QUICKIE

Outfits December 201411

Klänning: Sheinside (här), Kappa: Ellos (här), Boots: Roots

Dress: Sheinside (here), Coat: Ellos (here), Boots: Roots 

Två snabba som Emelie tog på mig när hon var här i Stockholm och hälsade på i fredags! Bilderna gör inte riktigt klänningen rättvisa, det är en superfin, långärmad spetsklänning som har kommit väl till pass vid många olika middagar och andra tillställningar nu under hösten. Ni får klicka er in på länken så ser ni bättre hur den ser ut! Helgen var i alla fall helgalen. Personalfest på Golden Hits i lördags vilket var sjukt kul men att jag lyckades ta mig till jobbet igår morse är ett rent under… haha. Jag gick framåtlutad till pendeln för att jag mådde så dåligt… Not my proudest moment! Skönt att när jag väl kom till jobbet fanns där två bakismonster till (; Dagen räddades med julfilm i världens finaste killes armar på kvällen, kan inte sluta en helg på ett bättre sätt ♥

Two quick ones that Emelie took of me when she was here in Stockholm and said hi this Friday! The pictures do not really make the dress justice, it is a super beautiful, long-sleeved lace dress that has come in handy on many different dinner parties and other events this fall. You have to click on the link so that you can get a better look of it! Now I am at work, just 10 days left here before I quit, so crazy! The best part is that all of those day’s are crazy Days of Christmas when it’s full speed all the time, love it! Have a wonderful day everyone and enjoy December ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!