CHRISTMAS TREE DECORATING

IMG_15162 Julbilder 20148 IMG_16262 Julbilder 20143(2)

Hej på er alla! Nu sitter jag framför julgranen hemma hos mamma och pappa och äter min frukost. Igår stod granpynt på schemat, egentligen har vi alltid varit hårda med att man aldrig får pynta granen för än kvällen innan julafton enligt gammal tradition men i år kände jag att jag ville njuta av granen några fler dagar än bara på själva julafton och efteråt. Nu kunde dessutom Jesper vara med också innan han åker till Göteborg för att fira jul. Idag (och imorgon) blir det två galna heldagar på jobbet. Som ni säkert kan tänka er så är blomsterförsäljningen totally crazy dessa dagar. Men, bara två dagar kvar och sedan är julafton här! Är ni klara med alla förberedelser än?

Hi everyone! Now I’m sitting in a chair next to the Christmas tree in my parents house. Yesterday night we decorated the tree, usually we always decorate it December 23 (old family tradition) but this year I wanted to be able to enjoy the tree for more than just 3 days. This way Jesper could join us too before he goes to Gothenburg to celebrate Christmas with his family. Today (and tomorrow) will be crazy days at work, everyone wants to buy flowers these days before christmas. But, only two days left and then Christmas Eve is here. Are you done with all the preparations? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!