HOW TO MAKE YOUR WINTER OUTFITS MORE FUN

Japp, nu är vi här igen. I vinterns outfitträsk. Vad man än sätter på sig känns det blekt och tråkigt eller precis som det man hade på sig igår och man drömmer om sommardagarna så man sprang runt i färgglada klänningar med brunbrända ben. Men, snart är det sommar igen och innan dess får vi helt enkelt göra det bästa av situationen. Så här kommer några tips på vad man kan göra för att få sina vinteroutfits snäppet roligare!

Yep, here we are again. In winter outfit swamp. Whatever you put on it feels pale and boring or just like what you wore yesterday and you dream about summer days when you ran around in colorful dresses with tanned legs. However, soon it’s summer again, and before that, we simply have to make the best of it. So here are some tips on what you can do to make your winter outfits a bit more fun!

statement.coat

Statement coat

Eftersom att ytterplagg är det man alltid drar över det man har under så är det viktigt att ha en kappa som man verkligen älskar och som säger mycket om din stil. Satsa på en Statement Coat!

Since outerwear is what you always pull over whatever you wear, it’s important to have a coat that you really love and that says a lot about your style. Go for a Statement Coat!

scarf

The scarf

När du bär en outfit som är lite tråkig och nedtonad kan en färgglad, mönstrad eller bara lite speciell halsduk ge din outfit ett riktigt lyft och vara pricken över i.

When you wear an outfit that is a bit boring and dimmed, a colorful, patterned or just a special scarf could give your outfit a real lift and make it so much more fun.

allblack

All black

Om du ändå ska bära svart kan du lika gärna köra på helsvart! Jag vet inte varför men det känns faktiskt lite roligare än med något vitt/grått eller färgat plagg till. Mixa gärna olika material och du är hemma.

If you are going to wear black you might as well wear all black! I don’t know why but it actually feels a bit more fun than with a white / gray or colored garment. Mix different materials and you are there.

hat

All about the head

Ge outfiten en extra touch med en huvudaccessoar! En mössa, hatt, pannband, luva eller liknande.

Give the outfit an extra touch with a head accessory! A beanie, hat, headband, hood or someting like that.

crop-top

Crop Top

Jag gillar att smala av lite bylsiga outfits med att visa en bit av magen. Älskar kombon magtopp + höga byxor + riktigt stor kappa. Gärna i helsvart eller helvitt!

I like to narrow the baggy outfits with showing a bit of my belly. I love the combo crop top + pants with high waist + really big coat. Preferably in all black or all white!

black-pants

Black, skinny pants

Ja, jag vet att det är lätt att alltid söka skydd i dina älskade, svarta stuprörsjeans men det går faktiskt att variera sig även fast det känns som samma resultat. Alla garderoben bör ha ett par svarta skinnbyxor, smalare kostymbyxor och stuprörsjeans. Variera mellan dessa så lovar jag att dina outfits kommer kännas mycket roligare och ”nya”.

Yes, I know it’s easy to always seek the protection of your beloved, black skinny jeans but you can vary your outfits even though it feels like the same results. All the closet should have a pair of black leather pants, slimmer suit pants and skinny jeans. Vary between these, I promise that your outfits will feel a lot more fun and ”new”.

hairdo

The Hairdo

Inga roliga detaljer i outfiten? Gör en detalj i håret!

No fun details in your outfit? Make one in your hair!

knit

Variation with the knit

Att helst vilja ha sina stickade tröjor varje dag är fullt normalt (tror jag) och det som är bra med just stickade tröjor är att man kan bära dem på så många olika sätt. Till jeans, skinnbyxor, kostymbyxor, vida byxor, över en klänning, vippig kjol, långkjol, shorts, med höga stövlar, ja, jag gissar att ni ser min poäng!

To want to wear your knitted sweaters every day is normal (I think) and the good thing about that is that you can wear them in so many different ways. With jeans, leather pants, suit pants, wide pants, a dress, skirt, maxi skirt, shorts, high boots, yeah, I guess you see my point!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!