SOME OF MY FAVORITE THINGS

uIMG_14962

1. Ja det är väl kanske ingen hemlighet att jag älskar mina Adidassneakers. Ända sedan jag köpte dem i somras har jag använt dem i alla fall varannan dag, sååå sköna och snygga! Jag har önskat mig ett par Stan Smith i julklapp också så att jag kan variera mig lite, haha.

1. It’s not a secret that I totally love my Adidas sneakers. Ever since I bought them this summer I’ve been wearing them at least every other day, zoo comfy and cool! I wished for a pair of Stan Smith’s for Christmas too. 

2. Som jag älskar mitt fina passfodral! Det är så mycket roligare att ha med sig det när man ska resa när det dessutom är fint! Ni hittar det här. 

2. Oh, how I love my beautiful Passport Cover! It’s so much fun to have it with me when I travel when it is this beautiful! You can find it here. 

3. Jag är så nöjd med att jag köpte ett vidvinkelsobjektiv när jag behövde ett nytt istället för ett vanligt med zoom. Det är verkligen motsatsen till mitt andra objektiv och det är så kul att byta och leka med bilderna.

3. I’m so happy I bought a wide-angle lens when I needed a new one in stead for a normal one with a zoom. This really is the opposite to my other lens so it’s so much fun to change them and get two totally different pictures at the same motive. 

4. Superfint glitterband från Panduro att slå in julklapparna med. Pricken över i!

4. Supercute, glittery ribbon to use when wrapping my Christmas presents. 

5. Den bästa mascaran är utan tvekan Clarins, hur har jag någonsin klarat mig utan denna?

5. The best mascara is without doubt the one from Clarins, how did I ever do my makeup without it?

6. Längtar så mycket efter att få använda mina röd/orangea solglasögon från Le Specs igen. Jag tror att de kommer bli helt perfekta på stranden i Australien!

6. I’m really loning to get to use my red/orange sunglasses from Le Specs again! I think they will be perfect on the beach in Australia. 

7. Favoriten ur smyckesskrinet just nu är detta fina armband från Kate Spade.

7. The favorite in my jewelry box right now is this beautiful bracelet from Kate Spade. 

8. Provar just nu en kroppsolja från Yvonne Ryding. So far, so good!

8. Right now I’m trying out a body oil by Yvonne Ryding. So far, so good!

9. Älskar röda tulpaner just nu. Visserligen för att de är juliga men öven för att den starka, röda färgen verkligen lyser upp i vintermörkret.

9. I really love red tulips right now. Because they are Christmassy, of course, but also because of the bright color that really lights up a room in the winter darkness. 

10. Hur många mandariner kan man äta? Hittills har jag inte nått stoppsiffran.

10. How many tangerines can you eat? Well, I don’t know. I haven’t gotten to that number yet. 

11. Förra året fick jag två stycken värmekuddar av Jespers familj i julklapp och hela förra vintern och denna hittills har de varit mina bästa vänner. Jag är alltid superkall och trycker mig mot allt varmt som finns nära mig så att värma dessa två och gosa ner sig med i soffan är bland det bästa jag vet.

11. Last year I got these two heating pads from Jesper’s family for Christmas and the whole last winter and this one they have been my best friends. I’m always really cold and will lean against anything that is warmer than me so to heat these two up in the microwave and then put them next to me in the couch or in my bed is among the best things I know. 

12. Snart ska jag börja läsa Lisa Jewell’s ”Fågelburen” men jag vill liksom suga på den lite till. Jag är inte alls lika koncentrerad när jag läser hemma som jag är under semestrar och somrar så jag kanske ska spara den till nästa solsemester…

12. Soon I’m going to start reading Lisa Jewell’s ”The house we grew up in” but I kind of want to save it for later. I’m never as concentrated when I read at home as I am while I’m on vacation or during the summer so maybe I will save it for my new vacation to the sun…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej, vad heter mascaran? har testat så många olika men letar fortf efter den perfekta mascaran! god jul 🙂

    Maria 2014-12-22 10:15:44
    Svara
  • Har också funderat på den boken ett tag nu och väntar på rätt tillfälle att börja läsa den 😉

    Emmy 2014-12-21 22:59:54
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!