrews i silver till min kille. Jag har lite skuldkänslor över att jag lämnar honom så mycket nu sedan jag skaffade häst för någon månad sedan, men en sån fin present (han fyller i Januari) och en fin bukett blommor skulle säkert få honom jätteglad och visa att han betyder allt för mig:)

  Linnéa Andersson 2014-12-22 19:50:05
  Svara
 • Min pojkvän har fått
  I guldigt och blått
  Manchetknappar som är så flått

  Nu skulle jag gärna
  Vilja ge till min stjärna
  En matchande klocka som han om kan värna

  Clasic Bristol skulle passa min fina pojkvän från topp till tå!
  Kram, Johanna

  Johanna 2014-12-22 19:48:10
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna en till mig själv, då jag länge velat ha en men inte haft pengar till det.. Jag pluggar sedan ett halvår tillbaka och alla pengar har denna månaden gått till familj och vänner. Skulle vilja ge denna i julklapp till mig själv som en belöning för att jag klarat av den senaste tidens omställningar i livet och få en liten push framåt! God Jul! 🙂

  Sofie 2014-12-22 19:47:16
  Svara
 • ja varför skulle just jag vinna denna fina gåva? kort och gott så behöver jag komma i tid, ha koll på tiden och se till så att jag inte överkokar äggen. Med något vackert runt handleden så skulle jag göra vänner, äggen och mig själv väldigt glad.

  https://www.danielwellington.com/se/classic-sheffield-344

  hanna 2014-12-22 19:45:36
  Svara
 • Jag skulle gärna vinna en klocka som jag kan ge till min bäste vän i födelsedagspresent i januari :)!

  Anna 2014-12-22 19:35:39
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna för att jag vill ge mig själv en julklapp! Då jag får mina pengar genom studiebidraget har jag inga pengar kvar, alla har gått till nära och kära. Så jag vill vinna för att ge något till mig själv, för att jag har klarat året på ett bra sett och gått ut med bra betyg!
  Kram och tack för en fantastisk blogg!

  Stina 2014-12-22 19:30:05
  Svara
 • Hej Fanny! Måste bara säga att din blog sprider så mycket julstämning, älskar det!!
  Jag har drömt om en Daniel Wellington i snart ett och ett halvt år men har tyvärr inte pengarna till en… Jag skulle använda Classic St Andrews Lady varje dag om den vore min, klocka och tid är det viktigaste för en pedant som mig. Jag hoppas jag skulle vinna klockan eftersom jag verkligen skulle ha användning till den!
  Och förresten en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år!!

  Lisa 2014-12-22 19:29:23
  Svara
 • Hej Fanny!
  Vilken perfekt tävling! Jag har sedan i torsdag gått runt och ångrat mig över att jag glömde önska mig en DW-klocka som jag så länge velat ha! Den guldiga med svart läderband, alltså ååh så fin!
  Att jag gjort det sedan i torsdags beror på att jag då fick en klippning och färgning på salong utav min pojkvän i julklapp 🙂 Han är den enda jag byter julklappar med så nu är det för sent att önska mig den fina klockan! Hoppas hoppas att kunna få den iaf 🙂 Kram och god jul!

  Jenny Löfgren 2014-12-22 19:29:20
  Svara
 • SKulle vilja vinna denna fina klockan & ge bort till min kära mamma i julklapp, vet att hon skulle bli jätteglad! 🙂

  https://www.danielwellington.com/se/classy-sheffield-849

  Linnea 2014-12-22 19:24:05
  Svara
 • Hej Fanny! Grym tävling!
  Jag skulle väldigt gärna vinna en DW klocka att ge bort på min sambos födelsedag i februari. Någonting extra som visar hur mycket jag älskar honom <3
  Skulle aldrig ha råd att köpa en sådan fin klocka för mina studentpengar men GUD VAD VACKER DEN ÄR! Tror den skulle sitta perfekt på min älsklings arm!

  Tack för en fantastisk blogg, kram Maja

  Maja 2014-12-22 19:22:39
  Svara
 • kan inte ens räkna hur många sånna här tävlingar om klockor jag varit med i nu i december, tyvärr inte vunnit något än dock, men ge upp ska man ju inte!!

