STORMONSDAG

IMG_03012

God kväll! Idag har det varit stormigt i Stockholm med spöregn och galen blåst heeela dagen så jag planerade om min dag och stannade hemma istället för att fota outfit och springa ärenden som jag egentligen skulle göra. Det blev en massa fotning inne, julklappsinslagning och planering inför kommande inlägg. Nu ska jag snart checka ut för kvällen och fixa någon god middag till mig och Jesper som kommer hem sent idag. Det blir i alla fall Kronärtskockor med smör och salt till förrätt, min favvo! Vi hörs i morgon mina fina ♥

Good evening! Today Stockholm has been stormy with heavy rain and crazy wind the whooole day so I re-planned my day and stayed at home instead of shooting outfits and running errands as I was supposed to do. I took some pictures inside, wrapped some gifts and planned for future posts. Now I’ll check out for the evening and make a tasty dinner for Jesper that is coming home late today. I will make Artichokes with butter and salt, my fave! Talk to you tomorrow my darlings ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej! Älskar din julkalender, gör mig peppad att tentaplugga, göra tentan och sen efter skämma bort mig med en ”Hot Chocolate Bar” ^^ Tänke kolla om du har hört om Musikhjälpen? Har du funderat på att vara med och göra något, kanske en digital bössa? Kram!

  Jonnan 2014-12-11 08:29:54
  Svara
  • Svar på Jonnans kommentar.

   Hejsan, vad glad jag blir, tack! 🙂

   Ja jag har skänkt pengar via SMS, jag ska läsa på lite mer om det också 🙂

   Kram!

   Fanny Staaf 2014-12-12 19:01:41
   Svara
 • beautiful pic

  http://hashtagliz.com

  liz 2014-12-10 21:37:30 http://hashtagliz.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!