LUCKA 9 – HOT CHOCOLATE BAR

IMG_93022(2) lucka9

Här kommer en liten idé på en personlig och rolig ”gå-bort-present” till adventsfikat eller varför inte bara som en extra liten gullig detalj i ditt eget kök? En ”Hot Cocolate Bar”! Allt du behöver är tre glasburkar (finns på t ex. Lagerhaus men det går lika bra att använda gamla syltburkar), det du vill fylla dem med, en kartongbit, papper att klä in den med och en liten skylt om du vill ha det. Jag valde att ha polkagrisar, minimarshmallows och chokladpulver från Åre Choklad i mina burkar. Jag hade i alla fall blivit superglad om någon gett mig denna och det blir betydligt mycket billigare än en flaska vin, en julgrupp eller vad man annars brukar ha med sig.

Here’s a quick idea of a personal and funny ”going-away gift” or why not just as an extra little cute detail in your own kitchen? A ”Hot Cocolate Bar”! All you need is three glass bottles (available at eg. Lagerhaus but it is just as easy to use old jam jars), what you need to fill them, a piece of cardboard, paper to dress it with and a small sign if you want one. I chose to have candy canes, mini marshmallows and chocolate powder from Åre Chocolate in my cans. I would have been super happy if someone gave me this and it is much cheaper than a bottle of wine, a christmas flower or what else you otherwise bring with you.

IMG_92872(2)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!