5 THINGS – CHRISTMAS EDITION

IMG_06832

Min klänning till julafton hann komma! I god tid dessutom. Jag tycker att det är med att vara både snygg, julig och bekväm på julafton alltid är något utav en utmaning så i år satsade jag på en väldigt enkel, lössittande klänning som jag tror att jag kommer trivas super i hela julafton. Ni hittar den här. 

My dress for Christmas Eve arrived in time! I find that being both stylish, Christmassy and comfortable dressed on Christmas Eve is always something of a challenge so this year I chose a very simple, loose-fit dress that I think I will enjoy throughout Christmas Eve. You can find it here.

Vardagsbilder höst & vinter 201413(2)

Min fina bästis kom på snabbbesök i Stockholm i fredags! Vi hann sippa lite chailatte och prata om livet i två hela timmar innan hon var tvungen att åka igen. Usch så jag saknar henne hela tiden! Det är tur att hon kommer till Perth och hälsar på, jag kommer aldrig låta henne åka hem igen, hehe.

My beautiful best friend came on quick visit to Stockholm last Friday! We had time to sip some chai latte and talk about life for two whole hours before she had to leave again. Ugh, so I miss her all the time! I’m so glad she is coming to visit us in Perth. I’m never going to let her leave, hehe. 

IMG_12692

Det är ju alltid roligt att få spännande pressbud men detta tyckte jag var extra kul! Life har lanserat 3 nya superjuicer, Pure Aloe Vera, Pure Sea-Buckthorn och Pure Goji, som man kan dricka som de är eller blanda i sin smoothie. Jag har inte så mycket erfarenhet eller kunskap om superfood men det ska jag absolut läsa på om och ge ett riktigt försök i Perth då jag även har lovat mig själv att ta upp träning på allvar. Nästan alla lägenheter vi kollat på har ett gym plus att man nästan alltid kan träna ute där och jag är riktigt taggad på att komma igång och ta hand om min kropp mer. Så istället för att börja i ett grått och kallt Sverige så suger jag på karamellen 2 månader till och sätter igång med de bästa möjliga förutsättningarna. Folk som känner mig kommer bli väldigt förvånade nu, men jag är sååå taggad!

It’s always fun to get exciting press gifts but this one I liked a little extra! Life has launched three new super juices, Pure Aloe Vera, Pure Sea Buckthorn and Pure Goji, which you can drink as is or mix in your smoothie. I do not have much experience or knowledge of superfood, but I’ll definitely read up on it and give it a real try in Perth when I’ve also promised myself to take up exercising seriously. Almost all apartments we’ve looked at has a gym, plus you can almost always work out outside there and I’m really psyched to get started and take care of my body more. So instead of starting in a gray and cold Sweden I’ll wait two months to start with the best possible conditions.

Bloggbilder hv1416(2)

Rocky Roads har kommit att bli ett av mina favoritjulgodis, det är ju liksom allt i ett och så himla enkelt att göra! Jag publicerade receptet förra året, är ni sugna så hittar ni det här. 

Rocky Roads has got to be one of my favorite Christmas candys, it’s like everything in one and so easy to make! I published the recipe last year, if you are interested you can find it here.

IMG_06952(2)

Nyårsklänningen är inhandlad! Känns superskönt att vara ute i tid med den i år, det har ju aldrig hänt förut, hahaha.

My dress for New Year’s is already hanging in my closet! Feels so nice to be done in time this year, that has never (ever) happened before, haha. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Jul klänningen ser verkligen fin ut! Och det man ser av nyårsklänningen är ju to die for. Skulle också vilja komma igång och träna lite för min egen skull, men tycker det är såå trögt att börja haha. Håller tummarna för att du hittar motivationen i Perth, det kanske kan smitta av sig på mig sen 😉

  Emmy 2014-12-21 23:11:42
  Svara
 • Hur lång tid tog de innan du fick hem de på posten från den hemsidan?:)

  emilie 2014-12-20 20:38:20
  Svara
 • awwwww darlingen min!! <3 Jag saknar dig meed, och längtar tills vi går pw:s i solnedgången, sippandes på en grön juice, hehe 😉 love love love

  emelie 2014-12-18 20:05:49
  Svara
 • Nice dresses!

  Anothamista
  www.anothamista.com
  shop.anothamista.com

  Mona 2014-12-18 15:55:53 http://blog.anothamista.com
  Svara
 • Så fina klänningar! 🙂

  Linnea 2014-12-16 19:42:08 http://neeiis.blogg.se
  Svara
 • Din nyårsklänning är helt underbar i ryggen! VART är den ifrån?

  MALIN 2014-12-16 13:16:21 http://malinkirstine.se
  Svara
  • Svar på MALINs kommentar.

   Ja visst är den superfin? 🙂 Du hittar den här: http://www.sixkisses.com/back-hollow-out-lace-sleeveless-bodycon-dress_p23097.html

   Fanny Staaf 2014-12-18 16:33:28
   Svara
 • Åh, denna nyårsklänning är ju bara för romantisk och fin. Vart har du köpt den? kram

  Victoria 2014-12-16 10:12:21
  Svara
  • Svar på Victorias kommentar.

   Den är härifrån: http://www.sixkisses.com/back-hollow-out-lace-sleeveless-bodycon-dress_p23097.html

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-12-18 16:33:43
   Svara
 • Såå fina klänningar!! Var är nyårsklänningen ifrån? Kram!

  Eira 2014-12-16 10:08:44 http://www.fashionwardrobe.devote.se
  Svara
  • Svar på Eiras kommentar.

   Du hittar den här: http://www.sixkisses.com/back-hollow-out-lace-sleeveless-bodycon-dress_p23097.html

   Kram! 🙂

   Fanny Staaf 2014-12-18 16:34:01
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!