LUCKA 8 – DAGS ATT BÖRJA HANDLA FÖR JUL

ahlens

Allt från Åhléns

lucka8

Nu har vi kommit en bit in i December och det börjar bli hög tid att inhandla alla sina egna julsaker så som julpynt, allt man behöver till baket och inslagningen, kanske en julig tröja eller ett par tofflor och bunkra upp rejält med ljus och annat som går åt under julen. Jag köper ju allt detta på Blomsterriket som jag tycker har absolut finast pynt och de bästa julsakerna men jag tycker även att Åhléns har fått in mycket fint och juligt i år. Jag är lite småkär i de där pepparkaksformarna, dessvärre kommer jag inte hinna med att göra egna pepparkakor i år med alla andra recept som ska hinnas med. Det får bli nästa år! Värmeljusen med kaneldoft har i alla fall fått följa med hem. Happy Shopping!

Now we are a week into December and it is high time to start buying all your own Christmas things such as Christmas decorations, everything you need for baking and wrapping, maybe a Christmassy sweater or a pair of slippers and stock up plenty of candle lights. I have a crush on those cookie cutters, unfortunately, I will not have time to make my own gingerbread cookies this year with all the other recipes I want to try. I will have to do it next year! The candles with cinnamon scent has in any case been allowed home with me, haha. Happy Shopping!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej !

  Snälla kan inte ni hjälpa mig att sprida det initiativ jag startat för Musikhjälpens räkning i kampen att stoppa spridningen av HIV.

  Jag har startat en digital insamlingsbössa jag döpt till BLOGGBÖSSAN och uppmanar nu alla bloggare och bloggläsare att skänka en slant.

  Vore guld om ni ville hjälpa mig att nå ut till så många som möjligt!

  Mer info om hur man ger pengar finns här ; http://moonzanna.se/2014/december/alla-sveriges-bloggare-kan-bidra-med-lite.html#comments

  Sanna 2014-12-08 19:22:15 http://moonzanna.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!