LUCKA 21 – VINN EN PERSONLIG ALMANACKA

personligalmanacka lucka21

Dags för kalenderns första tävling! Idag har två av er möjligheten att vinna en egendesignad almanacka från personligalmanacka.se. Jag har beställt mina kalendrar därifrån flera år i rad och ni har haft möjligheten att vinna en egen i tidigare julkalenderar. En riktig stammis med andra ord! Allt ni behöver göra är att skriva en liten motivering i kommentarsfältet för varför just du ska vinna en egendesignad almanacka.

This is a giveaway for Swedish readers only. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
57kommentarer
 • Har letat efter en almanacka länge nu, men inte hittat någon tillräckligt fin. Därför har jag allting nedskrivet på ”Anteckningar” i telefonen. Det duger, men ibland blir det rätt rörigt ifall man av misstag råkar radera, vilket har hänt mig många gånger… Går Teknik första året, därför mycket läxor och inlämningar..
  Jag vill ha ordning och reda i min vardag, därför känner jag att jag verkligen måste skaffa en almanacka. Och ett plus är ju att man kan infoga fina bilder på familj och vänner. Har fotat en hel del under de senaste åren och har köpt en riktigt bra kamera, men problemet är att jag inte vet vad jag ska använda bilderna till sen.. Därför hade en personlig almanacka varit perfekt!
  God Jul Och Gott Nytt År!

  Cornelia 2014-12-26 22:53:11
  Svara
 • Min bästa vän, sedan jag var 5 år, fyller 18 nu i mars och jag har lite svårt att komma på den perfekta presenten. Vi brukar i vanliga fall ge ganska enkla presenter med en personlig tanke bakom. Jag funderar på att ge henne en väldigt fin klocka som hon har önskat sig, lite ”typiska” 18 års grejer och tänkte att en personlig almanacka skulle passa henne perfekt. Kunde få in lite fina bilder på oss och den passar väldigt bra då hon älskar att planera och vill ha koll på allt. Det skulle varit super kul om jag kunde ge henne en almanacka! 🙂
  Kram

  Mikaela 2014-12-26 18:20:13
  Svara
 • En almanacka känns för mig väldigt viktigt. Dels för att jag har så många bollar i luften samtidigt med skolan där jag pluggar sista året naturvetenskap och med min elitsatsning i fotboll. I och med att min vardag är så fullspäckad och fartfylld som den är så är det jätteviktigt för mig att vardagen går ihop, att jag vet när jag ska göra vad och har stenkoll på min vardag. En personlig almanacka skulle kunna göra vardagen ännu enklare då jag själv kam bestämma vad jag vill ha i den, vilka små rutor jag vill ha som ”att göra” ”läxor” o.s.v. då man själv kunde bestämma det under tiden man gör almanackan på deras hemsida. Såna smågrejer blir ganska viktiga för att få plats med det man vill. Den här almanackan skulle också göra det hela lite roligare då den känns egen och man kan få den lite som man vill.

  kram!

  Ellinore 2014-12-26 12:04:53
  Svara
 • Min lillasyster fyller tonåring i början av februari och jag vet att hon vill ha en personlig almanacka. Så det vore jättekul om jag kunde ge en sådan till henne 🙂

  Sarah 2014-12-25 00:07:37
  Svara
 • Jag skulle vilja vinna denna för att ge till min mamma, hon fyller år ganska snart så det vore en toppenpresent.

  Stella 2014-12-22 21:42:49
  Svara
 • Jag har beställt en almanacka därifrån innan och jag blev så nöjd! Att en lite finare almanacka kan göra det så mycket roligare!

  Jag valde däremot i början av detta året att gå över från almanacka till mobil, då jag kände att mobilen alltid är med och då kan jag föra in de som behövs skrivas upp, med en gång. Däremot började jag också under detta året att undersöka min stress. Jag har helt enkelt börjat undersöka i varför jag blir stressad och hur jag ska behandla den för att inte gräva ner mig som innan och bara må dåligt. Det första jag gjorde, som min kurator på skolan sa att jag skulle göra, var att ta bort almanackan från mobilen och istället börja använda en riktigt almanacka igen och skriva saker i olika färger för att hålla isär saker och ting.

