LUCKA 19 – INSPIRATIONSBOMB

jul1jul2jul3jul5christmaslucka19

Få saker ger mig så mycket julkänslor som att lyssna på julmusik och bläddra igenom en massa juliga inspirationsbilder på Tumblr, Pinterest och Weheartit, så här har jag valt ut några favoriter åt er i en riktig julbomb! Jag hoppas att ni får en massa julkänslor och längtar extra mycket till julen (:

Few things gives me as much Christmas feeling as listening to Christmas music while scrolling through page after page with Christmas pictures on Tumblr, Pinterest and Weheartit, so here I’ve collected some of my favorites for you in a big Christmas bomb! I hope it’ll give you lots of Christmas feelings and joy (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • GUUUD så inspirerande bilder! Saknade man julkänslan innan så gör man inte det nu i alla fall 🙂

    Linnea 2014-12-20 23:29:17 http://neeiis.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!