  Jag skulle väldigt gärna vilja ha klockan du skrev om i inlägget, men herrmodellen. Min pojkvän fyller år snart och han kan inte gå en dag utan sin klocka. Tyvärr har den inte fungerat på ett tag nu och den är väldigt sliten. Han förtjänar verkligen en fin klocka då han gått igenom väldigt många tuffa saker på sistone men han finns alltid där för mig och alla i sin omgivning ändå. Han är bäst helt enkelt.

  Linn Nilsson 2014-12-22 19:13:14
  Svara
 • På en docka som mig behövs det en ny klocka
  Classic winchester lady vill jag ha på mig annars kan den lika gärna dra på sig
  Det skulle betyda jättemycket och det skulle bli den bästa julklapp någonsin. Den är underbar
  Kram Filippa

  Filippa 2014-12-22 19:11:02
  Svara
 • Hej Fanny, vilken rolig tävling!
  Jag skulle verkligen vilja vinna en klocka som jag kan ge till min underbara pojkvän i födelsedagspresent. Han fyller år den 9 januari !
  Vi är nyförälskade och jag känner att jag skulle vilja ge honom något riktigt fint. Dessvärre är jag student och lever på en ganska så begränsad budget. Som av en slump har han på senaste nämnt både accessoar, armband och klocka som saker han behöver! 😀
  Skulle jag vinna en klocka skulle jag (och min pojkvän) bli superglad och oerhört tacksam!
  Keep up the good work med bloggen. Inne och läser varje dag 🙂

  Nathalie Skarin 2014-12-22 19:05:52
  Svara
 • Jag vill vinna den till mig själv, har velat köpa DW klocka ganska länge nu, men har prioterat min älskade son i första hand som behövde massa vinterkläder inför förskolestarten. Vore oerhört tacksam och glad om jag vann! Tack för en inspirerarde blogg! Kram.

  L 2014-12-22 19:04:34
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna just för att få möjligheten att ge en klocka till min älskade pojkvän. Jag har akne och har mått otroligt dåligt över det, gick knappt till skolan, ville inte vara med kompisar och mådde som sagt otroligt dåligt. Jag var i en depression. Helt plötsligt klev han in i mitt liv, killen som vände allt dåligt till något bra. Han fick mig att förstå att jag duger exakt som jag är, att jag är en bra människa med bra värderingar och ett stort hjärta. Han visade mig att jag faktiskt är grym och här står jag idag, världens lyckligaste flickvän med ett jobb, fina betyg i skolan och på god väg att nå mina mål. Men vägen har inte varit helt enkel, det är inte enkelt att vara tillsammans med någon som är inne i en depression. Det är något min mamma sagt flera gånger, ”jag vet inte var jag hade haft dig om inte han klev in i ditt liv precis när han gjorde det. Undra om du ens suttit här vid mig idag”. Så jag skulle vilja ge min älskade pojkvän en klocka, för att han stått ut med mig och aldrig gett upp. För att han gett mig mitt liv tillbaka och för att han är en sån otrolig människa. Han förtjänar allt, och att den här tävlingen kom upp när klocka står på hans önskelista kunde inte vara mer än ödet. Jag håller tummarna!

  Emma Stenberg 2014-12-22 19:02:53
  Svara
 • Min brorsa har velat ha denna klocka hur länge som helst! Har alltid velat fram och tillbaka då den kostar en liten peng.
  Nu vore det perfekt då han skulle få den i julklapp + att jag skulle bli världens bästa syster! 😉

  Skulle gärna vilja vinna Classic Bristol Silver!

  Maja 2014-12-22 18:49:10
  Svara
 • Åh jag skulle bli så glad om jag vann och kunde ge värdens finaste klocka till världens finaste pojkvän! Jag pluggar så har inte råd att ge en sådan fin present som han egentligen förtjänar och han skulle vara så snygg i en sådan klocka 😉 (den med svart läderband och silverur!)

  Therese 2014-12-22 18:39:38
  Svara
 • Jag vill vinna eftersom jag är den första som kommenterar + att jag helt enkelt är bäst.

  Kajsa 2014-12-22 18:32:18
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!