  Att vinna en almanacka skulle vara guld värt inför det nya året. Jag kommer ha en fin almanacka samtidigt som jag kommer en bit på vägen med min stress 🙂

  Moa | hobbyfotograf 2014-12-22 18:58:52 http://nouw.com/moahakansdotter
  Svara
 • Jag skulle så gärna vilja ha en personlig kalender,
  en liten bok där jag kan skriva allt som i framtiden händer.

  Men livet som en fattig student är hårt,
  att få ihop den tajta budgeten är verkligen jättesvårt.

  Jag har många gånger velat klickat hem en sån här,
  men tyvärr så har det bara blivit en billig, tråkig ordinär.

  För en planerare är denna sak en dröm,
  skulle bära med mig den tills armen blir öm.

  Skulle bli så tacksam och glad,
  om jag fick designa almanackans blad.

  God jul Fanny och gott nytt år,
  i bloggen jag kommer följa vart du än går.

  Viktoria 2014-12-22 18:34:36
  Svara
 • Jag har letat superlänge efter en bra kalender som jag även tycker är fin men tycker tyvärr aldrig att nån är riktigt bra.. Har hela tiden med mig min almanacka i väskan för att komma ihåg allt som ska göra i skolan, alla träningar och andra saker som behöver kommas ihåg, därför skulle det vara toppen med en kalender som både passar bra till allt som ska skrivas i den och som jag även tycker är fin!

  Julia 2014-12-22 18:03:32
  Svara
 • Jag köpte en almanacka därifrån till min mamma i julklapp förra året och den blev SÅ uppskattad! Skulle så gärna vilja ge henne en i år också, men med alla andra julklappar inhandlade och en studentplånbok som ekar tomt är det tyvärr inte möjligt.. Att vinna en vore verkligen en perfekt julklapp!!

  Sofie 2014-12-22 17:53:30
  Svara
 • Helt ärligt har jag aldrig haft en almenacka men känner att de skulle vara bra till att skriva vad man tränar men de viktigaste av allt att skriva allt som ska göras i skolan innan studenten 🙂

  Isabelle Edström 2014-12-22 16:44:47 http://Norrlandsbella.worspress.com
  Svara
 • Jag är en person som behöver ordning och reda och är en riktig perfektionsist. Därför passar almanackor alldeles utmärkt. Dessutom är det perfekt då man får göra en helt egen och personlig. Jag tycker att det är en underbar idé men skulle tyvärr aldrig lägga de pengarna på en almanacka då jag studerar och inte har den ekonomin. Men om jag skulle vinna så skulle den vara stadig i min hand och innehålla massor av roliga träningar , aktiviteter och händelser 🙂

  Andrea Leijon 2014-12-22 16:13:15 http://nouw.se/andreatherese
  Svara
 • Jag letar och letar efter en bra almanacka men hittar aldrig någon som passar mig. Antingen är de för stora eller små…blir så less. Så jag skulle verkligen behöva vinna en så jag kan designa själv en och hur kul är det inte att ha en personlig bild på framsidan. Jag behöver verkligen en också för jag går andra året på gymnasiet och har mycket att göra, det är lätt att glömma bort saker. Men med en almanacka skulle allt bli bättre och lättare!

  angelica 2014-12-22 15:08:02
  Svara
 • Jag har letat efter en almanacka som passar mig så länge.. Tycker alltid att de i affärerna är för små, för stora, fel layout, tråkiga eller rentav fula! Fick nys om den här hemsidan först för någon vecka sedan och skulle mer än gärna designa en egen därifrån – och så såg jag din tävling nu. Jag behöver verkligen en almanacka för att hålla koll på diverse födelsedagar, träningstider, studentskivor, prov, resor och ja, förändringar i vardagen! Min sista termin på gymnasiet ska bli den allra bästa, och med hjälp av en dundersnygg almanacka så tror jag verkligen att jag kan göra det med stil och struktur också!
  God jul på dig, din blogg är bäst :))))

  Alice 2014-12-22 14:56:44
  Svara
 • Jag älskar de egendesignade almanackorna därifrån och har köpt en i flera år 😀 I februari väntar vi vårt första barn och det vore så roligt att designa en fin almanacka där jag sedan kan skriva upp bebis födelsedag, alla träffar på bvc, mammagrupper och allt annat som kommer höra till mitt nya liv 😀 <3

  Linda 2014-12-22 13:46:48
  Svara
 • Kort og godt skal jeg vinde, så jeg kan øve mit svenske. Jeg har arbejdet på Stena Line i mange år og selvom mit sprog er blevet meget bedre, trænger det stadig til hjælp.

