WINNING OUTFITS OF 2011, 2012 & 2013

winners

Tänk att 2014 snart är slut, det går ju såååå fort! Känns som att det bara var några månader sedan jag stod med fötterna i filippinsk sand, hade ett champagneglas i handen, tittade på fyrverkerierna över havet och tjoade in det nya året. Men icke, 12 hela månader har gått sedan dess. Med andra ord är det snart dags att rösta fram 2014’s bästa outfit och i år har jag verkligen ingen som helst aning om vilken ni kommer välja. Tidigare år (de vinnande ser ni på bilderna ovan) har jag varit ganska säker innan på vilken ni skulle välja men inte i år. Det ska bli riktigt spännande!

It’s so crazy that 2014 will soon be over, it all goes by sooo fast! Feels like it was just a few months ago I had my feet in the Filipino sand, had a champagne glass in my hand, watched the fireworks over the ocean and welcomed the new year. But no, 12 full months have passed since then. In other words, it is soon time to vote for 2014’s best outfit and this year I really have no idea of which one you will choose. Past years (the winner you’ll see in the pictures above), I have been pretty sure of what you would choose, but not this year. It will be really exciting to see!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!