LUCKA 14 – PEPPARKAKSMUFFINS

IMG_11962 lucka14 . . . . . Bloggbilder hv1418

Julens fikafavorit, pepparkaksmuffins! Jag är egentligen ingen lingonperson men i dessa gör de sig verkligen. Det gör muffinsen lite saftgare och sedan är det riktigt gott med det syrliga mot pepparkakan och den vita chokladen. Lika god till kaffe/te som till glöggfikat. Har man inte tid eller ork så går det dessutom utmärkt att ta den färdiga mixen för sockerkaka med pepparkakssmak som man bara vispar ihop med vatten, finns på ICA! Ha en mysig fikastund ♡

My favorite with my afternoon coffee during christmas season, gingerbread muffins! I’m not really a lingonberry person but in these they are perfect. It makes the muffins a little juicer and also it’s really good with the tangy against gingerbread and white chocolate. Equally good with coffee / tea as to mulled wine. Just let me know if you want the recipe in english. Have a cozy coffee break ♡

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!