  Nathalia 2014-12-22 11:38:25
  Svara
 • ”Jaha, så det är idag du fyller år ja. Eeh present kommer imorgon…”
  ”Ursäkta att jag är sen, jag glömde bort att vi skulle börja en timme tidigare den här veckan.”
  Dessa situationer börjar bli allt vanligare för mig då jag har ett väldigt hektiskt liv med skola, tuff elitsatsande träning och jobb. Att ha en almanacka att skriva ner allt i skulle underlätta en hel del och vad vore då bättre än att ha en egendesignade personlig?

  Nicole 2014-12-22 10:56:21
  Svara
 • Vilken underbar tävling, precis i min smak! Älskar att organisera och planera, skriva ner på papper, göra listor, olika färger och system för att bäst ha koll är något jag älskar 🙂 så att dels få bestämma utformningen på kalendern och sen ha bästa möjligheten att planera och göra 2015 till mitt år vore helt perfekt. Ska börja på ett nytt jobb och är både taggad och sjukt nervös så en fin kalender hade hjälpt där 🙂

  Caroline 2014-12-22 08:42:11
  Svara
 • Jag har det senaste året haft panikångest och med den kom även mitt kontrollbehov. Så för att underlätta min vardag behöver jag veta vad jag ska göra om dagarna och när. Att dessutom få designa en helt egen almanacka tycker jag skulle vara jätteroligt!! 🙂

  Felicia 2014-12-22 08:37:29
  Svara
 • Hej!
  Jag började i höstas min första högskoletermin och jag märker verkligen hur viktigt det är att vara strukturerad och ha koll på allt i vardagen, vare sig det är plugget, träning, möten, shopping eller mathandling. Därför är jag i stooooort behov av en kalender och vad vore inte bättre än att få designa den själv?? 😀
  Kram!

  Elin 2014-12-22 08:30:54
  Svara
 • Jag har bestämt mig för att 2015 verkligen ska vara mitt år! Ska ha ett så kallat ”golden year” som kommer innebära en blogg och en massa olika mål. En sån här personlig kalender skulle passa mig så bra och verkligen komma till användning!!

  Linnea 2014-12-22 01:15:45
  Svara
 • Jag skulle bli glad om jag vann den här kalendern eftersom det är något jag behöver. Jag är en person som alltid försöker använda dygnets alla timmar (+ några till) till massa saker jag vill hinna med. En kalender är viktigt för att kunna strukturera upp saker och ting, utan att det blir en stressig sörja.
  Jag skulle pryda omslaget med massa vardagspeppade inspiration, möjligtvis bilder som påminner mig om varför jag tvingar mig själv att kämpa för mitt mål varje dag.

  Nathalie 2014-12-21 23:42:34 http://www.nathalieling.blogspot.com
  Svara
 • Detta är verkligen en tävling i min smak! Och den kunde inte ha kommit lägligare! Jag har nämligen precis fått beskedet om att jag kommit in på universitetet i vår! Efter en termins jobbande efter studenten är jag alldeles pirrig och smånervös att sätta mig i skolbänken igen. Jag är ett riktigt kontrollfreak och blir alldeles tokig utan en fysisk almanacka i pappersform, appar och kalendrar på datorn funkar helt enkelt inte för mig. Jag vill färgkoordinera och fixa i en ordentlig fin kalender som ger mig inspiration och motivation varje dag. Att vinna en personlig sådan där man kan lägga in fina ”to-do-lists” och till och med ha en egen ruta för kommande tentor hade varit guld värt i det stressiga universitetslivet jag ska påbörja i vår. Julkramar på dig!

