LUCKA 11 – COOKIE DOUGH CHRISTMAS TRUFFLES

IMG_07002 lucka11 . . . . . IMG_07252 IMG_07102

Här om dagen gjorde jag en lite juligare version av kakdegstryfflarna jag lade ut receptet på för ca ett år sedan. Dessa är Jespers favoriter så han blev väldigt glad när han fick syn på dem i kylskåpet! Så för er som är nya här på bloggen så är detta alltså kakdeg som man faktiskt ska äta som kakdeg! Haha. Galet gott och så är de fina att se på också. De smakar precis som kakdegen i Ben & Jerry’s glassen så för er som gillar den är dessa perfekta. Happy baking!

The other day I made a christmasy version of my cookie dough truffles. These are Jesper’s favorites so he was very happy when he saw them in the fridge! So for those of you who are new here on the blog, this is cookie dough that you can actually eat as cookie dough! Haha. Crazy good and nice to look at too. They taste just like cookie dough in Ben & Jerry’s ice cream so for those of you who like that these are perfect. If you want the recipe in english just leave me a comment. Happy baking!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!