LUCKA 15 – DECORATING IDEAS

decor1 decor2 decor3

lucka15

I dagens lucka får ni lite julpyntidéer som jag har hittat på Pinterest! Ljusen i flaskorna ska jag absolut prova på nästa år. Att klä in trappräcket sådär har mamma alltid gjort hemma sedan jag var liten och det har alltid varit en av mina absoluta julpyntsfavoriter. Den ger så himla mycket känsla för att egentligen bara vara en girland, riktig julkänsla! Hoppas att ni kan hitta några egna idéer bland dessa bilder som ni kan använda (:

In today’s advent calendar post you will get some Christmas decoration ideas that I have found on Pinterest! I’ll definitely try the candles in the bottles next year. My mother has always dressed the banister like that at home since I was little and it has always been one of my absolute favorite Christmas decorations. It does so much for the whole room, real Christmas spirit! Hope you’ll find some own ideas among these images that you can use for your homes (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • När man ser såna här bilder längtar man bara efter att ha ett eget stort hus att gå loss i med julpynt tycker jag! Bilden högot upp till höger på köket har jag på min Pinterest med, tycker det är så fint 🙂 tack för lite inspiration!

  Emmy 2014-12-21 23:14:05
  Svara
 • love these decorations

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-12-15 18:00:01 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!