  Sofie 2014-12-21 23:40:43
  Svara
 • Åh, jag älskar deras almanackor! Jag skulle vilja vinna en som jag kunde göra i ordning till min kära mor som alltid har tusen saker på gång – typ samtidigt haha. Nej men det vore verkligen perfekt för henne 🙂 förresten funkar det inte att skriva hotmail.se här uppe, fick skriva .com istället… kne pigt!

  Emmy 2014-12-21 22:57:56
  Svara
 • Jag vill vinna för att jag tror (vet..) att nästa år kommer bli mycket mer stressigt i skolan och i samband med allt som ska hinnas med privat hade det varit perfekt med en snygg almanacka med bilder på min underbara familj och vänner som ger mig energi i vardagen!

  Renée Risberg 2014-12-21 22:47:56 http://reneerisberg.forme.se
  Svara
 • Nästa år är ett väldigt stort år för mig. Jag tar examen från fyra år på universitetet och ska i samma veva gifta mig, samt flytta hem till Sthlm! I all denna planering o hets vore det så lyxigt att ha en almanacka utöver en app i Iphonen 😉

  Malin 2014-12-21 22:13:49
  Svara
 • Jag skulle gärna vilja vinna en almanacka. Jag tar i januari examen från förskollärarprogrammet och kommer då börja jobba på en heltidstjänst. En almanacka vore toppen att ha så jag kan skriva in alla möten och dylikt 🙂

  Sofie 2014-12-21 22:12:30
  Svara
 • Att sätta sig ner och planera veckan varje söndag är det bästa sättet att slippa stressen. Med en egendesignad almanacka skulle det dessutom vara ännu enklare att strukturera allt som ska hinnas med under veckan. Därför skulle jag verkligen vilja vinna! Kram

  Magdalena 2014-12-21 21:58:28
  Svara
 • Testar att kommentera för 3:e gången nu, verkar inte som att mina kommentarer kommer fram då det har kommit upp flertalet efter det att jag skickade mina.

  Iallafall, så skulle jag vilja vinna en almanacka så jag kan ge den till min mamma. Hon ställer upp på mig i ur och skur, och det är tack vare henne som jag kan hålla på med mitt intresse, hästar. Hon lägger mycket pengar och tid på mig så att få ge henne en extra julklapp skulle betyda så otroligt mycket! 🙂

  Isabelle 2014-12-21 21:42:36
  Svara
 • En personlig kalender skulle verkligen hjälpa mig mycket nästa år, har en massa som ska göras men utan en kalender så glömmer man allting och ack så jobbigt det är att skriva på mobilen allting för att det är litet och man vill inte riktigt ta fram den på t.ex ett möte eller liknande (pinsamt skulle jag kalla de!) så en personlig kalender skulle vara perfekt för mig!

  Sara 2014-12-21 21:42:00 http://nouw.com/SaraEmilia
  Svara
 • Jag är ingenting utan min kalender! Dock har jag en väldigt tråkig just nu, så en egendesignad vore perfekt! Har fullt upp hela tiden så utan min kalender skulle jag haft noll koll..

  Emelie 2014-12-21 21:40:29
  Svara
 • Jag går i nian och ska börja på gymnasiet i höst. Det blir en fullspäckad vår med nationella proven och basketmatcher. Att hålla redan på allting i min vardag med träningar och läxor är viktigt för mig. Jag är van att skriva på anteckningar i mobilen men jag behöver verkligen en kalender. En kalender där jag själv skulle få bestämma utseende skulle vara alldeles perfekt. Därför önskar jag att just jag skulle få chansen att vinna!
  Kram!

  Lovisa 2014-12-21 21:33:19
  Svara
 • En kalender är precis vad jag skulle behöva då jag ofta är dåligt på att komma ihåg vilka tider jag ska passa och vilka dagar det är. En kalender skulle ge mig mer ordning i min vardag, skulle vara en bra start på det nya året! Med en kalender som är personligt tror jag det hela blir både roligare och lättare. 🙂

  Cornelia Johansson 2014-12-21 21:22:51
  Svara
 • En personlig kalender vore perfekt till nästa år då myclet händer i mitt liv. Som sista terminare på sjuksköterskeprogrammet är vardagen svår att få ihop med jobb, plugg och en vardag. En kalender hade gjort susen att få av dig, som en tidig julklapp till mig.

