LUCKA 20 – SNÖRULLAD PEPPARKAKSFUDGE

fudge

source

lucka20 . . . . .

Alltså detta recept är såå gott och väldigt enkelt! Smakar precis som pepparkaksdeg fast lite godare, mums! Nu är jag hemma efter en stressig dag på jobbet och ska packa allt inför julen och sedan laga någon god lördagsmiddag. Detta är förresten den sista ”tipsluckan” för i år, nu är det bara tävlingar framöver så ni som gillar det, håll utkik! Jag hoppas att ni alla får en riktigt mysig lördagskväll ♥

This recipe is sooo good and very easy to make! It almost tastes like gingerbread cookie dough, yummie! Now I’m home after a stressful day at work and are about to pack all my things for Christmas and then make a tasty Saturday night dinner. I hope you’ll all have a super cozy Satuday night ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!