  Bim 2014-12-21 21:15:25
  Svara
 • Det bästa som finns är att få gå på Åhléns eller Ordning&Reda och leta efter den perfekta almanackan! Jag älskar att planera och skriva in saker i min kalender och utan den har jag verkligen inte koll på hur mitt liv ser ut. Till våren ska jag börja plugga och då ska jag införskaffa i en ny kalender. Har alltid velat ha en personlig almanacka men aldrig orkat ta tag i att göra en. Men nu är det dags! Vore en dröm för en kalendertokig tjej som mig att få göra en personlig sådan! God jul fina du! Tack för en bra blogg, ska bli spännande att läsa om livet i Australien senare!

  Alice Linder Lindberg 2014-12-21 21:13:41
  Svara
 • Att jag tar på mig för mycket får jag ständigt höra, med tre jobb och skola är det mycket att göra
  Varje dag är det saker som händer, jobbar och pluggar men drömmer om stränder
  Vinner jag denna kan jag planera mitt liv, då kan jag starta det året med nytt driv
  Dålig planering får dagar att knacka, därför önskar jag mig denna almanacka

  Kram

  Ebba 2014-12-21 21:06:01
  Svara
 • Mitt andranamn stavas K A L E N D E R ! Utan min kalender vet jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Den får mig att hålla ordning på mig själv, min skola, mitt företag, mitt jobb och andra viktiga händelser 🙂 Och hur underbart vore det inte att få skriva i en egen designad kalender?! Det skulle göra alla måsten mycket roligare, och garanterat mycket färggladare!

  Annie 2014-12-21 20:53:49 http://fotografanniegrunditz.com
  Svara
 • Som toppresterande gymnasieelev är det svårt att få vardagen att gå ihop när lärarna slänger på läxorna i perioder! Det tror jag alla har erfarenhet av! En personlig almanacka skulle ge mig den lilla extra kicken till planeringen och pluggmotivationen, och jag menar vem vill inte ha den när skolan krockar med vänner, familj, träning och fritid? To die for!!

  Linda 2014-12-21 20:50:35
  Svara
 • Som student är pengabristen ständigt frekvent. Att få planera dagarna i en kalender som inte är det minsta ful vore kul. Struktur och ordning är à och o så denna vinsten vore go.

  Amanda 2014-12-21 20:47:43
  Svara
 • Vem vill inte ha en sådan snygg kalender. Kalendern för mig är extremt viktig, jag älskar att planera och den hjälper mig med det enormt mycket. Jag pluggar på högskolan, har pojkvän på annan ort, skolarbeten, träffa vänner och allt som de flesta människor gör. En kalender är därför viktigt för mig så jag kan planera min vardag, skoltid, besök hos pojkvännen osv, Kalenderns utseende är också viktigt för att hålla motivationen upp, Vill hemskt gärna vinna en för min gamla snart tar slut och detta verkar ju helt underbart sätt att få en på 🙂

  Sara 2014-12-21 20:42:01
  Svara
 • Åh jag som älskar min personliga almanacka därifrån, och använder den flitigt! Eftersom jag själv har en så skulle jag, om jag vann, ge vinsten till min mamma. Hon ställer upp på mig i ur och skur, trots att hon alltid har mycket på gång! Det är tack vare henne som jag kan hålla på med mitt stora intresse, nämligen hästar och att tävla i hoppning! Så jag skulle kort sagt vilja vinna som ett litet tack till min mamma 🙂

  Isabelle 2014-12-21 20:22:44 http://bellerina.blogg.se/
  Svara
 • Åh det här är en tävling jag otroligt gärna skulle vinna. Jag planerar skola, företag som jag håller på att starta, blogge ,balen och träning. Med andra ord är jag i stort behov av att skaffa mig en riktigt snygg kalender som dels gör att jag kan hålla koll på allt och motiveras att fortsätta. Dessutom måste den vara snygg på bild (haha skämt å sido men det är viktigt). Det vore helt enkelt toppenbra med en kalender just nu.

  Filippa 2014-12-21 20:18:19 http://filippawahl.devote.se
  Svara
 • I vår tar jag studenten och du vet ju hur mycket som ska planeras… Jag tror att det räcker för att du ska förstå hur mycket jag behöver någonting att anteckna i!

  Julia 2014-12-21 20:12:10
  Svara
 • Jag vill vinna den, för att det är en perfekt present till mig själv, inför skolan nästa år!
  Jag är i behov av en kalender, hade absolut inte klarat högstadiet så bra hittils som jag gjort! I vår har jag Nationella proven i skolan, och behöver en kalender. Jag har en liten dröm om att sätta in foton i kalendern, lägga till kolumner för de viktigaste sakerna. Jag är en stor planeringsmänniska! 🙂 /Emma.

  Emma Sveningsson 2014-12-21 20:07:45 http://www.emmasves.blogg.se
  Svara
 • Gud vilken praktisk, personlig och snygg kalender man skulle kunna göra. Vem vill inte ha den perfekta kombinationen av personligt och praktiskt?
  Jag läser till gymnasielärare på universitet och kommer nästa termin att ha min praktik där jag ska planera en hel del lektioner och hålla koll på allt som ska planeras, rättas, fixas och trixas.. Dessutom är jag en människa som hela tiden måste planera roliga aktiviteter för att klara av plugget, och att få se de där peppande ”eventen” framför sig på papper och tänka ”yes!” vore underbart! Därför vore det skitkul med en ny och fräsch kalender som kan lysa upp i vintermörkret!

  Jätterolig tävling måste jag säga!

  Elina 2014-12-21 19:51:27
  Svara
 • Hej!
  Kul tävling! Jag hoppas att jag får en liten chans att vinna en av almanackorna du lottar ut! Jag har själv haft min första detta året och der för jag fick inspiration från dig att göra mig en egen! Skulle bli jätteglad om jag fick tillbringa ännu ett år med denna – bästa vän (:
  God jul och Mvh Emelie

  Emelie 2014-12-21 19:32:13
  Svara
 • Jag har tidigare haft en egendesignad almanacka därifrån, vilket jag älskade. Det blev enklare att planera när man hade något fint att skriva i. I år kände jag att jag inte hade råd att lägga pengarna på det, och jag märkte att det verkligen blev kaos i hjärnan när man skulle hålla koll på allting. Dessutom blev man mycket mer stressad. Därför skulle jag vilja vinna en från din tävling då det skulle förgylla min vardag och göra allt lite enklare, och det är såklart också roligare när man får ha en mer personlig almanacka 🙂

  Emma Sjödin 2014-12-21 19:17:37
  Svara
 • Hade blivit superglad om jag vann denna då jag nästa år ska börja min sista termin på gymnasiet. För vad skulle då passa bättre än en egendesignad almenacka för att få motivationen till de sista månaderna innan jag äntligen tar studenten. Också för att hålla koll på allting med jobb, läxor och umgänge att göra för att få de slutbetyget som man kämpat för under 3 års tid. Håller alla tummar!!! Kram Julia

  Julia 2014-12-21 19:01:50
  Svara
 • Kul tävling! Har länge velat designa min egen almanacka.

  I somras tog jag studenten utan några planer, och idag står jag med två jobb, i butik på helger och som vikarie under veckodagarna. Minst sagt intensivt och för att få ihop mina veckor är en kalender ett måste. Just nu släpar jag på en tråkig inte alls inspirerande kalender. 2015 planerar jag att ta körkort så då blir det ännu mer att göra. En personlig kalender hade verkligen gett motivation och boost varje gång jag slog upp den för att planera in körlektioner, jobb, umgänge mm 🙂 därför hade jag velat vinna den! För att bli inspirerad, peppad och uppmuntrad 🙂
  Kram!

  Amanda 2014-12-21 18:36:04
  Svara
 • Åh, just nu räcker inte mobilkalendern till längre. Kombinera 100% universitetsstudier, flera tentor, ett 2 extra jobb och en resa på att bli ett bättre JAG. Behöver planering, översikt och en egendesignad almanacka! Hoppas det här är min turdag!!!

  Cornelia 2014-12-21 18:26:37
  Svara
 • Åh vad roligt! Det var tack vare dig som jag hittade denna sida för några år sedan, och jag har nu hunnit ha två st almanackor därifrån som jag verkligen har älskat! Min nuvarande tar slut i slutet av januari, så jag måste snart köpa en ny. Jag har funderat på om jag verkligen ska köpa en personligalmanacka nästa år igen; jag försöker verkligen att spara så mycket pengar som möjligt för att ha råd med en resa snart, och det finns ju liksom billigare almanackor än de här… Men jag är en person måste ha ordning och reda, och de här almanackorna har verkligen hjälpt mig med det, det är så sjukt smidigt att kunna välja designen helt själv och göra den till ens egen. Så att få en sån här helt gratis och slippa tänka på priset skulle vara otroligt roligt! 🙂

  Emmy 2014-12-21 18:26:20 http://emmyis.blogg.se
  Svara
 • Åh hoppas jag får turen att vinna!
  Jag hade blivit så glad att eftersom jag i år slitit som en tok för att bli behörig till högskolan samtidigt som jag jobbat och nu äntligen är jag behörig, med ett överraskande bra högskoleresultat i ryggen och jag är så pepp på att komma in och få läsa det jag velat i tre år nu. Och vad hade inte passat bättre än en almanacka, för det måste man ju ha för att hålla koll på allt. Så jag håller en tumme! <3

  Petra 2014-12-21 18:25:32
  Svara
 • Det vore toppen för mig om jag vann denna eftersom att jag är ett kontrollfreak. Känslan av att ha glömt något viktigt är det värsta jag vet. Än fast jag sällan glömmer något så dyker den känslan upp. Därför tror jag att en almanacka som jag designat själv skulle vara perfekt. När den obehagliga känslan dyker upp kollar jag bara i min fina kalender. Står det inte där är det inget viktigt eftersom jag kommer vilja skriva ner allt i något jag har fått designa själv! Den här kalendern skulle alltså he mig sinnesfrid och mindre grubblande om kvällarna.

  Olivia Karlsson 2014-12-21 18:24:03
  Svara
 • Jag har länge försökt använda almanacka men lyckas allt som oftast glömma bort att skriva in viktigheter eller så lyckas jag tappa bort den, men till våren är det ett fullspäckat schema då jag verkligen kommer behöva ha en almanacka. Får man dessutom en snygg almanacka från personligalmanacka.se så blir det också roligare att fylla i sina viktigheter. 🙂

  Caroline Andersson 2014-12-21 18:16:25 http://anderssonare.blogg.se
  Svara
 • Hejsan! Jag skulle vilja vinna därför att jag gillar att planera och har alltid en almanacka till hands för att styra upp i min vardag. Därför skulle en egen designad vara roligt eftersom jag bara har haft sådana man kan köpa på typ Akademibokhandeln.

  Det skulle också vara en perfekt julklapp åt mig själv och jag skulle bli så glad över att vinna en.
  Kram

  Emma Karlsson 2014-12-21 18:11:44
  Svara
 • Åh! Jag har mitt första pluggår på högskolan framför mig och skulle verkligen behöva en allmänacka jag tycker om så jag för en gångs skull håller koll på den och använder den hela året ut!

  Paula 2014-12-21 18:00:35
  Svara
 • jag tycker att det skulle ha varit så kul om man få designa sin egna almanacka dessutom så är såna i affären super tråkiga :). Så jag är med i tävlingen :))!

  Isabella 2014-12-21 17:59:59 http://www.nouw.com/bellama
  Svara
 • Jag är själv en flitig användare av min egendesignade almanacka därifrån och det är den bästa almanackan som jag har haft! Därför skulle jag även vilja ge min mamma en! Hon ställer upp på mig i ur och skur, och det är tack vare henne som jag kan hålla på med hästarna och tävla. Jag skulle vilja ge henne en almanacka som ett litet tack för allt! 🙂

  Isabelle 2014-12-21 17:42:45 http://bellerina.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!